Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 12 окт 2018 12:55

delqnski47 написа:
sin4ec написа:Малко офтопик, но ще ви кажа нещо:
Преди 3 дни моята ме попита относно гадното убийство в Русе: тоя боклук. ще го хванат ли ? Отговорих ѝ-тоя мангал е ясен за тях кой е, всичко е въпрос на време.
Днеска моята ме пита: Как разбра?
Ами много лесно. Дори от цензурираните сведения в медиите си личеше, че това е дело на подчовек. Унтерменшен. Подобни екземпляри трябва публично да се побиват на кол. Както е страшната клетва от " Време разделно": На кол да те побият, за водица да писнеш! Водица да пиеш-тя по кола да тече!
Такъв боклук не трябва да живее...и тя, милата , се е молила, ама е нямало милост. И детенцето ѝ ще чака мама да си дойде-но тя няма да си дойде...
Нищо няма да я върне. Лека ѝ пръст и Бог да ѝ прости. Трагедията е страшна.
Но е крайно време и ние да вземем мерки. Агитките са страховита сила. Доказано. И можем заедно да направим много!

[offtopic]ВИНАГИ си имай едно на ум,когато става въпрос за ''новини от медиите'',защото почти винаги имаме изопачаване на истината и прикриване.Дали тоя циганин е всъщност действителният убиец е съвсееем отделен въпрос...
Толкова брутално лесно може да се манипулира чрез медията,че не е истина.Още преди да излезе новината,че ''ром я убил'' доста хора казаха ''Ясно...сега виновния ще излезе някой клошар(пак) или циганин''.[/offtopic]

[offtopic]Точно![/offtopic]

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 12 окт 2018 15:03

[offtopic]Имам чувството че за пореден път ни правят на маймуни. Мангала бил супер пиян и надрусан, нo yспял да изнасили и убие жената без проблеми след което е хванат да от камерите да тича като млад жребец. Веднъж казват, че бил сам, после че били трима......да не споменаваме колко е абсурдно да взима дреха на жертвата и да остави в дома си. Въобще толкова нелепо скалъпена история може само управляващите в България да измислят, защото знаят, че народа сме овце и ще си траем до последно независимо как ни лъжат, крадат и убиват.[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 окт 2018 15:39

Левски се е разбрал с новия си спортен директор – българин е и не е легенда

https://mobile.sportal.bg/news.php?id=750344
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 12 окт 2018 15:56

И на ква позиция в клуба е Асенчо букарев, големия борец за свобода и честност?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 окт 2018 16:00

thresh написа:[offtopic]Имам чувството че за пореден път ни правят на маймуни. Мангала бил супер пиян и надрусан, нo yспял да изнасили и убие жената без проблеми след което е хванат да от камерите да тича като млад жребец. Веднъж казват, че бил сам, после че били трима......да не споменаваме колко е абсурдно да взима дреха на жертвата и да остави в дома си. Въобще толкова нелепо скалъпена история може само управляващите в България да измислят, защото знаят, че народа сме овце и ще си траем до последно независимо как ни лъжат, крадат и убиват.[/offtopic]

[offtopic]Помниш ли и оня де уби семейството и се "самоуби" със заглушител? Не знам вярно ли е, това чух, че е подготвяла материал за далаверите на кмета на Русе, който е бил спрян... Дали е така обаче...[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 окт 2018 16:01

Какво ще кажете за назначението на Вангелов? Мен, не знам защо нещо не ме радва. От Рути на Кирчо. :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 окт 2018 16:02

Warped написа:И на ква позиция в клуба е Асенчо букарев, големия борец за свобода и честност?

Ябълколъскач. :mrgreen:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 окт 2018 16:18

Кирил Вангелов ще бъде новият спортен директор на Левски, научи ТОПСПОРТ. Новината ще бъде обявена официално от "Герена" до края на годината.

Бившият защитник беше главен скаут в клуба, въпреки че можеше да бъде забелязан на всеки мач на "сините".

В последно време именно той води преговорите с потенциалните нови попълнения. ТОПСПОРТ вече ви съобщи, че Вангелов е в основата на завръщането на Асен Букарев в Левски. Бившият координатор по спортните въпроси в клуба стана част от екипа на Славиша Стоянович.

За назначаването на Кирил Вангелов намекна и легендата на "сините" - Кирил Ивков.

"Мисля, че в близките два месеца Левски ще има вече спортен директор. Доколкото знам, въпросният човек се е разбрал с клуба. Дали е чужденец? Не, българин е. Дали е клубна легенда? Не, не е легенда. Това мога да кажа", заяви Ивков пред "Спортал".

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 окт 2018 16:42

На мен не ми се вярва точно Вангелов да е въпросният нов спортен директор и си мисля, че това е спекулация на въпросната медия, понеже темата е много интересна и такава статийка идва да задоволи любопитствата веднага след изказването на Ивков, но да видим, де. :roll:
Друго е интересно за мен - нашите хора били обмисляли да се създаде дублиращ отбор, но трябвало все пак Спас Русев да даде финансовата си благословия. Добре, има логика да се види какво и колко ще ни струва, но в действителност такъв втори отбор е изключително важен и нужен за организация като Левски и много бих се радвал да си имаме дубъл във ВПЛ, по подобие на Лудогорец 2, където хем ще виждаме повече "синовете" в игра, хем бързо ще добием впечатления от новите футболисти, колкото и да струва това на клуба. Даже ми хрумна една интересна идея - спокойно може да се сложи символична цена на входа за тези мачове (примерно 2-3 левчета) и да се знае, че приходите ще отиват изключително за дубъла и евентуално за школата. Мисля си, че в този подход ще има хляб, а и ще гледаме повече мачове на любимците си.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

masliankov
Контакти:

Мнениеот masliankov » 12 окт 2018 17:41

Супер интервю на Славиша в Дарик. Случихме на треньор! Дано се задържи много дълго!

Върни се в “Левски”