Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 10 окт 2018 23:53

Ozzimozzi написа:
phd написа:...Аз се радвам, че Стойчо Младенов си взе кинтите, когато беше време.

[offtopic]За разлика от него Мъри още не успява да си вземе заработеното. ;)[/offtopic]

[offtopic]Ама и Мюлдер го закъса яко а и не се знае дали са дали нещо на Роската при тръгването или има срок :) за петте хиляди лева на Иван и Андрей не говорим. Но си е друго всеки ден да бучиш за Боладо :)[/offtopic]

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 10 окт 2018 23:55

Няма да има сън за Синя България тази вечер. Ще плати ли Гришата емблемата или няма ? Ще стане същата работа, когато за жалост на някой лятото си играхме в Лига Европа. А сигурните източници ни бяха отписали на жребия. Гриша, остави хората да спят !
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 окт 2018 23:59

Kotooshu написа:
В момента всичко е АКО до утре в 17часа .
Относно публиката за мен си в грешка ... след като ни биете , голяма част от тези 6к които идват на стадиона ще се завърнат , освен тенекето ... какво по хубаво да бием говЯдата , нали ?
Иначе на Армията и без това сте по 1 000 човека така че нищо съществено няма да се променени .
Разбира се , това е моето виждане .
п.п.
Лично аз не исках да се само-закриете .... ваша си работа !

На Армията бяхме номер 1 по посещаемост 2016 година,мисля че и 2017.Може да провериш статистиките,не е проблем.Във В група бяхме номер 1 по посещаемост спрямо отборите в България.Баба ти Татяна Дончева също го констатира в едно интервю,даже ви хвърли малко сол тогава. И,да,тя може да защитава ГГ,но благодарение на нея направихте 2-3 много хубави далаверки преди време.
Та тва,че сте се събрали един път 8-9к на Виваком Арена не ми е кой знае колко впечатляващо,но това си е мое мнение.Ние в момента имаме далеч по голям проблем от това да ходим на мачове,да се интересуваме от мачове и т.н.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 окт 2018 00:02

шивача написа:
Kotooshu написа:
шивача написа:Ако се плати емблемата ще има приемственост. фифа, уефа и бфс ще обявят, че клубът е наследник на ЦСКА и ще му прикрепят историята. Тогава няма значение, ти, аз или който и да е друг каво мисли, защото официално ще се води правоприемник на стария клуб.

Не знам защо всички забравяте една много важна подробност .
Ако иска Литекс да стане правоприемник на ЦСКА трябва да заплати всички загубени дела от бивши футболисти на ЦСКА ... един бог знае каква сума трябва да се плаща но не е по малко от 10м. лева и автоматично ще влязат в сила наказанията наложени на ЦСКА , изваждане от евротурнирите , - точки и 200к евро за неспазване на ффп ... и кой знае още какви л...а може да излезнат , ако искат да играят в Европа !
Друг е въпроса че този отбор на ГГ цяла година доказва пред ФИФА че не е нов клуб а Литекс .
ГГ много добре знае какво го очаква .... в България всякакви , врътки , номера , далавери минават на лошата ФИФА чука здраво .
Успех

В грешка си! Накратко: имаше процедура по несъстоятелност, там съда отсъди, кой, кво има да взима. Лошите фифа и уефа се съобразяват с нашия съд! Това е обяснявано много пъти. Така че, който тепърва тръгва да съди няма да има успех. Има една поговорка за Пена и еб.нето, в случая е актуална :mrgreen:

И аз , накратко :
В КАС ще ви скъсат задниците от дела от знайни и незнайни .... дали ще имат успех или не , ще се разбере ... но в момента положението е ТИК-ТАК
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 11 окт 2018 00:05

delqnski47 написа:
Kotooshu написа:
Относно публиката за мен си в грешка ... след като ни биете , голяма част от тези 6к които идват на стадиона ще се завърнат , освен тенекето ... какво по хубаво да бием говЯдата , нали ?
Иначе на Армията и без това сте по 1 000 човека така че нищо съществено няма да се променени .
п.п.

На Армията бяхме номер 1 по посещаемост 2016 година,мисля че и 2017.Може да провериш статистиките,не е проблем.Във В група бяхме номер 1 по посещаемост спрямо отборите в България.Баба ти Татяна Дончева също го констатира в едно интервю,даже ви хвърли малко сол тогава. И,да,тя може да защитава ГГ,но благодарение на нея направихте 2-3 много хубави далаверки преди време.
Та тва,че сте се събрали 8-9к срещу отбор,който ви спря за титлата преди няколко години и ви взе купата под носа също не е толкова впечатляващо,защото те си ви станаха дразнител(очевидно защо),а и победа срещу ЦСКА дава добър стимул.

