ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / неделя /

Мнениеот koisa » 02 окт 2018 12:16

Не ги гледайте с Ботев Враца... Срещу нас ще е различно! 100% ще играят 11 отзад с накъсване и бавене на играта. Горе-долу ще се играят само 50-60 мин. от мача, останалото ще е лежане и номерца. Дано да вкараме първи гол, за да се отвори мача. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 окт 2018 13:46

koisa написа:
wilge написа:Я пак!
За да не гледаш тъпо: Естония е член на ЕС от 2005 година. България знаеш ли от кога е?
Сега по темата. Иска ми се да разграмим белите гъски за да затворим устата на онзи с шкембе метър на метър и уста два на два.

Тя имаше предвид Виана, който няма европейски паспорт, а квотите вече са заети от Цветкович, Тиам и Паулиньо. Но както казах, едва ли би било проблем да се даде почивка на един от тримата в някой по-лек мач, за да видим Виана.

Който трябва ме е разбрал. Затова не е хубаво човек да се меси в чужди разговори.
Иначе, като имаш зор - от 2007
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 окт 2018 14:13

vvessel написа:
LSFC 1914 написа:
modor написа:Жоро вратарчето ще играе ли :mrgreen:

Майтапа настрани ама ако той играе ние падаме. :lol:

Такъв смешен му го боднаха на Жоро Вратарчето от Ботев, че чак нагласено ми изглежда. Явно само срещу Левски играе мачовете на живота си , иначе си е средностатистически рибар.

Средностатистическо вратарче?? Ти гледал ли си го в Левски въобще? Викнали са го и в национала дори...

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 окт 2018 14:15

niki4Him написа:
blue avalanche написа:
Blue_Blood84 написа:
blue avalanche написа:
TreiD написа:Славия сега ги гледах с Ботев Враца, средата на терена им страшно много куца.

"Могъщата и страшна" Славия току-що се осра насред София, с човек повече, срещу Ботев Вр. 0-1! :twisted:
Още ли смятат някои, че е много трудно да ги бием??? :mrgreen:

Дано да ни е лесен мача,но те по един начин играят срещу Витоша и Ботев Враца,по друг срещу нас.

Дали мачът ще е лесен или труден зависи от нас. Не смятам, че Славия може да се опъне, ако играем концентрирано и дисциплинирано. Струва ми се, че мачът срещу Локо Пд няма да се повтори.
Да се има предвид, че за първи път играем срещу белите с ТОЗИ треньор.
Бих искал да видя Тиам, Нашименто и Мариани в средата. Кабрал на пейката. Не е добре да се правят много промени, защото играчите излизат от ритъм.

Хора какъв Нашименто ви гони, един мач няма този човечец, с който да се е запомнил с нещо. Ако решид а пуска някой много по-добре ще е Васчук да пусне с Тиам и Мариани, доста качествен играч ми се вижд и има огромно желание. Особено както ще се затворят слабия какъв Нашименто, ако някой ми каже един мач на същия така що годе добър ще го поздравя.

Фалшименто ще е поредния заминал си без да остави следа.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 окт 2018 14:49

tiamat написа:
vvessel написа:
LSFC 1914 написа:
modor написа:Жоро вратарчето ще играе ли :mrgreen:

Майтапа настрани ама ако той играе ние падаме. :lol:

Такъв смешен му го боднаха на Жоро Вратарчето от Ботев, че чак нагласено ми изглежда. Явно само срещу Левски играе мачовете на живота си , иначе си е средностатистически рибар.

Средностатистическо вратарче?? Ти гледал ли си го в Левски въобще? Викнали са го и в национала дори...

Е не, не съм :lol:
Да не мислш , че съм на 20 8-)
Гледам го мноого отдавна и знам що за вратар е. Има страхотен рефлекс , но е много хазартен. Понякога пуска елементарни голове, понякога хваща неспасяеми. Спомням си един мач със Спартак Варна как си изкара червен картон, а преди това Иванков се беше контузил и останахме без вратар. За времето си беше много добър, но и непостоянен. А и годините си казват думата вече.
Викат го в национала, щото няма кой. По-точно няма някой с гръб като на Венци или на ГГ. Ако Луков пазеше за Литекс, дали пък няма да го викнат, как мислиш?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2018 15:03

niki4Him написа:
blue avalanche написа:
Бих искал да видя Тиам, Нашименто и Мариани в средата. Кабрал на пейката. Не е добре да се правят много промени, защото играчите излизат от ритъм.

Хора какъв Нашименто ви гони, един мач няма този човечец, с който да се е запомнил с нещо. Ако решид а пуска някой много по-добре ще е Васчук да пусне с Тиам и Мариани, доста качествен играч ми се вижд и има огромно желание. Особено както ще се затворят слабия какъв Нашименто, ако някой ми каже един мач на същия така що годе добър ще го поздравя.

Ами той и Васчук все още не е показал кой знае какво. По тази логика...
"Ми се вижда" някакво доказателство ли е? Или "огромното" желание? Да не би Нашименто да играе без желание?

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 02 окт 2018 15:17

Васчук е доста качествен съзтезател, поне така са ми споделяли хора от треньорският щаб на Левски.

Освен всичко друго треньора лично го познава, може да играе на 2-3 позиции, има и изключително желание, а е и само на 22 години.

Нека не избързваме с крайна оценка, но според мен ще е по-добре, че Райнов ни отказа :)

От друга страна Нашименто още не е готов физически, всички помним, че великият специалист от Римини го прати в Португалия да си "почива" цяла подготовка...

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 02 окт 2018 20:30

Кабрал е под въпрос за мача. :evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 02 окт 2018 20:50

Sisi 1914 написа:Кабрал е под въпрос за мача. :evil:

За кво ти е. Тия ги мачкаме във всеки мач без значение, само като играем за нещо са проблем.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2018 21:07

Ако се окаже, че Кабрал наистина няма да може да играе нещата се опростяват. Отдясно - Обертан, отляво - Паулиньо.
Смятам, че не трябва да се рискува с "непълноценни" играчи. Кабрал не е незаменим.

Върни се в “Левски”