Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA 78 написа:И какво стана?! Днес имаше добра новина за ЦСКА(имам предвид новия закон за спорта, разбира се) и постоянните, даже вече със статут на легенди(то не може да е иначе, след като по цял ден стоят в този подфорум) юзъри започнаха наново една стара вече мантра! Въпрос към тях- някакво извратено удоволствие ли ви доставя това да се самобичувате?! Защото ние ЦСКА-рите се радваме на вашата злоба и безпомощност, по-скоро неистова яростна злоба от безпомощност!
Защото колкото и да плюете по ЦСКА, клубът продължава да съществува и да реализира целите си! Малко по малко!
1 November 2018
CAS 2018/A/5647 Civard Sprockel v. FIFA & PFC CSKA Sofia
The issue of sporting succession between the old PFC CSKA Sofia and the new PFC CSKA-Sofia is at stake. The player claims there is, the club denies. FIFPro is acting for the player.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
CSKA 78 написа:И какво стана?! Днес имаше добра новина за ЦСКА(имам предвид новия закон за спорта, разбира се) и постоянните, даже вече със статут на легенди(то не може да е иначе, след като по цял ден стоят в този подфорум) юзъри започнаха наново една стара вече мантра! Въпрос към тях- някакво извратено удоволствие ли ви доставя това да се самобичувате?! Защото ние ЦСКА-рите се радваме на вашата злоба и безпомощност, по-скоро неистова яростна злоба от безпомощност!
Защото колкото и да плюете по ЦСКА, клубът продължава да съществува и да реализира целите си! Малко по малко!
W84me написа:CSKA 78 написа:И какво стана?! Днес имаше добра новина за ЦСКА(имам предвид новия закон за спорта, разбира се) и постоянните, даже вече със статут на легенди(то не може да е иначе, след като по цял ден стоят в този подфорум) юзъри започнаха наново една стара вече мантра! Въпрос към тях- някакво извратено удоволствие ли ви доставя това да се самобичувате?! Защото ние ЦСКА-рите се радваме на вашата злоба и безпомощност, по-скоро неистова яростна злоба от безпомощност!
Ще те оставя сам да си преведеш това и после пак да казваш "ЦСКА продължава да съществува".1 November 2018
The issue of sporting succession between the old PFC CSKA Sofia and the new PFC CSKA-Sofia is at stake. The player claims there is, the club denies. FIFPro is acting for the player.
CSKA 78 написа:W84me написа:CSKA 78 написа:И какво стана?! Днес имаше добра новина за ЦСКА(имам предвид новия закон за спорта, разбира се) и постоянните, даже вече със статут на легенди(то не може да е иначе, след като по цял ден стоят в този подфорум) юзъри започнаха наново една стара вече мантра! Въпрос към тях- някакво извратено удоволствие ли ви доставя това да се самобичувате?! Защото ние ЦСКА-рите се радваме на вашата злоба и безпомощност, по-скоро неистова яростна злоба от безпомощност!
Ще те оставя сам да си преведеш това и после пак да казваш "ЦСКА продължава да съществува".1 November 2018
Преведох си го от first взгляд!Тези от FIFPro май щяха да ни спират тази година да участваме в ЕКТ?! Нещо такова случи ли се, щот не си спомням?!
phd написа:Преведи си пак. Пише, че твоят клуб отрича да е ЦСКА.
CSKA 78 написа:
А кой за какъв се мисли, ще го оставим на феновете! Но за да ти отговоря, ще ти кажа, че старото АД вече не съществува! Това е фирма, ако не си наясно! Има ново АД(пак фирма)! За дълговете на старото АД се грижи българският съд! А клубът ЦСКА не е преставал да съществува!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:CSKA 78 написа:
А кой за какъв се мисли, ще го оставим на феновете! Но за да ти отговоря, ще ти кажа, че старото АД вече не съществува! Това е фирма, ако не си наясно! Има ново АД(пак фирма)! За дълговете на старото АД се грижи българският съд! А клубът ЦСКА не е преставал да съществува!
Кой за какъв се мисли? Ръководството ви отрича да сте ЦСКА, ти пак си знаеш твоето...
SLAP написа:Ще плати бе народе.
Ще плати, щото гушна базите за 30 години.
За кво си мислите, че съде, който е на подчинение на ДПС.
Ще плати, ще вдигне нов стадион с Хотел заведения за хранене, пиене, развлекателни центрове, фитнеси и всякакви доходоносни нещица.
Ще ни обедини, ще се върнем на НОВАТА АРМИЯ(реновирана) и нещата ще тръгнат към добра инвестиция на Г.г.
И така не се пенете, неслучайно двете развръзки се случват в един и същ ден.
Всичко е бизнес, всичко е пари!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта