modor написа:Точно така. Всичко при нас е цветя и розиНяма козирка. Няма музей. Няма и течове в сектора. То и дъжд няма
Наздраве!
Все едно описваш стадион в централна Африка !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Точно така. Всичко при нас е цветя и розиНяма козирка. Няма музей. Няма и течове в сектора. То и дъжд няма
Наздраве!
Serafim написа:Абе не знам колко е лимитиран Станислав Костов. До скоро мислех, че е силно зависим от това да му подадат голов пас, защото не може сам да си изработва ситуации, но като гледам как умее да играе ек на ек. И двата му гола срещу Славия си пое топката от неудобна ситуация, справи се с няколко защитника и стреля безпощадно.
Не е някакъв супер нападател, но на фона на нашата лига и хроничните проблеми на Левски в атака, мисля, че нещата за сега са супер добре с него.
Serafim написа:Верно стана много скучно при нас. Няма драми, няма интервюта с легенди, няма напрежение между играчи, треньори и ръководство... А и дежурните черногледи колеги-съфорумници сякаш спряха да чератят апокалиптични сценарии как умишлено ръководството съсипва клуба.
Serafim написа:Абе не знам колко е лимитиран Станислав Костов. До скоро мислех, че е силно зависим от това да му подадат голов пас, защото не може сам да си изработва ситуации, но като гледам как умее да играе ек на ек. И двата му гола срещу Славия си пое топката от неудобна ситуация, справи се с няколко защитника и стреля безпощадно.
Не е някакъв супер нападател, но на фона на нашата лига и хроничните проблеми на Левски в атака, мисля, че нещата за сега са супер добре с него.
luxorus написа:Костов е лимитиран отвсякъде.2 години при Хубчев в Берое беше пейка,преди това в Ботев също.Естествено на всеки играч идва един момент в който всичко му "вързва".
ralka_levskarka написа:luxorus написа:Костов е лимитиран отвсякъде.2 години при Хубчев в Берое беше пейка,преди това в Ботев също.Естествено на всеки играч идва един момент в който всичко му "вързва".
Или попада в точния отбор? Има много примери за играчи, които в един отбор не са играли нищо, но в друг за 30 мача ще те измъкне поне в половината. Просто си пасват. Примерно Депай.
luxorus написа:Костов е лимитиран отвсякъде.2 години при Хубчев в Берое беше пейка,преди това в Ботев също.Естествено на всеки играч идва един момент в който всичко му "вързва".
Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912 и 22 госта