Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Тая новина на спортал обърка много хора и червени и левскари..... Като левскар ви казвам, нищо голямо, фатално или епохално няма да се случи......
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- delqnski47
- Контакти:
Warped написа:Тая новина на спортал обърка много хора и червени и левскари..... Като левскар ви казвам, нищо голямо, фатално или епохално няма да се случи......
Нищо фатално няма да стане.Просто,ако ГГ не плати,тоя отбор ще остане с 300 човека публика.Дет се вика,единствения мач,в който имате адекватно съотношение като бройка публика срещу вас ще изчезне.После сигурно ще пишете декларация ''върнете ни чорбата'' (както писахте една подобна декларация преди време като ви бихме във вечното дерби на Герена с 1:3.Изгониха ни публиката и останахте да си кибичете сами на стадиона цяло второ полувреме и да си пеете на себе си.Сигурно ви е било супер,защото беше като гробница на стадиона.После писахте една декларация в наша подкрепа и срещу Ушев...да не повярва човек,че ни подкрепихте
''Може на много хора да им се струва странно, но ние не се радваме от факта, че сектор „Г” остана празен през второто полувреме, защото това не е дерби. Разбира се, че нямаше да ни е никак приятно да гледаме как сектор „Г” празнува след края мача, но това е част от играта. Дерби без публика не е никакво дерби. НКП и СОФИЯ – ЗАПАД искаме стадионите да са пълни, а не празни. И работим за постигането на тази цел много усилено.''
https://www.sportal.bg/news.php?news=289861
Ще ревете после за нас,ама няма!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Warped написа:Тая новина на спортал обърка много хора и червени и левскари..... Като левскар ви казвам, нищо голямо, фатално или епохално няма да се случи......
Нищо фатално няма да стане.Просто,ако ГГ не плати,тоя отбор ще остане с 300 човека публика.Дет се вика,единствения мач,в който имате адекватно съотношение като бройка публика срещу вас ще изчезне.После сигурно ще пишете декларация ''върнете ни чорбата'' (както писахте една подобна декларация преди време като ви бихме във вечното дерби на Герена с 1:3.Изгониха ни публиката и останахте да си кибичете сами на стадиона цяло второ полувреме и да си пеете на себе си.Сигурно ви е било супер,защото беше като гробница на стадиона.После писахте една декларация в наша подкрепа и срещу Ушев...да не повярва човек,че ни подкрепихте)..Ще се мерите там с феновете на Славия,Септември..
Ще сте винаги първи по посещаемост....
''Може на много хора да им се струва странно, но ние не се радваме от факта, че сектор „Г” остана празен през второто полувреме, защото това не е дерби. Разбира се, че нямаше да ни е никак приятно да гледаме как сектор „Г” празнува след края мача, но това е част от играта. Дерби без публика не е никакво дерби. НКП и СОФИЯ – ЗАПАД искаме стадионите да са пълни, а не празни. И работим за постигането на тази цел много усилено.''
https://www.sportal.bg/news.php?news=289861
Ще ревете после за нас,ама няма!!
Мен затова ме ядосва припознаването, защото води след себе си последиците, които описа. Мен не ме е еня за Литекс, или в коя група играете. Пука ми, че Гришата с една 'хитра' схема прееба всички по веригата... естествено, най-потърпевши сте феновете на ЦСКА (не материално). Вие добре си знаете, че това е Литекс и се самозалъгвате, че може да има друга приемственост, освен фенската... на никого не му е приятно това
(Естествено, сега някой ще каже, че роня крокодилски сълзи, и може би е донякъде вярно.)
Corwin написа:Мен затова ме ядосва припознаването, защото води след себе си последиците, които описа. Мен не ме е еня за Литекс, или в коя група играете. Пука ми, че Гришата с една 'хитра' схема прееба всички по веригата... естествено, най-потърпевши сте феновете на ЦСКА (не материално). Вие добре си знаете, че това е Литекс и се самозалъгвате, че може да има друга приемственост, освен фенската... на никого не му е приятно това
(Естествено, сега някой ще каже, че роня крокодилски сълзи, и може би е донякъде вярно.)
Ми не е Литекс. Ако беше, нямаше да има прекъсване на участието в евротурнирите. Ако се платят парите по търга, ще си бъде съвсем нормален приемник на ЦСКА по подобие на Берое, Рейнджърс, Фиорентина и т. н.
djd написа:Ми не е Литекс. Ако беше, нямаше да има прекъсване на участието в евротурнирите. Ако се платят парите по търга, ще си бъде съвсем нормален приемник на ЦСКА по подобие на Берое, Рейнджърс, Фиорентина и т. н.
Изключи Рейнджърс от списъка, те си минаха по пътя, платиха си и още си плащат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- trokadero_
- Контакти:
От ЦСКА-София са поискали от ФИФА делото на Иван Боладо срещу клуба да бъде отложено за след 1 ноември 2018 г., научи Sportal.bg. Както е известно, червените имат срок да отговорят на претенциите на футболиста до 15 октомври 2018 г.
Причината за молбата на ЦСКА-София е друго дело, което се води срещу клуба в КАС. Става въпрос за иск на Сивард Спрокел срещу червените и ФИФА, чрез който футболистът настоява ЦСКА-София да бъде признат за спортен приемник на ЦСКА, след което да започне да изплаща дълговете на фалиралия клуб.
Той ще се гледа на 1 ноември 2018 г.
Защо са тия действия
djd написа:. Ако се платят парите по търга, ще си бъде съвсем нормален приемник на ЦСКА по подобие на Берое, Рейнджърс, Фиорентина и т. н.
Няма никакви приемници - Никой не е умрял за да.го наследяваг, За Рейнджърс пусках сума материали . Клуба е същия с променена корпоративна структура .Същото е за ЦСКА.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
- Layne Staley
- Контакти:
Нали му вярвате на гришата, що тогава настана тая война по форумите - ще плати, няма да плати ... Аз не припознах, и сто емблеми да плати - литекс няма да стане моят ЦСКА. Иначе най-вероятно ще даде парите, ще го принудят отгоре, но после тия пари се сещайте от къде ще се избиват.
ЦСКА не е литекс!!!
- Layne Staley
- Контакти:
Хахах, ай да ви е честита!
http://greatwall.bg/novini/290-great-wa ... %86%D0%B8/
http://greatwall.bg/novini/290-great-wa ... %86%D0%B8/
ЦСКА не е литекс!!!
- trokadero_
- Контакти:
И аз вярвам , че ще се плати.