Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 10 окт 2018 22:09

Dust написа:Много конспирация, много нещо.
Относно закона за спорта нали знаеш, че сега трябва да се напишат правилниците за прилагане на същия, които са също така много важни, а и каква е гаранцията, че няма да му врътнат номер на Ганчев и да не му го дадат или да му го дадат при кофти условия?

В животът си съм разбрал, че когато искаш нещо да бъде приключено то непротакваш нещата с всевъзможни похвати.

Между другото ако наистина крайният срок е утре, то крайният час е 17:00, защото суми над 100 000лв. задължително трябва да минат през системата РИНГС.

Въпроса е кое е това "нещо", което Ганчев иска да приключи. То и второто четене на закона се забави с повече от година, като през това време Бронсузов се бе затрил вдън земя, а сме се нагледали как определени закони се минават на първо и второ четене за отрицателно време. Всичко това ме навежда на мисълта, че става дума за договорки, които към момента не са изпълнени до край от нито една от страните. Няма да се учудя ако утре мине и замине, парите не са платени и да няма никаква промяна на ситуацията.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 окт 2018 22:26

Крайният срок утре ли е, то няма, как да мине и замине този път, такава е законовата рамка и на сцената идва следващият. Нещо, като съставяне на кабинет, това че си спечелил избори не ти дава гаранция и като се провалиш идва втория.

Дълбоко в мен се прокрадва нотка, че именно втория ще плати активите, след което ще се обединят с първия, но да видим, така хем ще бъде възроден ЦСКА, хем ще се мине само с 2 000 000... и вълка сит и агнето цяло.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 окт 2018 22:28

Чета внимателно всички коментари в темата,от доста време не пиша защото някои получават алергия от моите коментари,но сега ще си позволя да си кажа мнението.Държа да подчертая че за всеки нормален,истински цесекар най-добрият вариант е да се платят тези 8млн.лв. и да чакаме новите опорни точки на сините ни приятели.Но нека поразсъждаваме малко,да Гриша Ганчев обеща да плати емблемата,но някой дали си е мислил че цената и може да стигне 8млн.лв.,някой очакваше ли че три фирми доказано свързани с Домусчиев ще се явят на търга и ще рекетират Ганчев и феновете на ЦСКА.В онзи момент беше важно ние да спечелим търга защото в противен случай газдовците щяха да ни тровят живота,а след търга се кротнаха.Сега да помислим какво следва,ако Гришата плати всичко ще е ок,ако не плати това няма да е защото няма желание,а защото като всеки нормален бизнесмен преценява дали си струва цената ,а по-важното е дали има възможност да даде едни 8млн.лв. в този момент в който издържа един отбор в ППЛ с деца и юноши и отбор във ВПЛ.Чуждите пари много лесно се броят,сега чувам че някои призовават Ганчев да плати,а пък феновете щели да му връщат парите,това не е сериозно,като толкова бяхме загрижени за отбора защо за година и половина след търга не се направи нещо за да платим известна част за емблемата ами само си пишем по форумите колко големи цесекари сме.Не мога да приема думите на тези които заявяват че ако не се плати емблемата повече на Армията няма да стъпят,момчета и момичета никога не казвайте никога,каквото и да е решението на Ганчев за емблемата ще го приема,и то не защото му правя мили очи,а защото съм наясно че нещата не са толкова лесни както на някой им се виждат.През последните три години Ганчев и Инджов са вкарали в ЦСКА над 20 млн.лв.лични пари,Ганчев дойде на Армията тогава когато всички се покриха затова мисля че му дължим нужното уважение.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 окт 2018 22:29

Тия необетованите земи, споменати от баш юристите на "Енимълс", не са ли ония земи, които се залагаха като "гаранции" в НАП още по Титаново и Томово време и така, покрай тях, дълго време се протакаха едни задължения към държавата, но в същото време лошото БФС все пак даваше лиценз за професионално токпоритане на вече фалиралото дружество? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 окт 2018 22:37

шивача написа:Ако се плати емблемата ще има приемственост. фифа, уефа и бфс ще обявят, че клубът е наследник на ЦСКА и ще му прикрепят историята. Тогава няма значение, ти, аз или който и да е друг каво мисли, защото официално ще се води правоприемник на стария клуб.