"Баба ти" е политик... Защитава позицията, за която и се плаща. Същото се отнася и за далаверките. Кинтите не са нито сини, нито червени.
Посещаемостта по стадионите на двата ни "гранда" е пряко зависима от успехите (или обещанията за успехи).

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 окт 2018 00:06

TristaNNN написа:
Ozzimozzi написа:
TreiD написа:Сега ще си проличи, дали Ганчев наистина иска да инвестира в ЦСКА, или смята клуба за бизнес проект.

Каква е разликата :?:

Разликата е, че ако ГГ е решил да продължи модела "Литекс" и в София, няма да видите ни титла, ни купа, ни нещо значимо в Европа-та, а всичко ще е алъш-вериш с латинковци и чат-пат някое младо хлапе. :?

Купа може и да вземем ,защото там е въпрос на малко късмет и 2-3 мача , но титла никой няма да види независимо дали е модела "Литекс " или Левски . Просто Киро дава два пъти повече пари или горе долу ,колкото двата отбора взети заедно. А и коеф. в Европа му е 40 и трябва да е луд да не пробва ШЛ всяка година.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2018 00:07

Elliah написа:
delqnski47 написа:
Kotooshu написа:
п.п.

Та тва,че сте се събрали 8-9к срещу отбор,който ви спря за титлата преди няколко години и ви взе купата под носа също не е толкова впечатляващо,защото те си ви станаха дразнител(очевидно защо),а и победа срещу ЦСКА дава добър стимул.

"Баба ти" е политик... Защитава позицията, за която и се плаща. Същото се отнася и за далаверките. Кинтите не са нито сини, нито червени.
Посещаемостта по стадионите на двата ни "гранда" е пряко зависима от успехите (или обещанията за успехи).

За успехите - така е по цял свят.Никъде по света няма да търпят мърдосване по терена!!!Така че тия спекулации ''ама то българина не ходел на мачове,бил грандоман'' са адски тъпи и несъстоятелни,защото навсякъде по света е така!Тва за протокола.Иначе реших да коментирам посещаемостта,защото тоя горе най-нагло ми обяснява как сме били 1000 човека,като аз мога му извадя статистика от последните години и да извадя снимки на празния им кабриолет. :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 окт 2018 00:10

delqnski47 написа:
Kotooshu написа:
п.п.

Та тва,че сте се събрали един път 8-9к на Виваком Арена не ми е кой знае колко впечатляващо,но това си е мое мнение.Ние в момента имаме далеч по голям проблем от това да ходим на мачове,да се интересуваме от мачове и т.н.

Най-вероятно ще намалее още повече публиката,а вие ще останете без адекватна съпротива по оста ''публика'' в ППЛ

[offtopic]Изместваш нашата дискусия , в случая не виждам какво повече има да кажа[/offtopic]

С болднатото съм абсолютно съгласен .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 11 окт 2018 00:15

delqnski47 написа:
Elliah написа:
delqnski47 написа:
Kotooshu написа:
п.п.

За успехите - така е по цял свят.Никъде по света няма да търпят мърдосване по терена!!!Така че тия спекулации ''ама то българина не ходел на мачове,бил грандоман'' са адски тъпи и несъстоятелни,защото навсякъде по света е така!Тва за протокола.Иначе реших да коментирам посещаемостта,защото тоя горе най-нагло ми обяснява как сме били 1000 човека,като аз мога му извадя статистика от последните години и да извадя снимки на празния им кабриолет. :roll:

Кабриолета понякога е празен, а понякога пълен. Ако ни навали ще се скрием в тоалетните. Ние поне си имаме :)...
Имам предвид, че посещаемостта е пряко зависима от успехите или обещанията и надъхванията на клубните шефове. Нищо общо няма с "мърдосване" по терена. Ако ще и задника да си съдерат ако падат следва : "нема да им стъпя". В Англия може би хората ходят щот играчите дори на 3-та лига не се мърдосват, а играят колкото могат. И защото харесват футбола... Тук се ходи по други причини.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 11 окт 2018 00:15

За тоя съспенс дори Алфред Хичкок би завидял на ГГ. :lol:
Най-вероятно ще се плати емблемата. Иначе се обезсмисля абсолютно всичко, което се случи от 12.12.2015 насам, когато Литекс напусна терена в мача срещу Левски.
Това, което не става ясно, е защо не е обявено, че емблемата на 100 % ще се плати. Защо се чака последния момент? Или обратното. Защо не се обяви, че емблемата няма да се плаща, и да се обясни защо няма да се плаща? Странна работа!

Върни се в “ЦСКА”