Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот k20dan4o » 11 окт 2018 20:29

MarianDimitrov написа:
k20dan4o написа:
Cheradonna написа:
k20dan4o написа:Като сте тръгнали да честитите айде и от мен подобно...така трябваше да стане, така е редно и морално.
Навсякъде пишат как ша разпределят парите, но никой не казва откъде идат. Някой по-вътрешен цесекар знае ли нещо :?:

Е па аз съм по-вътрешен,Гришата ми сподели,че като малък не бил особенно по яденето и всички пари които му давали за банички ги спестявал и ето ти ги 8 милиона!
Само ЦСКА!
[offtopic]НА ТАКЪВ ВЪПРОС,ТАКЪВ ОТГОВОР[/offtopic]

Според мен пък повечето пари идват от Инджов, а пък вие величаете само Гранде Ганчев, а за него нито дума не казвате.

Не е вярно. Парите ги вади Ганчев. Инджов не е толкова състоятелен.

Бъркаш, бъркаш, не си наясно. Всеки може да чукне и провери колко обществени поръчки печели постоянно /му се дават постоянно
https://www.plamak.bg/samo-ofertata-na-isa-2000-otvoriha-za-patya-belitsa-zagrazhden-horata-protestiraha/
https://www.marica.bg/zapochva-remontyt-na-pytq-krichim-mihalkovo-Article-154260.html

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2018 20:33

miro_rz написа:Честита да Вие новата-стара емблема .
Случи се по-добрия вариант за българския футбол . Аз лично не се съмнявах , че няма да се платят парите и си знаех , че ще е в последният момент !
Сега Ви пожелавам един нов стадион !

[offtopic]Тео и Ние пием бира ![/offtopic]

Мерси. Със здраве :idea: 8-)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2018 20:38

До края на годината в УЕФА всичко ще е както трябва, както и в БФС!
Гришата плати дълговете на Лупи и Титан... аз още съм в потрес... лично не вярвах, заклевам се!!!!
Даже левскари взимат пари... хахахах с тия пари свещи си купете всички дето предадохте ЦСКА и точихте от ЦСКА!
Титаните и Лупи ще горят в ада.... проклел съм ги тия изроди!

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 11 окт 2018 20:54

k20dan4o написа:
MarianDimitrov написа:
k20dan4o написа:
Cheradonna написа:
k20dan4o написа:Като сте тръгнали да честитите айде и от мен подобно...така трябваше да стане, така е редно и морално.
Навсякъде пишат как ша разпределят парите, но никой не казва откъде идат. Някой по-вътрешен цесекар знае ли нещо :?:

Е па аз съм по-вътрешен,Гришата ми сподели,че като малък не бил особенно по яденето и всички пари които му давали за банички ги спестявал и ето ти ги 8 милиона!
Само ЦСКА!

Според мен пък повечето пари идват от Инджов, а пък вие величаете само Гранде Ганчев, а за него нито дума не казвате.

Бъркаш, бъркаш, не си наясно. Всеки може да чукне и провери колко обществени поръчки печели постоянно /му се дават постоянно
https://www.plamak.bg/samo-ofertata-na-isa-2000-otvoriha-za-patya-belitsa-zagrazhden-horata-protestiraha/
https://www.marica.bg/zapochva-remontyt-na-pytq-krichim-mihalkovo-Article-154260.html

Ти бъркаш ! На Ганчев обществени поръчки не му трябват. Прекалено много дейности развива за да зависи от обществени поръчки. Познавам Ганчев от 92-ра година, така че не ми приказвай, кой не е наясно ! И като казвам познавам, разбирай че се познаваме взаимно от тогава. Ганчев развива дейности и разполага с милиони, още откакто майката на Домусчиев беше шефка на "Балкан" Ловеч !
Велик ЦСКА !

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 11 окт 2018 21:00

Много ме зарадвахте днеска, празнувах вътрешно почти колкото вас.
С това плащане маските паднаха.
Ако мога да парафразирам колегата Делянски - все едно бихме ЦСКА с 6-0. Ама като за последно и завинаги.
Тенкю вери мъч индийд.
Честито и наздраве!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 11 окт 2018 21:12

MarianDimitrov написа:
k20dan4o написа:
MarianDimitrov написа:
k20dan4o написа:
Cheradonna написа:

Само ЦСКА!

Ти бъркаш ! На Ганчев обществени поръчки не му трябват. Прекалено много дейности развива за да зависи от обществени поръчки. Познавам Ганчев от 92-ра година, така че не ми приказвай, кой не е наясно ! И като казвам познавам, разбирай че се познаваме взаимно от тогава. Ганчев развива дейности и разполага с милиони, още откакто майката на Домусчиев беше шефка на "Балкан" Ловеч !

Сигурно е така, не споря. Аз само ти казвам в конкретния случай че повечето пари за емблемата са от Инджов.
Иначе всичко това трябва да ви подейства доста позитивно - по отношение на посещаемост и продажба на фен артикули /стига да има кой да го организира на национално ниво/. Винаги трябва да се използва положително еуфорията на феновете и те ще помогнат също финансово на клуба.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 11 окт 2018 21:51

k20dan4o написа:
Cheradonna написа:

Само ЦСКА!

Двамата са дали по 4 милиона.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 11 окт 2018 21:57

[offtopic]Колежките У другиО син форум изтрещехА,вече не пишат какво става при тях,ЦСКА се коментира главно.... :mrgreen:
Ся вече,това,че се платило не било от голямо значение... :mrgreen:
Смях.....[/offtopic]
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 окт 2018 22:02

Следващата много важна стъпка, след като влезе в сила новият закон за спорта е вземането на базите за срок от 30 години - безвъзмездно и инвестиране в тях. Разбира се тези харчове няма да позволят отбора ни да бъде реален конкурентен на Лудогорец, но смятам, че това няма да е проблем да го преглътнем.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 11 окт 2018 22:06

сега не че нещо, да не помислите, че се заяждам ама това изречение буди в мене малко недоумение :shock: НАП - 4 486 200, 48 лв., което е 36,5 % от дълга, възлизащ на 12292 256, 24 лв. А останалите парички кога ще бъдат платени или ще ви ги опрощаваме от нашите данъци ???? Не съм на ясно , питам само ?

Върни се в “ЦСКА”