ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / неделя /
Не ги гледайте с Ботев Враца... Срещу нас ще е различно! 100% ще играят 11 отзад с накъсване и бавене на играта. Горе-долу ще се играят само 50-60 мин. от мача, останалото ще е лежане и номерца. Дано да вкараме първи гол, за да се отвори мача. 
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- ralka_levskarka
- Контакти:
koisa написа:wilge написа:Я пак!
За да не гледаш тъпо: Естония е член на ЕС от 2005 година. България знаеш ли от кога е?
Сега по темата. Иска ми се да разграмим белите гъски за да затворим устата на онзи с шкембе метър на метър и уста два на два.
Тя имаше предвид Виана, който няма европейски паспорт, а квотите вече са заети от Цветкович, Тиам и Паулиньо. Но както казах, едва ли би било проблем да се даде почивка на един от тримата в някой по-лек мач, за да видим Виана.
Който трябва ме е разбрал. Затова не е хубаво човек да се меси в чужди разговори.
Иначе, като имаш зор - от 2007
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
vvessel написа:LSFC 1914 написа:modor написа:Жоро вратарчето ще играе ли
Майтапа настрани ама ако той играе ние падаме.
Такъв смешен му го боднаха на Жоро Вратарчето от Ботев, че чак нагласено ми изглежда. Явно само срещу Левски играе мачовете на живота си , иначе си е средностатистически рибар.
Средностатистическо вратарче?? Ти гледал ли си го в Левски въобще? Викнали са го и в национала дори...
niki4Him написа:blue avalanche написа:Blue_Blood84 написа:blue avalanche написа:TreiD написа:Славия сега ги гледах с Ботев Враца, средата на терена им страшно много куца.
"Могъщата и страшна" Славия току-що се осра насред София, с човек повече, срещу Ботев Вр. 0-1!![]()
Още ли смятат някои, че е много трудно да ги бием???
Дано да ни е лесен мача,но те по един начин играят срещу Витоша и Ботев Враца,по друг срещу нас.
Дали мачът ще е лесен или труден зависи от нас. Не смятам, че Славия може да се опъне, ако играем концентрирано и дисциплинирано. Струва ми се, че мачът срещу Локо Пд няма да се повтори.
Да се има предвид, че за първи път играем срещу белите с ТОЗИ треньор.
Бих искал да видя Тиам, Нашименто и Мариани в средата. Кабрал на пейката. Не е добре да се правят много промени, защото играчите излизат от ритъм.
Хора какъв Нашименто ви гони, един мач няма този човечец, с който да се е запомнил с нещо. Ако решид а пуска някой много по-добре ще е Васчук да пусне с Тиам и Мариани, доста качествен играч ми се вижд и има огромно желание. Особено както ще се затворят слабия какъв Нашименто, ако някой ми каже един мач на същия така що годе добър ще го поздравя.
Фалшименто ще е поредния заминал си без да остави следа.
tiamat написа:vvessel написа:LSFC 1914 написа:modor написа:Жоро вратарчето ще играе ли
Майтапа настрани ама ако той играе ние падаме.
Такъв смешен му го боднаха на Жоро Вратарчето от Ботев, че чак нагласено ми изглежда. Явно само срещу Левски играе мачовете на живота си , иначе си е средностатистически рибар.
Средностатистическо вратарче?? Ти гледал ли си го в Левски въобще? Викнали са го и в национала дори...
Е не, не съм
Да не мислш , че съм на 20
Гледам го мноого отдавна и знам що за вратар е. Има страхотен рефлекс , но е много хазартен. Понякога пуска елементарни голове, понякога хваща неспасяеми. Спомням си един мач със Спартак Варна как си изкара червен картон, а преди това Иванков се беше контузил и останахме без вратар. За времето си беше много добър, но и непостоянен. А и годините си казват думата вече.
Викат го в национала, щото няма кой. По-точно няма някой с гръб като на Венци или на ГГ. Ако Луков пазеше за Литекс, дали пък няма да го викнат, как мислиш?
- blue avalanche
- Контакти:
niki4Him написа:blue avalanche написа:
Бих искал да видя Тиам, Нашименто и Мариани в средата. Кабрал на пейката. Не е добре да се правят много промени, защото играчите излизат от ритъм.
Хора какъв Нашименто ви гони, един мач няма този човечец, с който да се е запомнил с нещо. Ако решид а пуска някой много по-добре ще е Васчук да пусне с Тиам и Мариани, доста качествен играч ми се вижд и има огромно желание. Особено както ще се затворят слабия какъв Нашименто, ако някой ми каже един мач на същия така що годе добър ще го поздравя.
Ами той и Васчук все още не е показал кой знае какво. По тази логика...
"Ми се вижда" някакво доказателство ли е? Или "огромното" желание? Да не би Нашименто да играе без желание?
Васчук е доста качествен съзтезател, поне така са ми споделяли хора от треньорският щаб на Левски.
Освен всичко друго треньора лично го познава, може да играе на 2-3 позиции, има и изключително желание, а е и само на 22 години.
Нека не избързваме с крайна оценка, но според мен ще е по-добре, че Райнов ни отказа
От друга страна Нашименто още не е готов физически, всички помним, че великият специалист от Римини го прати в Португалия да си "почива" цяла подготовка...
Освен всичко друго треньора лично го познава, може да играе на 2-3 позиции, има и изключително желание, а е и само на 22 години.
Нека не избързваме с крайна оценка, но според мен ще е по-добре, че Райнов ни отказа
От друга страна Нашименто още не е готов физически, всички помним, че великият специалист от Римини го прати в Португалия да си "почива" цяла подготовка...
Кабрал е под въпрос за мача. 
Левски завинаги в моето сърце![
- DaNi_mLaDeNoV
- Контакти:
Sisi 1914 написа:Кабрал е под въпрос за мача.
За кво ти е. Тия ги мачкаме във всеки мач без значение, само като играем за нещо са проблем.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Ако се окаже, че Кабрал наистина няма да може да играе нещата се опростяват. Отдясно - Обертан, отляво - Паулиньо.
Смятам, че не трябва да се рискува с "непълноценни" играчи. Кабрал не е незаменим.
Смятам, че не трябва да се рискува с "непълноценни" играчи. Кабрал не е незаменим.