Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот miro_rz » 09 окт 2018 14:49

Teo написа:
шивача написа:Според мен джуджето в сряда ще се нашмърка и ще плати с усмивка :mrgreen:

Плати ли - става големия обединител на червена България, не го ли направи за сълажение катаклизмите ще са по страшни от лупово време!

Не бой се те парите приготвени ама за да има драма ще се платят в последния момент !
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 окт 2018 14:56

miro_rz написа:Не бой се те парите приготвени ама за да има драма ще се платят в последния момент !

От кога са приготвени? От вчера, когато държавата купи 360 автомобила, стоели 2 години в склад, като по този начин данъкоплатеца купи емблемата ли? Смениха закона, купиха му колите, дадоха му Панчарево, Армията и всичко, което поиска. Шибана държава сме, щом един такъв престъпник я командори по такъв начин.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 окт 2018 15:10

W84me написа:
miro_rz написа:Не бой се те парите приготвени ама за да има драма ще се платят в последния момент !

От кога са приготвени? От вчера, когато държавата купи 360 автомобила, стоели 2 години в склад, като по този начин данъкоплатеца купи емблемата ли? Смениха закона, купиха му колите, дадоха му Панчарево, Армията и всичко, което поиска. Шибана държава сме, щом един такъв престъпник я командори по такъв начин.

Що си видгаш кръвното ?
Ти си мислеше , че по друг начин ли ще станат работите ?
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 окт 2018 15:18

miro_rz написа:Що си видгаш кръвното ?

И аз не знам, оптимист съм още и мисля, че поне това можеше да стане без измама.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 09 окт 2018 15:46

Важното е сега ръководството да реши какво ще прави с Маестро :idea:
Ще има ли кредит на доверие до края на годината или ще се маха по-рано.
Варианти за мен - или Пенев или Белчев да се връща.
Стойчо вече се изтърка и няма да помогне.
Другият вариант е Стойчо Стоев , но не знам какви му са нещата . В момента е в Арда.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 окт 2018 15:50

W84me написа:

Ако трябва да бъдем точни, ще я плати до някаква степен, някой си Ханс, Гюнтер, Алберто, Мишел или иначе казано, нетните платци в ЕС. :lol:
До колкото прочетох, тия трошки идват с пари по някаква европейска програма.
Нима на Домуса или Спас държавата не дава, ай стига глупости, че били чорбари или левскари от малки и затова ви издържат.
В тая кочина, всичко е сбъркано, щом вече седмица "водеща новина" в държавата са плочките на "Графа"
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2018 15:57

W84me написа:
miro_rz написа:Що си видгаш кръвното ?

И аз не знам, оптимист съм още и мисля, че поне това можеше да стане без измама.

[offtopic]Ти си голем Уптимист......та цялата история на отбора от Подуене е измама, лицемерие и гнусота! Не че отричам на джуджето мизериите, ама вие сте ги измислили навремето, ся да си плюете по създаденото от вас, кому е нужно!?[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 окт 2018 17:43

Не знам дали Джуджи утре ,ще се нашмърка и ще плати , ама Киро се нашмърка преди него :) Как пък не изгони и Петричев деева. :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2018 17:46

gihuelo написа:Не знам дали Джуджи утре ,ще се нашмърка и ще плати , ама Киро се нашмърка преди него :) Как пък не изгони и Петричев деева. :)

[offtopic]Зависи кво шмърка......може и брат му да го отнесе :mrgreen:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 окт 2018 18:14

gihuelo написа:Не знам дали Джуджи утре ,ще се нашмърка и ще плати , ама Киро се нашмърка преди него :) Как пък не изгони и Петричев деева. :)

Да ти кажа, това му решение е едно от добрите, които е вземал в последно време и същото не е много положително за останалите отбори от ПеПеЛта.

Относно актуалната тема около вас, не съм вярвал, че толкова много народ, че и знакови такива им трябва толкова малко за да почнат да кръшат дупета.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “ЦСКА”