ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

phd
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / неделя /

Мнениеот phd » 02 окт 2018 21:42

Ако Кабрал не играе, чудя се, дали срещу тия не може да се пусне втори нападател с Костов вместо халф. Самият Костов предпочита, струва ми се, втората позиция.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 02 окт 2018 21:45

Аз искам Обертан и Паулиньо да си играят на крилата, а Васчук да играе като офанзивен. Доста интересен играч е и има качества, та се надявам малко повече шанс да му се дава... Очевидно е и доста мотивиран да се докаже като гледам как влиза в мачовете всеки път.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2018 22:02

phd написа:Ако Кабрал не играе, чудя се, дали срещу тия не може да се пусне втори нападател с Костов вместо халф. Самият Костов предпочита, струва ми се, втората позиция.

Не е време за експерименти. Пък и кой да е "втория нападател"? Буш, Ривалдиньо, Димитров и Иванов имат общо...2 гола. Упс...
Централните защитници Яблонски, Холмар и Белаид имат...чакай малко...да! 3(ТРИ) гола!
Изображение

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 02 окт 2018 22:21

Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 03 окт 2018 07:25

DaNi_mLaDeNoV написа:
Sisi 1914 написа:Кабрал е под въпрос за мача. :evil:

За кво ти е. Тия ги мачкаме във всеки мач без значение, само като играем за нещо са проблем.

Петков, може да изнесе мача на живота си, за съжаление!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 03 окт 2018 09:00

Не можем да играем с по слаби отбори. Левски са по силни от нас ще рушим и бавим играта. Според мен вечното дерби ще завърши с равен резултат. Много зависи дали ще пази Гошо вековен. Айде само белите!!!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 03 окт 2018 10:25

blue avalanche написа:
phd написа:Ако Кабрал не играе, чудя се, дали срещу тия не може да се пусне втори нападател с Костов вместо халф. Самият Костов предпочита, струва ми се, втората позиция.

Не е време за експерименти. Пък и кой да е "втория нападател"? Буш, Ривалдиньо, Димитров и Иванов имат общо...2 гола. Упс...
Централните защитници Яблонски, Холмар и Белаид имат...чакай малко...да! 3(ТРИ) гола!
Изображение

Вчера погледах малко мача на истинското ЦСКА срещу Реал Мадрид.
Същата работа като Славия-Левски.
Онези се бяха окопали с девет човека пред и зад линията на наказателното и Реал нищо не можа да им направи с опита си да пробие стената. Все си мисля, че такива мачове се отпушват с разбърквания, центрирания и шутове отдалеч, а не с пробиви, това ни счупи главата срещу антифутбола вече.
Ясно, че няма да пусне двама централни или Костов зад Буш, по-скоро ще играе Вашчук.
Но трябва да сме готови за антифутбола и да ги натътрузим рано с два гола, за да можем да си играем нашето.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2018 10:33

phd написа:
blue avalanche написа:

Изображение

Вчера погледах малко мача на истинското ЦСКА срещу Реал Мадрид.
Същата работа като Славия-Левски.
Онези се бяха окопали с девет човека пред и зад линията на наказателното и Реал нищо не можа да им направи с опита си да пробие стената. Все си мисля, че такива мачове се отпушват с разбърквания, центрирания и шутове отдалеч, а не с пробиви, това ни счупи главата срещу антифутбола вече.
Ясно, че няма да пусне двама централни или Костов зад Буш, по-скоро ще играе Вашчук.
Но трябва да сме готови за антифутбола и да ги натътрузим рано с два гола, за да можем да си играем нашето.

Мисля, че Стоянович ще напипа тактиката. За целта, обаче, трябва да изгледа мача със Славия на финала. А не този с Ботев Вр в София. Две различни лица. :lol:

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 03 окт 2018 12:39

Готино клипче. :P Обертан е звездата обаче... :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9t8aKJkB6fA[/youtube]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти: