Мнениеот soulfly1948 » 04 окт 2018 17:55
Sstefanov написа:k_oleto написа:vaskonti написа:k_oleto написа:phd написа:Не разбирам защо това решение на съда не е изтрито от модератора.
В спортал публикуват само лъжи.
Братя Тошеви са на заплата от Разград.
Тая тема се изтърка вече, проблеми с идентичността няма.
Клубът не е просто някаква си емблема.
И така нататък.
Аз съм сигурен, че Гришата ще плати емблемата до седем дни и ви моля това мнение да го запазите, за да мога да го цитирам около 13 октомври 2018 г.
няма да е тая дата:
Има решение на ВКС, така е. Но това не значи, че 7-дневният срок вече тече. Сега предстои Апелативният съд да констатира решението на ВКС и да излезне с определение, че сметката за разпределение на въпросната сума влиза в сила. След това синдик Дора Милева трябва да прати покана до "Ред Енимълс" за плащане. Чак след тази поканата започва да тече този 7-дневен срок".
За пръв път чувам, че се иска "констатация" от по-долна инстанция на решението на най-висшата инстанция, но знам ли...

Е, някой трябва да уведоми фирмата - купувач, че трябва да плаща. Тя не е страна по делото С Борносузов и няма как да знае от кога започва да тече срока за плащане...., т.е някой трябва да я извести
Не, че искам да звуча пренебрежително, но 2018 година известяването не става с гълъби и коне. :D
за номерца от селски вечеринки не остана време....
или плащаш или гориш....
пък после може и един сектор А ,да ни направят и с парите от билети до 2128 година да го "платим".......ама дано да е с козирка...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....