Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот trokadero_ » 11 окт 2018 18:41

Elliah написа:От днес нататък за мен вече сте приемник на истинския ЦСКА.
Досега ЦСКА - София си беше Литекс под прикритие задно с футболисти,школа и ръководство. За да стане ЦСКА-София приемник на стария клуб беше нужно нещо повече. Дали парите са малко или много няма значение в случая. Според синдиците на фалиралия клуб марката ЦСКА (със всичките и възможности и ограничения) струва толкова и Г.Г. си плати за да я притежава.Можеше и да се направи на ударен, а аз до последно бях сигурен, че ще измисли някаква схема. За мен и много хора плащането на тези пари е изненада с оглед на всичко станало преди това. Много хора ще си получат парите, дължими от клуба ЦСКА, а това е важно. Дори само като морален акт.
Имахте нужда от това след толкова години идиотии...
Както и да е... Аз се радвам, че вечният ни противник е отново жив. Ще се видим на стадиона!
Само Левски

Благодарим на един трезво мислещ човек !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 окт 2018 18:42

delqnski47 написа:
шивача написа:
inivanov написа:
vaskonti написа:...Иначе, ако(като) Гриша не плати, а 1948 платят, за вас става много сложно. Нито стадион ще видите, нито емблема, нито дори официалния сайт Да не говорим за форума тук. Дори Делянски няма да ви спаси.

При това стечение на обстоятелствата може би няма да е морално да продължиш да изпълняваш модераторски функции във форума.

Васко е обещал, че ако фифа и бфс признаят приемственост и той ще се върне. Не с лошото, колега. Радвай се и така...

Мммне.По-скоро каза,че ''ако се плати емблемата''. :mrgreen: Помня като слон аз. :lol: Иначе си прав.Няма нужда от разделение,а от обединение.Всеки прави грешка - човешко е. 8-)

Може и така да е, идеята ми е, че вече е червен :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 окт 2018 18:44

Според мен сега ше започнем да бием по 6-0. :) :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 окт 2018 18:45

Купиха ви любовта с емблема за 8 милиона. От нея зависеше на къде щеше тръгне любовта ви? Нали Делянски? Беше готов да разлюбиш беземблемния ЦСКА.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2018 18:46

dreben23 написа:Според мен сега ше започнем да бием по 6-0. :) :mrgreen:

Трябва да яхнем вълната сега и да премажем всички!!!
Стойчо Младенов идва зимата и пролетта жална и майка на всички !!!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 11 окт 2018 18:47

Сега е момента всеки който е плюл по някакъв начин по КЛУБА , да покаже колко е голям , да си посипе главата с пепел, да се извини на ВСИЧКИ и да заповяда обратно в ЧЕРВЕНИТЕ РЕДИЦИ .!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2018 18:47

шивача написа:Може и така да е, идеята ми е, че вече е червен :mrgreen:

ПтичЪнце няма мое кацне тук. :mrgreen: Ш'трябва да им строим отделна къщичка. :lol: Особено като станем трима(чакам и моя верен другар Удоджи :mrgreen: ) мода - гадни припознавачи :!: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2018 18:53

[center]Феновете на 1948 са добре дошли на Армията, но само ако се разкааят за действията си и думите си, иначе не!
Ние прощаваме на всички Цесекари които искат да подкрепят и да милеят за единствения и неделим тим - нашият ЦСКА от стадион Българска Армия!
[/center]

tornadooo

Мнениеот tornadooo » 11 окт 2018 18:56

delqnski47 написа:

ПтичЪнце няма мое кацне тук. :mrgreen: Ш'трябва да им строим отделна къщичка. :lol: Особено като станем трима(чакам и моя верен другар Удоджи :mrgreen: ) мода - гадни припознавачи :!: :lol:

Делянски честито, това вече е друго нещо, ако стане и всичко да се решава на терена(не от съдията де) независимо кой е победител ще е още по добре. Иначе кой от къде взел пари, нито на Киро, нито на Гриша и т.н. не е ясно :) важното е да се инвестира във футбола, Киро го правеше, пожелавам ви и вашия да го прави и да имате също хубав стадион и всичко останало. И честна игра. И между другото, овладейте го малко тоя Тео вашия, разбирам ентусиазъм радост ама малко е смешно от време на време :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2018 18:57

tornadooo написа:
delqnski47 написа:

Делянски честито, това вече е друго нещо, ако стане и всичко да се решава на терена(не от съдията де) независимо кой е победител ще е още по добре. Иначе кой от къде взел пари, нито на Киро, нито на Гриша и т.н. не е ясно :) важното е да се инвестира във футбола, Киро го правеше, пожелавам ви и вашия да го прави и да имате също хубав стадион и всичко останало. И честна игра. И между другото, овладейте го малко тоя Тео вашия, разбирам ентусиазъм радост ама малко е смешно от време на време :)

Тео е ВИП тука,мой човек е.Супер си е той. :lol: Иначе мерси.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”