MapTo_D написа:Ръководството на Манчестър Юнайтед е взело решение да уволни мениджъра Жозе Моуриньо този уикенд без значение какъв ще бъде крайния изход от шампионатния мач срещу Нюкасъл. Според вестник „Мирър” шефовете на „червените дяволи” са готови и с временния заместник на португалеца – това ще е неговият помощник Майкъл Карик.
Ако това е вярно и играчите го знаят - може пък и да заиграят, макар и срещу пропадащия отбор на свраките. Но на бунтарите не трябва да им се прощава, треньора, че е мега спрял е вярно, но на тия келеши, дето им се плащат космически заплати, трябва да им се покаже някак, че бива да се държат професионално, а не да играят симулативно, с цел да губят точки.
Ми на Погба му е време.Още като обявихме трансфера му почнах да се чудя, дали има друга мотивация освен парите.Явно няма. Честно казано, от този състав бих оставил 10-12 души-Лукаку, Лингард, Рашфорд, Матич, Фред, Ерера, Шоу, Далот, Байи, Линдельоф, Перейра, Де Хея.Останалите или са стари-Тони В и Ашлито, или са ми трън в очите с липсата си на класа-Майк, Фил, Фелата и Дармиан, или просто отношението им към мачовете е отвратително-Погба и Марсиал, колкото и да харесвах Тони.
Ако наистина има бунаци, които са склонни да ни извадят на печалба от проекта "Погба", то Пол трябва на ръце да им бъде занесен.Но не е достатъчно уволнението на Моу-Ед трябва да му бъде сипано с голям черпак.Откакто дойде само провали по отношение на трансферите.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.