Както и да е, дето се вика - Честито, празнувайте си! Поне за мен горчилката си остава!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:tornadooo написа:delqnski47 написа:шивача написа:Може и така да е, идеята ми е, че вече е червен
ПтичЪнце няма мое кацне тук.Ш'трябва да им строим отделна къщичка.
Особено като станем трима(чакам и моя верен другар Удоджи мода - гадни припознавачи
![]()
Делянски честито, това вече е друго нещо, ако стане и всичко да се решава на терена(не от съдията де) независимо кой е победител ще е още по добре. Иначе кой от къде взел пари, нито на Киро, нито на Гриша и т.н. не е ясно важното е да се инвестира във футбола, Киро го правеше, пожелавам ви и вашия да го прави и да имате също хубав стадион и всичко останало. И честна игра. И между другото, овладейте го малко тоя Тео вашия, разбирам ентусиазъм радост ама малко е смешно от време на време
Тео е ВИП тука,мой човек е.Супер си е той.Иначе мерси.
Teo написа:
Аз съм с връзки тука![]()
Делянски <3
Имаш бира от мене другата седмицаще черпя за моя юбилей
Teo написа:[center]Феновете на 1948 са добре дошли на Армията, но само ако се разкааят за действията си и думите си, иначе не!
Ние прощаваме на всички Цесекари които искат да подкрепят и да милеят за единствения и неделим тим - нашият ЦСКА от стадион Българска Армия![/center]
BRF написа:Хайде сега чакам всички комплексари да се изкажат за Емблемата и плащането на задължения на ПФК ЦСКА АД!
Teo написа:[center]Феновете на 1948 са добре дошли на Армията, но само ако се разкааят за действията си и думите си, иначе не!
Ние прощаваме на всички Цесекари които искат да подкрепят и да милеят за единствения и неделим тим - нашият ЦСКА от стадион Българска Армия![/center]
realno написа:Teo написа:[center]Феновете на 1948 са добре дошли на Армията, но само ако се разкааят за действията си и думите си, иначе не!
А вие кога ще се разкаете, че убихте оригинала и след това се врекохте в преименувания Литекс въпреки декларациите които пускахте преди това, че това няма да се случи?
realno написа:Teo написа:[center]Феновете на 1948 са добре дошли на Армията, но само ако се разкааят за действията си и думите си, иначе не!
А вие кога ще се разкаете, че убихте оригинала и след това се врекохте в преименувания Литекс въпреки декларациите които пускахте преди това, че това няма да се случи?
sin4ec написа:Аз не разбирам какво толкова си честитите. Но понеже явно е важно за вас и отдавате значение на случилото се днес-честито и от мен!
При всички случаи придобиването на ТМ и емблемата най-малкото спира коментарите защо и как я ползвате. Вече си е ваша и няма кой да го коментира. Сами по себе си активите на ЦСКА не дават юридическа приемственост, но от чисто морална гледна точка когато си заплатил 8 млн, които да покрият 20-25% от задълженията на фалиралите, ситуацията вече е съвсем различна. Какво ще решат от КАС и УЕФА е друг въпрос, а и не е моя работа.
Щом Шивача, дето ви правеше на дармадан тука е приел нещата-значи има смисъл и логика.
Аз мнението съм си за нещата го казал отдавна и няма смисъл да го повтарям. А и надали ви бърка особено
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта