Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 10 окт 2018 18:53

phd написа:
dreben23 написа:Друго да ви попитам, колеги? Емблема, която ще струва 2 млн. стойностна ли ще е? Втората офертичка е нищожните 2 милиончета т.е. емблема без стойност! Не е ли срамота, най-големият клуб в България да му струва емблемата при втора оферта два милиона? Ще има да се хиля ако 1948 ни вземе емблемата за никакви суми! Макар че моето мнение е, че и 8 са ниска летва. Ама никой не дава повече. :lol: :lol: :lol:

Интересно, знае ли се кой изпързаля Ганчев да даде толкова висока оферта?
В цялото надлъгване и врътки това е единственият път, в който Ганчев е врътнат. Само некви си 6 милиона :mrgreen: Ама няма начин, като се е хванал, ще трябва да преглътне. Утре идва и кешира, после - масова радост у форума, [offtopic]неясно защо[/offtopic].

Сумата от осем милиона не е случайна . Можеше да 8,4 или 7,6 ама е осем. Ако имаш някакъв капацитет горе в хралупата ,ще се сетиш защо е такава. :) Обяснявано е няколко пъти тук :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 окт 2018 18:57

Нямаше кандидати за емблемата и цената скочи с лихви. Ето и как се разбиира, че на никого не му е трябвала от тези дружества. И феновете се подлъгахме и искаме да източим Гришата, да ни заяви с чек своята безрезервна любов! Виждате ли колко е глупаво всичко? :lol: :lol:

Само у нас може да се случи нетърсенето да вдигне цената, вместо да я свали! Много са смешни нещата и действията на всички като ги осмислиш - и на фенове, и на шефчета, че и на държавата бяха смешни. Ама да мине и четвъртък да видим ще стане ли още по-смешно като си подменят някои фенове и трето дружество! Тагнете се в четвъртък някъде във форумчето тези, които сменят третото дружество заради некви глупости! Аз да ви напомня стойността, че ви е 2 млн. Как ще сменяте тия дружества като носни кърпички, изчакайте поне някое да фалира! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 10 окт 2018 19:17

Оф ... да идва утре и да се разбира всичко. Аман от провокации и простотии.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 10 окт 2018 19:19

dreben23 написа:Нямаше кандидати за емблемата и цената скочи с лихви. Ето и как се разбиира, че на никого не му е трябвала от тези дружества. И феновете се подлъгахме и искаме да източим Гришата, да ни заяви с чек своята безрезервна любов! Виждате ли колко е глупаво всичко? :lol: :lol:

Само у нас може да се случи нетърсенето да вдигне цената, вместо да я свали! Много са смешни нещата и действията на всички като ги осмислиш - и на фенове, и на шефчета, че и на държавата бяха смешни. Ама да мине и четвъртък да видим ще стане ли още по-смешно като си подменят някои фенове и трето дружество! Тагнете се в четвъртък някъде във форумчето тези, които сменят третото дружество заради некви глупости! Аз да ви напомня стойността, че ви е 2 млн. Как ще сменяте тия дружества като носни кърпички, изчакайте поне някое да фалира! :lol: :lol:

И на мен ми е смешно как Абрамович иска 3 млрд. за Челси. Дори не са най-конвертируемият клуб в Англия. Аз и още 7,600 млрд не търсим Бентли, ама цената не пада.

Единственото уинтересно в казуса е откъде дружество без дейност ще намери 8 млн. лв.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 окт 2018 20:02

Аз ако съм на ГГ-няма да платя!
За 8 млн базата в Панчерево ще стане като кукла! За някакъв фетиш, почупен рейс и гащи да се дадат толкова пари - не е сериозно.
Тази емблема няма никаква стойност. А и не дава никаква приемственост. Слагам си емблемата на ЦДНА( тя не е заложена) и баста. Или тази на ЦСКА "Септемврийско знаме". И си джиткам в ППЛ...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 окт 2018 20:30

Според мен Ганчев има само една причина да плати и това е вероятна договорка с "лентореза". Кой какви ангажименти е поел не мога да знам, но явно всеки иска да държи "последно 10" в себе си. Тук някои толкова се вживяват, че чак и стената на Дърпатов следят, че и разбор се прави - какво написал, какво му отговорили и други глупости. :)
Последна промяна от Ozzimozzi на 10 окт 2018 20:32, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 10 окт 2018 20:30

gihuelo написа:
phd написа:
dreben23 написа:Друго да ви попитам, колеги? Емблема, която ще струва 2 млн. стойностна ли ще е? Втората офертичка е нищожните 2 милиончета т.е. емблема без стойност! Не е ли срамота, най-големият клуб в България да му струва емблемата при втора оферта два милиона? Ще има да се хиля ако 1948 ни вземе емблемата за никакви суми! Макар че моето мнение е, че и 8 са ниска летва. Ама никой не дава повече. :lol: :lol: :lol:

Интересно, знае ли се кой изпързаля Ганчев да даде толкова висока оферта?
В цялото надлъгване и врътки това е единственият път, в който Ганчев е врътнат. Само некви си 6 милиона :mrgreen: Ама няма начин, като се е хванал, ще трябва да преглътне. Утре идва и кешира, после - масова радост у форума, [offtopic]неясно защо[/offtopic].

Сумата от осем милиона не е случайна . Можеше да 8,4 или 7,6 ама е осем. Ако имаш някакъв капацитет горе в хралупата ,ще се сетиш защо е такава. :) Обяснявано е няколко пъти тук :)

А, аз да не вися по 365/365 тук или другаде! Питам като нормален човек, чакам нормален отговор (явно - не от теб). За вас това са някакви цифри. За този, който плаща, са пари. Зя мен някой го е подвел, можеше да мине с 3 милиона и наистина да има шанс за плащане, сега е просто въпрос на каприз. И да - не пиши под постовете ми, не си на ниво, благодаря :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 окт 2018 20:45

Момци, нали това е ЦСКА? Червените екипи, Армията и т.н. Защо ви е емблема? Ако за вас този отбор е ЦСКА, какво ще се промени? Ако за другите е Литекс, пак ще си остане Литекс.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 окт 2018 20:54

W84me написа:Момци, нали това е ЦСКА? Червените екипи, Армията и т.н. Защо ви е емблема? Ако за вас този отбор е ЦСКА, какво ще се промени? Ако за другите е Литекс, пак ще си остане Литекс.

бах, твоите мнения са повече от моите тук :)

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 10 окт 2018 20:57

W84me написа:Момци, нали това е ЦСКА? Червените екипи, Армията и т.н. Защо ви е емблема? Ако за вас този отбор е ЦСКА, какво ще се промени? Ако за другите е Литекс, пак ще си остане Литекс.

За нас е важно тази емблема да бъде взета. Важно е да се спази обещанието, което бе дадено. Пък това, какво мислят онези дето биват закрити 1949, а после и още няколко пъти, както и тези с звучното име Антибиотик Разград ни е през фаровете. Върви да обсъждаш 20 млн. задължения в синия форум, а не да пишеш през 10 минути.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”