k_oleto написа:Sstefanov написа:Ozzimozzi написа:Dust написа:Това безвъзмездно е много относително, реално такова чудо никога няма.
Концесионна такса винаги има.
В проекта на ЗФВС е предвидена възможност за учредяване на възмездно и безвъзмездно право на ползване до 30 години на спортен обект държава или общинска собственост. Това не значи автоматично, че ще получим безвъзмездно Армията за 30 години, но както писах и по-горе, би било хубаво да сме равнопоставени с подуянци.
Може и възмездно примерно за 10 000 -15 000 хил. лева годишно, както е при едни други.
Толкова ги разбираш и ти нещата с парите. Хайде сега отиди в министерството и виж документите, защото ще ти стане много тъжно като разбереш, че Левски плаща повече от вас. Толкова комунистическо ти е промит мозъкът, че с теб няма как да се излезе на глава. За жалост и по голяма част от населението вярва на продажни телевизии, публични медии и т.н. . Вместо да отиде да види и прочете с очите си, той вярва на платените подлоги. След като излязоха глупавите статии, накарах и лично заведох 2-ма заблудени, да проверят от първо лице. Останаха с пръст в устата накрая. Я като си почнал да лъжеш, дай да видим договора за Армията от ММС! Къде е този договор и защо не го показаха публично? Аз мога да ти отговоря на кратко, защото е една огрома манипулация и не е в полза на държавата. Честният ози, я кажи колко вие плащате за "наем"? Защото всички знаем, че и стотинка не сте платили. Отрочета на комунисти да говорят за правда (е.ати смеха).
E.......манипулация, комунизъм, промит мозък, продажни медии, платени подлоги, заблудени...
Аз пък ти предлагам да си вземеш булката и да си седите в Дания.
[offtopic]Ти на мен да ми казваш къде да стоя, няма как да се случи.