soilwork написа:[center]Кой беше на втора позиция в търга? Помня че Газдов и Еко Солюшънс си прибраха задатъците.[/center]
Демек хората на Домуса...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
soilwork написа:[center]Кой беше на втора позиция в търга? Помня че Газдов и Еко Солюшънс си прибраха задатъците.[/center]
petko.h.markov написа:Имах някаква надежда,че поне УЕФА и ФИФА ще спазват собствените си правила.Оказа се ,че не е така.Нищо чудно да приемат,че ако платиш малка част от задълженията/заради които клуба е фалирал и заличен от списъците им/ ще ВЪЗКРЪСНЕ!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Да,ще възкръсне.Иначе има едно животно,дет се казва ''финансов феърплей''.
SLAP написа:Срока е до 17 днес.
Няма да има плащане.
И спираме с ЦСКА-София, с Армията....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:SLAP написа:Срока е до 17 днес.
Няма да има плащане.
Не се тревожи, ГГ със сигурност е измислил някаква схема на ръба на закона или отвъд него.
phd написа:TristaNNN написа:SLAP написа:Срока е до 17 днес.
Няма да има плащане.
Не се тревожи, ГГ със сигурност е измислил някаква схема на ръба на закона или отвъд него.
Примерно такава - с Черепа са се разбрали още преди две години да си играят ролите, за да може да се мине тънко, само с два милиона, плюс обединяване на всички ЦСКА-та, плюс признаване от ФУФА. Готин номер, за който никой не се е сетил. Яка постановка с много съспенс и хепиенд.
В Театъра на армията е най-интересно, врътки има всякакви
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ЦСКА ще плати 8-те милиона лева за емблемата и активите на фалиралото дружество. Феновете трябва да са спокойни, защото няма дори 1% възможност това да не се случи. Срокът изтича днес в 15:00 часа. Добрата новина разкриха пред ТОПСПОРТ от ръководството на клуба.
"Все още няма превод, но времето не е изтекло. Емблемата ще бъде платена днес. На 100%. Няма дори 1% възможност това да не стане", заявиха пред медията ни от "Армията".
Ще станат ли реалност думите на нашия източник, остава да разберем.
Към момента и настроението сред феновете във форуми и социални мрежи е далеч по-добро. Много от тях вече споделят емблемата на ЦСКА и коментират, че в крайна сметка има щастлив финал.
Припомняме, че плащането трябва да бъде направено до 15:00 часа днес
trokadero_ написа:От ЦСКА пред ТОПСПОРТ: Емблемата ще бъде платена, няма дори 1% възможност това да не станеЦСКА ще плати 8-те милиона лева за емблемата и активите на фалиралото дружество. Феновете трябва да са спокойни, защото няма дори 1% възможност това да не се случи. Срокът изтича днес в 15:00 часа. Добрата новина разкриха пред ТОПСПОРТ от ръководството на клуба.
"Все още няма превод, но времето не е изтекло. Емблемата ще бъде платена днес. На 100%. Няма дори 1% възможност това да не стане", заявиха пред медията ни от "Армията".
Ще станат ли реалност думите на нашия източник, остава да разберем.
Към момента и настроението сред феновете във форуми и социални мрежи е далеч по-добро. Много от тях вече споделят емблемата на ЦСКА и коментират, че в крайна сметка има щастлив финал.
Припомняме, че плащането трябва да бъде направено до 15:00 часа днес
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта