Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот CaptainBertorelli » 11 окт 2018 09:48

TristaNNN написа:
peliforewer написа:....През последните три години Ганчев и Инджов са вкарали в ЦСКА над 20 млн.лв.лични пари,Ганчев дойде на Армията тогава когато всички се покриха затова мисля че му дължим нужното уважение...

Да, да ... и ходят с по 5 лева в джоба, 'щото милеят за идеята и харизмата. Никой не вкарва лични пари във футбола, добре запомни това! Всичко става през фирми, фирмички, заеми, заемчета, както и други модерни финансови инструменти и маркетингови трикчета, а за да ти опресня паметта, ще ти припомня какви и колко заеми имаше новосформираното ви дружество за няма и две пълни години оперативна работа, по спомен около или малко над 10 млн. лева, нещо такова. Да, вярно че са към свързани с ГГ и ЮИ фирмички, ама все пак не е като да са лични средства, съгласи се.

Няма как да стане без да се оформят парите като "заемчета", защото иначе идва УЕФА-та и чока злобно за финансов феърплей. И понеже трябва да стане чудо за да се погасят тези заеми(примерно изходящ трансфер за 10 милиона евро или влизане в ШЛ), следва вдигане на капитала. В тази връзка, на твое място бих се притеснявал повече за любимия си клуб, отколкото какво става в Борисовата градина. Защото за календарната 2018г нямате приходи от изходящи трансфери, а тези от ЕКТ са ви нищожни. А видимо имате доста прилична разходна част!
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 11 окт 2018 10:43

W84me написа:Пиша, като загрижен гражданин, който си търси парите, нека оставим фенските пристрастия. Борносузов поискал отвод на съдията по делото в последния момент. За мен това ясно показва, че плащане НЕМА да има.

[offtopic]А тиии парите от КТБ намери ли си ги?
Или за тях не си толкова загрижен гражданин?[/offtopic]
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 окт 2018 10:58

шивача написа:
sin4ec написа:Аз ако съм на ГГ-няма да платя!
За 8 млн базата в Панчерево ще стане като кукла! За някакъв фетиш, почупен рейс и гащи да се дадат толкова пари - не е сериозно.
Тази емблема няма никаква стойност. А и не дава никаква приемственост. Слагам си емблемата на ЦДНА( тя не е заложена) и баста. Или тази на ЦСКА "Септемврийско знаме". И си джиткам в ППЛ...

Ако се плати емблемата ще има приемственост. фифа, уефа и бфс ще обявят, че клубът е наследник на ЦСКА и ще му прикрепят историята. Тогава няма значение, ти, аз или който и да е друг каво мисли, защото официално ще се води правоприемник на стария клуб.

Имах някаква надежда,че поне УЕФА и ФИФА ще спазват собствените си правила.Оказа се ,че не е така.Нищо чудно да приемат,че ако платиш малка част от задълженията/заради които клуба е фалирал и заличен от списъците им/ ще ВЪЗКРЪСНЕ!

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 11 окт 2018 11:04

Sstefanov написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:
peliforewer написа:....През последните три години Ганчев и Инджов са вкарали в ЦСКА над 20 млн.лв.лични пари,Ганчев дойде на Армията тогава когато всички се покриха затова мисля че му дължим нужното уважение...

Да, да ... и ходят с по 5 лева в джоба, 'щото милеят за идеята и харизмата. Никой не вкарва лични пари във футбола, добре запомни това! Всичко става през фирми, фирмички, заеми, заемчета, както и други модерни финансови инструменти и маркетингови трикчета, а за да ти опресня паметта, ще ти припомня какви и колко заеми имаше новосформираното ви дружество за няма и две пълни години оперативна работа, по спомен около или малко над 10 млн. лева, нещо такова. Да, вярно че са към свързани с ГГ и ЮИ фирмички, ама все пак не е като да са лични средства, съгласи се.

Малко не си ми ясен,парите били от тяxни фирми ама не били лични.Естествено че ще бъдат оформени като заеми към клуба,нали всеки лев постъпил във фк трябва да е с ясен произxод,всички знаем че шанса да се върнат тези заеми от фк граничат някъде около 0.Има и съществена разлика между Спас Русев и Гриша Ганчев при издържането на Левски и ЦСКА,единият вкарва пари от един телеком без да е ясно какъв е там и кои стоят зад него,за този телеком и в момента се водят съдебни дела,докато Ганчев и Инджов дават пари от създадени от тяx фирми без някой да им оспорва собствеността.Знам че някои ще кажат веднага за Петрол,но доколкото знам там държавата се намеси веднага и сделката е блокирана,а за Виваком същата тази държава е необичайно пасивна въпреки че има дял от оператора.

Искаш ли да се хванем на бас, че всичките фирми, които издържат ЦСКА са едни гнусни схеми за източване на пари.

[offtopic]щото вие сте от Светият синод ли?[/offtopic]
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 окт 2018 11:08

Изображение :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2018 11:14

soilwork написа:Изображение :mrgreen: :mrgreen:

:lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2018 11:15

trokadero_ написа:Добро утро.

[offtopic]............. ПЛАТИХМЕ ЛИ Я.... :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2018 11:17

petko.h.markov написа:
шивача написа:
sin4ec написа:Аз ако съм на ГГ-няма да платя!
За 8 млн базата в Панчерево ще стане като кукла! За някакъв фетиш, почупен рейс и гащи да се дадат толкова пари - не е сериозно.
Тази емблема няма никаква стойност. А и не дава никаква приемственост. Слагам си емблемата на ЦДНА( тя не е заложена) и баста. Или тази на ЦСКА "Септемврийско знаме". И си джиткам в ППЛ...

Ако се плати емблемата ще има приемственост. фифа, уефа и бфс ще обявят, че клубът е наследник на ЦСКА и ще му прикрепят историята. Тогава няма значение, ти, аз или който и да е друг каво мисли, защото официално ще се води правоприемник на стария клуб.

Имах някаква надежда,че поне УЕФА и ФИФА ще спазват собствените си правила.Оказа се ,че не е така.Нищо чудно да приемат,че ако платиш малка част от задълженията/заради които клуба е фалирал и заличен от списъците им/ ще ВЪЗКРЪСНЕ!

Да,ще възкръсне.Иначе има едно животно,дет се казва ''финансов феърплей''.
Sofia.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 окт 2018 11:17

[center]Кой беше на втора позиция в търга? Помня че Газдов и Еко Солюшънс си прибраха задатъците.[/center]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 11 окт 2018 11:23

delqnski47 написа:
trokadero_ написа:Добро утро.

[offtopic]............. ПЛАТИХМЕ ЛИ Я.... :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Човече , всеки чака и не знае какво ще се случи....

Върни се в “ЦСКА”