Честита да Вие новата-стара емблема .
Случи се по-добрия вариант за българския футбол . Аз лично не се съмнявах , че няма да се платят парите и си знаех , че ще е в последният момент !
Сега Ви пожелавам един нов стадион !

[offtopic]Тео и Ние пием бира ![/offtopic]

Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
sin4ec написа:Аз не разбирам какво толкова си честитите. Но понеже явно е важно за вас и отдавате значение на случилото се днес-честито и от мен!
При всички случаи придобиването на ТМ и емблемата най-малкото спира коментарите защо и как я ползвате. Вече си е ваша и няма кой да го коментира. Сами по себе си активите на ЦСКА не дават юридическа приемственост, но от чисто морална гледна точка когато си заплатил 8 млн, които да покрият 20-25% от задълженията на фалиралите, ситуацията вече е съвсем различна. Какво ще решат от КАС и УЕФА е друг въпрос, а и не е моя работа.
Щом Шивача, дето ви правеше на дармадан тука е приел нещата-значи има смисъл и логика.
Аз мнението съм си за нещата го казал отдавна и няма смисъл да го повтарям. А и надали ви бърка особено
Официално задълженията бяха към 24 милиона, карам по памет, което е точно 33%, което пък е с над 50% повече от твоите 20%.
Въпрос на време е КАС да обяви правоприемството, да впишат успехите ни на страницата на бфс, уефа, фифа и навсякъде. Ккато и да махнат тирето. Естествено, това не променя фактите за изминалите 3г, и никога не бих отричал това, но нещата вече са по-други, макар и не за каквито аз исках да бъдат, но пък и това ми се оказа достатъчно. Така че-само ЦСКА!
					Последна промяна от шивача на 11 окт 2018 20:05, променено общо 1 път.

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Интересно ми е дали тези 8 милиона бяха договорка с държавата или Гришата просто се подсигури с тази сума заради участието на фирмите на Домусчиев в търга ? Как мислите, дали щяха да се платят толкова пари ако бяхме единствения участник и съответно цената беше 1,6 милиона ? А пък ако търга се беше отлагал още, дали щеще да продължава да пада цената понеже преди беше 3,5 милиона доколкото си спомням ?

- 

MarianDimitrov
- Контакти:
realno написа:MarianDimitrov написа:realno написа:Teo написа:[center]Феновете на 1948 са добре дошли на Армията, но само ако се разкааят за действията си и думите си, иначе не!
Ние прощаваме на всички Цесекари които искат да подкрепят и да милеят за единствения и неделим тим - нашият ЦСКА от стадион Българска Армия![/center]
А вие кога ще се разкаете, че убихте оригинала и след това се врекохте в преименувания Литекс въпреки декларациите които пускахте преди това, че това няма да се случи?
Предишното дружество бе убито от "доброжелатели", които го "управляваха" ! Ходи да им задаваш на тях въпросчета !
А вие какво направихте? Съпротивлявахте ли се, събрахте ли пари за да го спасите? Написахте една декларация, от която сега ви е срам, защото показва "любовта" ви и "верността ви" до гроб и тръгнахте по лесния път на припознаването. Така ли ще предадете и децата си ако се наложи и ще припознаете друго? Новото "дете" ще стане ли ваше като смените името му и адреса? Една емблема която и да е тя не може да заличи стореното от вас и винаги ще се помни.
А тези пари, които се дадоха не са ли пари ? 8 милки ? Това ли е лесния път ? Я вие по лесния що не си построите една козирка, като е лесен пътя ? От каква декларация да ни е срам, като крайния резултат е, че ЦСКА си е ЦСКА ! Вярвахме, подкрепяхме и ето го резултата. ЦСКА си е ЦСКА, мишките са си мишки !
Велик ЦСКА !
						- Cheradonna
k20dan4o написа:Като сте тръгнали да честитите айде и от мен подобно...така трябваше да стане, така е редно и морално.
Навсякъде пишат как ша разпределят парите, но никой не казва откъде идат. Някой по-вътрешен цесекар знае ли нещо
Е па аз съм по-вътрешен,Гришата ми сподели,че като малък не бил особенно по яденето и всички пари които му давали за банички ги спестявал и ето ти ги 8 милиона!
Само ЦСКА!
[offtopic]НА ТАКЪВ ВЪПРОС,ТАКЪВ ОТГОВОР[/offtopic]
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! 

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Cheradonna написа:k20dan4o написа:Като сте тръгнали да честитите айде и от мен подобно...така трябваше да стане, така е редно и морално.
Навсякъде пишат как ша разпределят парите, но никой не казва откъде идат. Някой по-вътрешен цесекар знае ли нещо
Е па аз съм по-вътрешен,Гришата ми сподели,че като малък не бил особенно по яденето и всички пари които му давали за банички ги спестявал и ето ти ги 8 милиона!
Само ЦСКА!
Според мен пък повечето пари идват от Инджов, а пък вие величаете само Гранде Ганчев, а за него нито дума не казвате.
- Cheradonna
Както виждаш Инджов не стои под светлините на прожекторите,така,че е нормално неговото име по малко да се споменава,а кой колко е дал си знаят само те двамата!k20dan4o написа:Cheradonna написа:k20dan4o написа:Като сте тръгнали да честитите айде и от мен подобно...така трябваше да стане, така е редно и морално.
Само ЦСКА!
Според мен пък повечето пари идват от Инджов, а пък вие величаете само Гранде Ганчев, а за него нито дума не казвате.
https://prnt.sc/13erlpl

- 

MarianDimitrov
- Контакти:
k20dan4o написа:Cheradonna написа:k20dan4o написа:Като сте тръгнали да честитите айде и от мен подобно...така трябваше да стане, така е редно и морално.
Само ЦСКА!
Не е вярно. Парите ги вади Ганчев. Инджов не е толкова състоятелен.
Велик ЦСКА !
шивача написа:
Официално задълженията бяха към 24 милиона, карам по памет, което е точно 33%, което пък е с над 50% повече от твоите 20%.
Въпрос на време е КАС да обяви правоприемството, да впишат успехите ни на страницата на бфс, уефа, фифа и навсякъде. Ккато и да махнат тирето. Естествено, това не променя фактите за изминалите 3г, и никога не бих отричал това, но нещата вече са по-други, макар и не за каквито аз исках да бъдат, но пък и това ми се оказа достатъчно. Така че-само ЦСКА!
Е, ти си знаеш. Аз карам по памет и бяха над 30 млн, но да не задълбаваме. Като се обяви правоприемство и се впишат успехите по страниците-ставате ЦСКА. Като не се впишат, оставате ЦСКА-София.
[offtopic]Но всичко това не променя нещата в друг аспект. Днес бях с едно старо аверче-детето му е в школата на Армията. Пълен потрес и безхаберие. Пак връзкари, пак пишмантитуляри, двоен аршин за децата, намеса на родители, нищо ново под Слънцето...[/offtopic]
 СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
						[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- 

peliforewer
- Контакти:
Така ми е гот че даже душманите не могат да ме ядосат с писанията си  ,ще си налея една ракия,а сред това имам едно армейско пиво,кога ако не днес да го отворя,НАЗДРАВЕ АРМЕЙЦИ.
 ,ще си налея една ракия,а сред това имам едно армейско пиво,кога ако не днес да го отворя,НАЗДРАВЕ АРМЕЙЦИ.

,ще си налея една ракия,а сред това имам едно армейско пиво,кога ако не днес да го отворя,НАЗДРАВЕ АРМЕЙЦИ.
 ,ще си налея една ракия,а сред това имам едно армейско пиво,кога ако не днес да го отворя,НАЗДРАВЕ АРМЕЙЦИ.W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
						Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...