Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот TristaNNN » 10 окт 2018 23:15

peliforewer написа:....През последните три години Ганчев и Инджов са вкарали в ЦСКА над 20 млн.лв.лични пари,Ганчев дойде на Армията тогава когато всички се покриха затова мисля че му дължим нужното уважение...

Да, да ... и ходят с по 5 лева в джоба, 'щото милеят за идеята и харизмата. Никой не вкарва лични пари във футбола, добре запомни това! Всичко става през фирми, фирмички, заеми, заемчета, както и други модерни финансови инструменти и маркетингови трикчета, а за да ти опресня паметта, ще ти припомня какви и колко заеми имаше новосформираното ви дружество за няма и две пълни години оперативна работа, по спомен около или малко над 10 млн. лева, нещо такова. Да, вярно че са към свързани с ГГ и ЮИ фирмички, ама все пак не е като да са лични средства, съгласи се.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 окт 2018 23:16

Kotooshu написа:
delqnski47 написа:
Kotooshu написа:
Не знам защо всички забравяте една много важна подробност .
Ако иска Литекс да стане правоприемник на ЦСКА трябва да заплати всички загубени дела от бивши футболисти на ЦСКА ... един бог знае каква сума трябва да се плаща но не е по малко от 10м. лева и автоматично ще влязат в сила наказанията наложени на ЦСКА , изваждане от евротурнирите , - точки и 200к евро за неспазване на ффп ... и кой знае още какви л...а може да излезнат , ако искат да играят в Европа !
Друг е въпроса че този отбор на ГГ цяла година доказва пред ФИФА че не е нов клуб а Литекс .
ГГ много добре знае какво го очаква .... в България всякакви , врътки , номера , далавери минават на лошата ФИФА чука здраво .
Успех

Брутална некомпетентност.Нищо никъде няма да се ''активира''.Плащането на задължения става ЕДИНСТВЕНО и САМО чрез тези 8 милиона и всеки с претенции да си ги търси от тях.На първо място е държавата,после всички останали.Такава е процедурата,такъв е закона :!:

Ок , остават няколко часа до плащането на 8м ... после ще си говорим , ако се плати разбира се .
Тогава ще си говорим за брутална некомпетентност .

Тогава няма за кво да си говорим(ако не се плати нищо).Просто нищо не се плаща и това е.Най-вероятно ще намалее още повече публиката,а вие ще останете без адекватна съпротива по оста ''публика'' в ППЛ и ще си мерите п*тките(със ''а'',а не със ''у'',да не си помислиш нещо) с публиката на Славия и Септември.Аз,ако бях левскар щеше да ми е брутално тъпо.Все едно да цъкам ФИФА с ботове,а на стадиона ще викам срещу празни седалки.Е,няма да роня крокодилски сълзи,дет се вика,ама аз лично не мога да си представя ППЛ без Левски,например.
Смисъл,не знам,това е мое мнение,всеки си има виждане на живота,така че не мога да съдя никого.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Мнениеот TreiD » 10 окт 2018 23:17

Сега ще си проличи, дали Ганчев наистина иска да инвестира в ЦСКА, или смята клуба за бизнес проект.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 окт 2018 23:20

TreiD написа:Сега ще си проличи, дали Ганчев наистина иска да инвестира в ЦСКА, или смята клуба за бизнес проект.

Каква е разликата :?:
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Мнениеот TreiD » 10 окт 2018 23:22

Ozzimozzi написа:
TreiD написа:Сега ще си проличи, дали Ганчев наистина иска да инвестира в ЦСКА, или смята клуба за бизнес проект.

Ганчев докато държеше Литекс, предпочиташе да залага на млади футболисти и да ги продава. За него беше по важно от нищо да направи нещо, а не да копува скъпо платени футболисти. Целта при него, въпреки че спечели 2,3 титли си беше чистата печалба.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 окт 2018 23:36

sin4ec написа:Аз ако съм на ГГ-няма да платя!
За 8 млн базата в Панчерево ще стане като кукла! За някакъв фетиш, почупен рейс и гащи да се дадат толкова пари - не е сериозно.
Тази емблема няма никаква стойност. А и не дава никаква приемственост. Слагам си емблемата на ЦДНА( тя не е заложена) и баста. Или тази на ЦСКА "Септемврийско знаме". И си джиткам в ППЛ...
[center]Аз съм на същото мнение 8-) Ама тънкообидните си искат емблемата. Според мен Жужето ще направи врътка с Държавата и обвита в законова рамка ще се поднесе на изстрадалите фенове[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 окт 2018 23:38