Не знам защо всички забравяте една много важна подробност .
Ако иска Литекс да стане правоприемник на ЦСКА трябва да заплати всички загубени дела от бивши футболисти на ЦСКА ... един бог знае каква сума трябва да се плаща но не е по малко от 10м. лева и автоматично ще влязат в сила наказанията наложени на ЦСКА , изваждане от евротурнирите , - точки и 200к евро за неспазване на ффп ... и кой знае още какви л...а може да излезнат , ако искат да играят в Европа !
Друг е въпроса че този отбор на ГГ цяла година доказва пред ФИФА че не е нов клуб а Литекс .
ГГ много добре знае какво го очаква .... в България всякакви , врътки , номера , далавери минават на лошата ФИФА чука здраво .
Успех
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 10 окт 2018 22:51

Аз съм против да се дават, тия пари за емблемата. Имаме още 10-12 емблеми, така че по-добре да се вложат в стадион, база, дюш. Ама да излезне ГГ и да каже, няма да купим емблемата ама ще дадем тия пари за това, онова и т.н. Мнозина ще ми скочат за тоя коментар, но не може всички да сме на едно мнение. Тук незнам защо много хора си мислят че 8 милиона не е кой знае каква сума, събудите се.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 окт 2018 22:55

Kotooshu написа:
Ако иска Литекс да стане правоприемник на ЦСКА трябва да заплати всички загубени дела от бивши футболисти на ЦСКА ... един бог знае каква сума трябва да се плаща но не е по малко от 10м. лева и автоматично ще влязат в сила наказанията наложени на ЦСКА , изваждане от евротурнирите , - точки и 200к евро за неспазване на ффп ... и кой знае още какви л...а може да излезнат , ако искат да играят в Европа !
Друг е въпроса че този отбор на ГГ цяла година доказва пред ФИФА че не е нов клуб а Литекс .
ГГ много добре знае какво го очаква .... в България всякакви , врътки , номера , далавери минават на лошата ФИФА чука здраво .
Успех

Брутална некомпетентност.Нищо никъде няма да се ''активира''.Плащането на задължения става ЕДИНСТВЕНО и САМО чрез тези 8 милиона и всеки с претенции да си ги търси от тях.На първо място е държавата,после всички останали.Такава е процедурата,такъв е закона :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 10 окт 2018 23:03

Kotooshu написа:
шивача написа:Ако се плати емблемата ще има приемственост. фифа, уефа и бфс ще обявят, че клубът е наследник на ЦСКА и ще му прикрепят историята. Тогава няма значение, ти, аз или който и да е друг каво мисли, защото официално ще се води правоприемник на стария клуб.

Успех

Според форумни спецове плащането на всички задължения щяло да се извърши от тия осем милиона....
Аз се радвам, че Стойчо Младенов си взе кинтите, когато беше време. Пък неговите и на титаните тенгарини и боладовци - да се оправят :mrgreen:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 окт 2018 23:08

delqnski47 написа:
Kotooshu написа:
Успех

Брутална некомпетентност.Нищо никъде няма да се ''активира''.Плащането на задължения става ЕДИНСТВЕНО и САМО чрез тези 8 милиона и всеки с претенции да си ги търси от тях.На първо място е държавата,после всички останали.Такава е процедурата,такъв е закона :!:

Ок , остават няколко часа до плащането на 8м ... после ще си говорим , ако се плати разбира се .
Тогава ще си говорим за брутална некомпетентност .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 окт 2018 23:14

phd написа:...Аз се радвам, че Стойчо Младенов си взе кинтите, когато беше време.

[offtopic]За разлика от него Мъри още не успява да си вземе заработеното. ;)[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”