Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2018 18:02

Аз ако съм на мястото на Стойчо,Тошко и т.н. тия пари няма да си ги взема :!: Иначе за прасетата депутати...пардон НАП е ясно.Там ще си ги вземат до стотинка.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 11 окт 2018 18:07

delqnski47 написа:Аз ако съм на мястото на Стойчо,Тошко и т.н. тия пари няма да си ги взема :!: Иначе за прасетата депутати...пардон НАП е ясно.Там ще си ги вземат до стотинка.

Точно Стойчо да не си вземе парите........

Иначе и Буш намаза :)

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 11 окт 2018 18:10

ralka_levskarka написа:
hydetoshi написа:Човека просто се изкефи и пусна тази картинка. Много ясно,че това не е оригинал. Но теб и такива ,като теб толкова ги е яд,че не знам как ще си намерите място. :lol:

За кое да ни е яд? За мен това си остава Литекс и точка. Една "картинка" не променя нищо.

Че пък коя си ти, мислиш ли че някой чорбата го интересува мнението ти. Те вече са си отново чорбари :)

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 11 окт 2018 18:18

Ей, респект към вас пичове които просто изчакахте търпеливо до края за да видите какво ще се случи , но нито веднъж не си позволихте да плюете или да злепоставите КЛУБА !
РЕСПЕКТ и добре дошли обратно в ЧЕРВЕНОТО СЕМЕЙСТВО!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2018 18:20

Само шефовете като мен носят емблемата, която е и на аватара ми!
@ Дреме ни какво мислете вие, ЦСКА пребъде! ПОСЛЕДНОТО ПАРЧЕ е на мястото си!
ТРЕПЕРЕТЕ :lol: :lol: :lol:

Вижте ми аватара... АВТЕНТИЧНОСТТА винаги е била в мен! 8-)

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 11 окт 2018 18:29

soilwork написа:[center]Жужето 8млн.няма да плати посмъртно.....вие луди ли сте. Черепа е същата стипца,особено пък да вади милиони за емблеми,активи и т.н,така че и авиаторите ще си останат с големите приказки. Ще има нов търг.[/center]

soilwork написа:[center]Честито на всички армейци във форума. Бившите озеленители,авиатори и моралисти от днес нататък малко по-тихичко[/center]

Преди да честитиш е редно да се извиниш.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2018 18:38

Гриша Ганчев записа с исторически букви името си в великата ни история!
Това е човекът сложил последното парче от пъзела ЦСКА и накрая общността ни ще бъде по обединена както никога досега!
Невероятно просто.... войната беше спечелена окончателно!!!!!!!!!!!!!!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 11 окт 2018 18:38

От днес нататък за мен вече сте приемник на истинския ЦСКА.
Досега ЦСКА - София си беше Литекс под прикритие задно с футболисти,школа и ръководство. За да стане ЦСКА-София приемник на стария клуб беше нужно нещо повече. Дали парите са малко или много няма значение в случая. Според синдиците на фалиралия клуб марката ЦСКА (със всичките и възможности и ограничения) струва толкова и Г.Г. си плати за да я притежава.Можеше и да се направи на ударен, а аз до последно бях сигурен, че ще измисли някаква схема. За мен и много хора плащането на тези пари е изненада с оглед на всичко станало преди това. Много хора ще си получат парите, дължими от клуба ЦСКА, а това е важно. Дори само като морален акт.
Имахте нужда от това след толкова години идиотии...
Както и да е... Аз се радвам, че вечният ни противник е отново жив. Ще се видим на стадиона!
Само Левски

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 11 окт 2018 18:39

ЧЕСТИТО на всички !
Гриша Ганчев доказа , че не говори празни приказки , а ДЕЙСТВА !

От тук нататък пълна мобилизация за всички мачове , пълна подкрепа и мачкане !
Маестро да стяга редиците.

А спартак-динамовците , синьо-зелените приятелчета ги искам по дупките като мишките !

НАПРЕД СЛАВЕН ЦСКА ! ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2018 18:40

шивача написа:
inivanov написа:
vaskonti написа:...Иначе, ако(като) Гриша не плати, а 1948 платят, за вас става много сложно. Нито стадион ще видите, нито емблема, нито дори официалния сайт Да не говорим за форума тук. Дори Делянски няма да ви спаси.

При това стечение на обстоятелствата може би няма да е морално да продължиш да изпълняваш модераторски функции във форума.

Васко е обещал, че ако фифа и бфс признаят приемственост и той ще се върне. Не с лошото, колега. Радвай се и така...

Мммне.По-скоро каза,че ''ако се плати емблемата''. :mrgreen: Помня като слон аз. :lol: Иначе си прав.Няма нужда от разделение,а от обединение.Всеки прави грешка - човешко е. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”