[offtopic]
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Мммм да , май наистина всичко приключи ....
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Стига глупости, разбира се, че ще плати.
Винаги има и други опции освен това - обединение с 1948 и минаване по-тънко например.
Какво тръпнете в очакване не мога да разбера. Какво решава някаква си картинка?!
Винаги има и други опции освен това - обединение с 1948 и минаване по-тънко например.
Какво тръпнете в очакване не мога да разбера. Какво решава някаква си картинка?!
delqnski47 написа:шивача написа:gihuelo написа:Не знам дали Джуджи утре ,ще се нашмърка и ще плати , ама Киро се нашмърка преди негоКак пък не изгони и Петричев деева.
[offtopic]Зависи кво шмърка......може и брат му да го отнесе[/offtopic]
[offtopic]Нищо чудно да е взел LSD,та е станал толко агресивен ,напоследък,та си разпука половината ръководство.Само да не почне като Сталин..
[/offtopic]
[offtopic]на мен Батков ми мязаше на Сталин, особено когато подуенци ни представяха поредния евросмях. Гледаше едно лошо, размахваше пръст, пък и с руския добре боравеше. Иначе в останалото време беше като мистър бийн.

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Teo написа:Няма да има плащане. Всичко приключва!
Тео, ще се плати!!!!
Вярвай ми брат!
k_oleto написа:Teo написа:Няма да има плащане. Всичко приключва!
Тео, ще се плати!!!!
Вярвай ми брат!
Не вярвам да плати... хора от негово обкръжение сами се издадоха!
Ще има ЦСКА Юнайтед.
Щял да я плати, ама после да му събирате парите?! Какви са тия глупости? 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Емблемата е от особена важност за ЦСКА, без нея ще се разпаднем. За мое огромно съжаление фенската маса на ЦСКА не успя да убеди ръководството емблемата да бъде откупена, даже опит не бе направен. Да не говорим, че можеше да се инициира акция за събиране на нужните средства, което щеше да даде огромен импулс за развитието на ЦСКА.
Ако емблемата не бъде откупена спирам с подкрепата си за настоящия отбор на ЦСКА. Няма да припозная отбора на авиаторите, не ми е на сърцето. След очертаващото се фиаско и излъгани надежди бих приел единствено новосформиран ЦСКА, масово подкрепен от фенската маса и нашите легенди.
Ако емблемата не бъде откупена спирам с подкрепата си за настоящия отбор на ЦСКА. Няма да припозная отбора на авиаторите, не ми е на сърцето. След очертаващото се фиаско и излъгани надежди бих приел единствено новосформиран ЦСКА, масово подкрепен от фенската маса и нашите легенди.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Колкото и да не ги харесвам Лудогорец, а още оповече противния им собственик, не мога да си изкривя душата, че действат бързо когато има проблем. Ние какво правим последните три години - 2016г.-2017г. търпяхме недоразумението Йорданеску докато тотално не загубихме шансове за титла, 2017-2018г. пак не беше сменен Белчев навреме и така загубихме и титла и купа, сега 2018-2019г. - ясно е че НЕМ ще провали сезона, но пак ще го чакаме докато загубим всякакви шансове...
Интересна възможност е Ганчев да изчака до последно, за да види колко ще се обърнат срещу него и после с ехидна усмивка да им прасне осемте милиона превод.
Само в тоя форум що човек се отметна от привидната си идентификация заради едната емблема! А ужким всичко си беше точно, четирите букви в сърцата, АД-то няма значение, готини юридически врътки за пред УЕФА... А то какво се оказа??? Че няма усещане за приемственост! "Осем милиона откуп, за да забравим" сякаш казват феновете, а от толкова амбразурчици беше ужким останало впечатлението, че вече е забравено. Да, ама не.
Не ми се мисли какво е в сериозните форуми на привържениците.
Само в тоя форум що човек се отметна от привидната си идентификация заради едната емблема! А ужким всичко си беше точно, четирите букви в сърцата, АД-то няма значение, готини юридически врътки за пред УЕФА... А то какво се оказа??? Че няма усещане за приемственост! "Осем милиона откуп, за да забравим" сякаш казват феновете, а от толкова амбразурчици беше ужким останало впечатлението, че вече е забравено. Да, ама не.
Не ми се мисли какво е в сериозните форуми на привържениците.