Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Sstefanov » 03 окт 2018 22:16

k_oleto написа:
Sstefanov написа:
Ozzimozzi написа:
Dust написа:Това безвъзмездно е много относително, реално такова чудо никога няма.
Концесионна такса винаги има.

В проекта на ЗФВС е предвидена възможност за учредяване на възмездно и безвъзмездно право на ползване до 30 години на спортен обект държава или общинска собственост. Това не значи автоматично, че ще получим безвъзмездно Армията за 30 години, но както писах и по-горе, би било хубаво да сме равнопоставени с подуянци.
Може и възмездно примерно за 10 000 -15 000 хил. лева годишно, както е при едни други. :)

Толкова ги разбираш и ти нещата с парите. Хайде сега отиди в министерството и виж документите, защото ще ти стане много тъжно като разбереш, че Левски плаща повече от вас. Толкова комунистическо ти е промит мозъкът, че с теб няма как да се излезе на глава. За жалост и по голяма част от населението вярва на продажни телевизии, публични медии и т.н. . Вместо да отиде да види и прочете с очите си, той вярва на платените подлоги. След като излязоха глупавите статии, накарах и лично заведох 2-ма заблудени, да проверят от първо лице. Останаха с пръст в устата накрая. Я като си почнал да лъжеш, дай да видим договора за Армията от ММС! Къде е този договор и защо не го показаха публично? Аз мога да ти отговоря на кратко, защото е една огрома манипулация и не е в полза на държавата. Честният ози, я кажи колко вие плащате за "наем"? Защото всички знаем, че и стотинка не сте платили. Отрочета на комунисти да говорят за правда (е.ати смеха).

E.......манипулация, комунизъм, промит мозък, продажни медии, платени подлоги, заблудени...
Аз пък ти предлагам да си вземеш булката и да си седите в Дания.

[offtopic]Ти на мен да ми казваш къде да стоя, няма как да се случи. :) Кажи бе господине, защо договора межу ММС и гг беше скрит? Дори жена ми, която не е българка е по загрижена за България от теб, ти (като виден любител на демокрацията) си готов на всичко само и само да има някакъв отбор. Че тая държава я цакат, кво те е.е. Иска на центърО У Софията да им подарят нещо..... Аз съм навит да ви пуснат място някъде из кварталите за стадион, дори няма да ми пука. Но не гоЛУемото село иска на центърО. Че да го видят всички "столичани в повече".[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 окт 2018 22:19

---
Родения през 2003 година Марк-Емилио Папазов дебютира за ЦСКА - U19 с два гола.

ЦСКА - Сливен 7:1 (3:0)

За ЦСКА играха само две момчета от набор 2000, шанс за изява при по-големите получиха юноши, родени през 2001, 2002 и 2003 година.
"Армейците" откриха в 6-ата минута с гол на Огнян Николов, в 13-ата Милен Манчев удвои. Андрей Йорданов вкара за 3:0 в 38-ата минута.
Десет минути след началото на втората част Александър Александров направи резултата 4:0. В 62-ата минута бе отсъдена дузпа за гостите, реализирана от Стоян Стоянов.
Роденият през 2003 година Марк-Емилио Папазов беше точен за 5:1, Жулиан Манолов вкара шестия гол, а Папазов се разписа за крайното 7:1

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 окт 2018 00:09

gihuelo написа:---

Марк-Емилио Папазов, преди седмица игра срещу наборите си от Левски, не пипна топката...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 окт 2018 00:31

W84me написа:

Марк-Емилио Папазов, преди седмица игра срещу наборите си от Левски, не пипна топката...

Така е ! Само вкара гол :) Без да я пипа. :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 окт 2018 10:43

W84me написа:

А преди месец беше голям талант. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 04 окт 2018 11:09

този не беше ли бъдещият Меси според Синчеца?
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 04 окт 2018 11:15

Този Джеси нещо започва да прави номера...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 окт 2018 11:18

soulfly1948 написа:този не беше ли бъдещият Меси според Синчеца?

Не. Меси е друг :) Този беше Салах , ама откакто мина при нас не става за нищо. :)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 04 окт 2018 11:56

trokadero_ написа:Този Джеси нещо започва да прави номера...

Да го продават. Насила не може да го накарат да играе.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 04 окт 2018 12:00

djd написа:
trokadero_ написа:Този Джеси нещо започва да прави номера...

Да го продават. Насила не може да го накарат да играе.

Май май има нещо такова

Върни се в “ЦСКА”