Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот защо » 04 окт 2018 17:38

vaskonti написа:Чудя се, какво ще стане ако Ганчев не плати, а след това ония от втора лига платят и бъдат признати от всевъзможни инстанции? Ти ще продължиш ли да браниш Ганчевия отбор или пак ще има припознаване? Само ти напомням, че при такова развитие ЦСКА-София ще трябва да се махне от Армията и няма да има право да ползва емблемите на ЦСКА, както го прави в момента напълно незаконно.

Че какво общо има стадионът с ония емблеми? Парите даже не ги дължи Ганчев или негова фирма.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 04 окт 2018 17:39

Важна подробност , четете ! :

Има решение на ВКС, така е. Но това не значи, че 7-дневният срок вече тече. Сега предстои Апелативният съд да констатира решението на ВКС и да излезне с определение, че сметката за разпределение на въпросната сума влиза в сила. След това синдик Дора Милева трябва да прати покана до "Ред Енимълс" за плащане. Чак след тази поканата започва да тече този 7-дневен срок".

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 04 окт 2018 17:41

подкрепям напълно....
няма как да стана фен на отбор,който ми е противен колкото ПФК Левски и ПФК Лудогорец !!!
Ако ****1948 станат "правоприемник" на ЦСКА-оригинал,то няма да ме видите повече във форума на Гонг...
остава ми истинският футбол из Европата....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 окт 2018 17:44

k_oleto написа:
phd написа:Не разбирам защо това решение на съда не е изтрито от модератора.
В спортал публикуват само лъжи.
Братя Тошеви са на заплата от Разград.
Тая тема се изтърка вече, проблеми с идентичността няма.
Клубът не е просто някаква си емблема.
И така нататък.
Аз съм сигурен, че Гришата ще плати емблемата до седем дни и ви моля това мнение да го запазите, за да мога да го цитирам около 13 октомври 2018 г.

няма да е тая дата:
Има решение на ВКС, така е. Но това не значи, че 7-дневният срок вече тече. Сега предстои Апелативният съд да констатира решението на ВКС и да излезне с определение, че сметката за разпределение на въпросната сума влиза в сила. След това синдик Дора Милева трябва да прати покана до "Ред Енимълс" за плащане. Чак след тази поканата започва да тече този 7-дневен срок".

За пръв път чувам, че се иска "констатация" от по-долна инстанция на решението на най-висшата инстанция, но знам ли... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 окт 2018 17:48

vaskonti написа:
k_oleto написа:
И така нататък.
Аз съм сигурен, че Гришата ще плати емблемата до седем дни и ви моля това мнение да го запазите, за да мога да го цитирам около 13 октомври 2018 г.

няма да е тая дата:

За пръв път чувам, че се иска "констатация" от по-долна инстанция на решението на най-висшата инстанция, но знам ли... :roll:

Е, някой трябва да уведоми фирмата - купувач, че трябва да плаща. Тя не е страна по делото С Борносузов и няма как да знае от кога започва да тече срока за плащане...., т.е някой трябва да я извести

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 04 окт 2018 17:51

k_oleto написа:
vaskonti написа:
k_oleto написа:
И така нататък.

няма да е тая дата:

Е, някой трябва да уведоми фирмата - купувач, че трябва да плаща. Тя не е страна по делото С Борносузов и няма как да знае от кога започва да тече срока за плащане...., т.е някой трябва да я извести

Не, че искам да звуча пренебрежително, но 2018 година известяването не става с гълъби и коне. :D

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 04 окт 2018 17:55

Sstefanov написа:
k_oleto написа:
vaskonti написа:
k_oleto написа:
И така нататък.

няма да е тая дата:

Не, че искам да звуча пренебрежително, но 2018 година известяването не става с гълъби и коне. :D

за номерца от селски вечеринки не остана време....
или плащаш или гориш....
пък после може и един сектор А ,да ни направят и с парите от билети до 2128 година да го "платим".......ама дано да е с козирка...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 окт 2018 17:57

[center]Жужето 8млн.няма да плати посмъртно.....вие луди ли сте. Черепа е същата стипца,особено пък да вади милиони за емблеми,активи и т.н,така че и авиаторите ще си останат с големите приказки. Ще има нов търг.[/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 окт 2018 17:59

OT18 написа:
djd написа:
k_oleto написа:Айде, Спортал излезе с инфо, че е време да се плаща за емблемата. Мисля, че имаме 7 дни да платим.......

Предполагам, че решението на съда и приемането на Закона за спорта по същото време си е едно случайно съвпадение. ;)

Допуска се отдаване под наем за срок над 10 до 30 години само на спортен клуб, спортна федерация или обединен спортен клуб. Не се предвижда публична собственост да се превръща в обект на стопанска дейност и източник на доходи, поради което кръгът на субектите, в чиято полза могат да се учредяват безвъзмездно правата, се ограничава до обединен спортен клуб, спортни клубове и спортни федерации.

Този цитат от статията на Гонг някой може ли да го разтълкува, защото според мен това означава че на нито едно ПФК не може да получи стадион за повече от 10г., защото ще го използва за стопанска дейност.

Ами така изглежда. Да видим оригиналния текст, като го публикуват, щото както е написано в статията, то трябва да означава, че ПФК не могат и възмездно за до 10 години да ги получават, освен ако не обещаят да са на загуба. :)
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 окт 2018 18:07

защо написа:
OT18 написа:
djd написа:
k_oleto написа:Айде, Спортал излезе с инфо, че е време да се плаща за емблемата. Мисля, че имаме 7 дни да платим.......

Предполагам, че решението на съда и приемането на Закона за спорта по същото време си е едно случайно съвпадение. ;)

Допуска се отдаване под наем за срок над 10 до 30 години само на спортен клуб, спортна федерация или обединен спортен клуб. Не се предвижда публична собственост да се превръща в обект на стопанска дейност и източник на доходи, поради което кръгът на субектите, в чиято полза могат да се учредяват безвъзмездно правата, се ограничава до обединен спортен клуб, спортни клубове и спортни федерации.

Този цитат от статията на Гонг някой може ли да го разтълкува, защото според мен това означава че на нито едно ПФК не може да получи стадион за повече от 10г., защото ще го използва за стопанска дейност.

Ами така изглежда. Да видим оригиналния текст, като го публикуват, щото както е написано в статията, то трябва да означава, че ПФК не могат и възмездно за до 10 години да ги получават, освен ако не обещаят да са на загуба. :)
Интересно е дали новия закон ще засегне вече действащи договори, касаещи обекти общинска собственост. Би трябвало всички клубове да бъдат поставени при равни условия.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”