soilwork написа:
sin4ec написа:Аз ако съм на ГГ-няма да платя!
За 8 млн базата в Панчерево ще стане като кукла! За някакъв фетиш, почупен рейс и гащи да се дадат толкова пари - не е сериозно.
Тази емблема няма никаква стойност. А и не дава никаква приемственост. Слагам си емблемата на ЦДНА( тя не е заложена) и баста. Или тази на ЦСКА "Септемврийско знаме". И си джиткам в ППЛ...
[center]Аз съм на същото мнение 8-) Ама тънкообидните си искат емблемата. Според мен Жужето ще направи врътка с Държавата и обвита в законова рамка ще се поднесе на изстрадалите фенове[/center]

Абе вие припознахте Литекс, та една емблема ли ще ви събори?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 окт 2018 23:44

delqnski47 написа:
Kotooshu написа:
delqnski47 написа:
Kotooshu написа:
Ако иска Литекс да стане правоприемник на ЦСКА трябва да заплати всички загубени дела от бивши футболисти на ЦСКА ... един бог знае каква сума трябва да се плаща но не е по малко от 10м. лева и автоматично ще влязат в сила наказанията наложени на ЦСКА , изваждане от евротурнирите , - точки и 200к евро за неспазване на ффп ... и кой знае още какви л...а може да излезнат , ако искат да играят в Европа !
Друг е въпроса че този отбор на ГГ цяла година доказва пред ФИФА че не е нов клуб а Литекс .
ГГ много добре знае какво го очаква .... в България всякакви , врътки , номера , далавери минават на лошата ФИФА чука здраво .
Успех

Брутална некомпетентност.Нищо никъде няма да се ''активира''.Плащането на задължения става ЕДИНСТВЕНО и САМО чрез тези 8 милиона и всеки с претенции да си ги търси от тях.На първо място е държавата,после всички останали.Такава е процедурата,такъв е закона :!:

Ок , остават няколко часа до плащането на 8м ... после ще си говорим , ако се плати разбира се .
Тогава ще си говорим за брутална некомпетентност .

Тогава няма за кво да си говорим(ако не се плати нищо).Просто нищо не се плаща и това е.Най-вероятно ще намалее още повече публиката,а вие ще останете без адекватна съпротива по оста ''публика'' в ППЛ и ще си мерите п*тките(със ''а'',а не със ''у'',да не си помислиш нещо) с публиката на Славия и Септември.Аз,ако бях левскар щеше да ми е брутално тъпо.Все едно да цъкам ФИФА с ботове,а на стадиона ще викам срещу празни седалки.Е,няма да роня крокодилски сълзи,дет се вика,ама аз лично не мога да си представя ППЛ без Левски,например.
Смисъл,не знам,това е мое мнение,всеки си има виждане на живота,така че не мога да съдя никого.

В момента всичко е АКО до утре в 17часа .
Относно публиката за мен си в грешка ... след като ни биете , голяма част от тези 6к които идват на стадиона ще се завърнат , освен тенекето ... какво по хубаво да бием говЯдата , нали ?
Иначе на Армията и без това сте по 1 000 човека така че нищо съществено няма да се променени .
Разбира се , това е моето виждане .
п.п.
Лично аз не исках да се само-закриете .... ваша си работа !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 окт 2018 23:45

Kotooshu написа:
шивача написа:Ако се плати емблемата ще има приемственост. фифа, уефа и бфс ще обявят, че клубът е наследник на ЦСКА и ще му прикрепят историята. Тогава няма значение, ти, аз или който и да е друг каво мисли, защото официално ще се води правоприемник на стария клуб.

Успех

В грешка си! Накратко: имаше процедура по несъстоятелност, там съда отсъди, кой, кво има да взима. Лошите фифа и уефа се съобразяват с нашия съд! Това е обяснявано много пъти. Така че, който тепърва тръгва да съди няма да има успех. Има една поговорка за Пена и еб.нето, в случая е актуална :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 окт 2018 23:46

Ozzimozzi написа:

Разликата е, че ако ГГ е решил да продължи модела "Литекс" и в София, няма да видите ни титла, ни купа, ни нещо значимо в Европа-та, а всичко ще е алъш-вериш с латинковци и чат-пат някое младо хлапе. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”