ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.
Който си мисли, че Мауридес не е играл добре според това, което е имал като възможност заради схемата, може да се преориентира към друг спорт.
Няма какво повече да се добави за мача- два много слаби отбора, с два слаби треньора! При нас треньорът беше мега слаб! Той ще си поеме последствията! Както и рикошет в гърба на вратаря ни за подуенци! Едва ли някой безпристрастен зрител е догледал този мач! А подуенци с тази игра ще берат доста ядове срещу Славия и най-вече Лц! Нека се радват на победата с половин гол сега, но... Приказките за някаква доминация в дербито от подуенци, ще ги причислим към раздел вицове! 

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
blue avalanche написа:Avanti_Ragazzi написа:Кой отбор има по-добри играчи за мен би се решило ако тези 22-ма от вчера играят в един отбор и трябва да избера 11 от тях за титуляри! А аз бих избрал следните:
Черниаускас, Горанов, Холмар, Яблонски, Цветкович, Тиам,Малинов,Паулиньо,Обертан, Десподов и Мауридес!
И смятам, че не влагам и 1% клубно пристрастие в това си мнение!Просто именно тези играчи бих избрал аз ако мога да избирам!
Ще ме извиниш, обаче Полачек(такъв-онакъв) автогол не си е вкарвал. А Черняускас вече успя да си вкара два. Като първият беше особено впечатляващ.
А Малинов с какво е по-добър от Мариани? Че не се сещам...
Полачек дори не е футболист, момчето няма много общо с тази игра. На Черни слабото му място е играта с крака, а това може да се изолира, ако има инструкции само да чисти. При последния му автогол топката отскочи от една бабунка на терена и затова се получи това. Рядко е и смешно, но не го виня толкова.
Бих Избрал и Жеферсон за ляв бек, като е здрав. Централната двойка ми е 50:50, все тая е, десен Цветкович, халфове Бикел, Тиаго и Тиам. Последните трима - Мауридес, Обертан и Паулиньо, ако е във формата от миналата пролет или Десподов, когато не се прави на лайно.
Незнам как може още да има подръжници този вратар, каквото можеше да обърка, го обърка... В Рига гола беше вратарски - едва не ни отстраниха заради него, срещу Лудогорец - загуба заради него, срещу Левски загуба с негов автогол, като добавим и автогола срещу ЧМ, направо се чудя как е възможно тоя още да е в отбора. Легенда да беше нямаше да го търпим толкова. Някой ще каже ама има някое друго добро спасяване, ами нали затова е вратар и взима 15к заплата?! Яд ме е че заради тоя обитак разкарахме Китанов, човека само заради две грешки го отнесе. Ясно е че тоя наглец НЕМ няма да го махнат докато не ни занули тотално, но ако вратарчето пак е титуляр, ще ме откажат да ги гледам тоя сезон.
Kalin123 написа:... В Рига гола беше вратарски - едва не ни отстраниха заради него, срещу Лудогорец - загуба заради него, срещу Левски загуба с негов автогол, като добавим и автогола срещу ЧМ, направо се чудя как е възможно тоя още да е в отбора..
Дотук е направил една сериозна грешка , в Рига . Останалите "грешки" са си твои измишльотини . Двата автогола са лошо стечение на обстоятелствата . Тава за Лудогорец даже не подлежи на коментар .
Трябва ни по-класен вратар , но не Черни ни е проблема в момента . Съвсем приличен е и си върши работата .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Срещу Лудогорец пропускът му не беше негов, а на защитата ни. Изискваше се един защитник, който да покрие голлинията, за да няма гол. Срещу Рига сигурно пак вратарят беше виновен, че литовецът беше оставен сам да стреля? А някой всъщност оценява ли особено срещу Лудогорец, че извади 3 положения сам срещу вратаря? Вчера срещу милиционерите нямаше грешка. Срещу Черно море обясних по-горе. Става за резерва, но не е толкова лош колкото е изкарван.
kolokolo написа:Kalin123 написа:... В Рига гола беше вратарски - едва не ни отстраниха заради него, срещу Лудогорец - загуба заради него, срещу Левски загуба с негов автогол, като добавим и автогола срещу ЧМ, направо се чудя как е възможно тоя още да е в отбора..
Дотук е направил една сериозна грешка , в Рига . Останалите "грешки" са си твои измишльотини . Двата автогола са лошо стечение на обстоятелствата . Тава за Лудогорец даже не подлежи на коментар .
Трябва ни по-класен вратар , но не Черни ни е проблема в момента . Съвсем приличен е и си върши работата .
За мен той носи основна вина за гола на Лудогорец, беше абсурдно да гони Вандерсон извън наказателното поле. Но нека си прав, може пък аз да съм се объркал. Нито с крака е сигурен, във въздуха също не е много сигурен. За мен тоя дори за резерва не става, не мисля, че ще оцелее и в отбор от втората половина.
Така или иначе нищо не е загубено, имаме два леки мача след, които или ще сме първи или втори на точна от първия, защото Левски гостуват на Лудогорец. Лошото е че после идват последователно гостувания на Берое и Локо Пд в тях ще стане ясно къде ще сме в края на полусезона, който завършва с мач домакинство на Л-ц. Имаме шансове да сме първи на полусезона, но трябва да заиграем по-добре, да се върне Жеферсон, да сменят тоя смехотворен Вратар, Малинов да седне да почине за сметка на Бикел, Тиаго да влезне в центъра, Енрике да влезне във форма, Мауридес да се отпуши и т.н.
Само човек, нищо не разбиращ от футбол, може да обвини вратаря за гола вчера. Истината е далеч по-прозаична: 90% от вината е на новоизлюпеният и прехвален национал, продукт на ловешката школа Лясков.
В Рига и Рз наистина има вина, но вина има и неориентираната защита.
Но забравяте, че ако не беше той, Рига щяха да ви бият насред Армията и да отпаднете.
Пролемът при вас е от съвсем друго естество, но вие сте спецове и ги разбирате тия работи.
Лясковци, Малиновци и Антовци бяха фигуранти вчера, ама е по-лесно да обвиним чужденеца. Ма нали Иво Чушката, продукт на геренската школа му е тренер-обърнете се към него!
В Рига и Рз наистина има вина, но вина има и неориентираната защита.
Но забравяте, че ако не беше той, Рига щяха да ви бият насред Армията и да отпаднете.
Пролемът при вас е от съвсем друго естество, но вие сте спецове и ги разбирате тия работи.
Лясковци, Малиновци и Антовци бяха фигуранти вчера, ама е по-лесно да обвиним чужденеца. Ма нали Иво Чушката, продукт на геренската школа му е тренер-обърнете се към него!

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Синчец, Лясков не е виновен, че е викнат в националния отбор. Той беше пожарен вариант заради контузията на титулярния ни ляв бек. Горанката е на същото трагично ниво, само че той има опит и не прави чак толкова груби грешки заради това. Лясков допусна точно един пробив през неговата зона. Повече проблеми имахме при Секулич, ама тази игра не е толкова проста, колкото си мислиш.
В Разград вратарят няма никаква вина за гола - излезе и спаси положение сам срещу вратаря, а след това продължи да пресира играча на Лудогорец, защото нямаше друг защитник. В Разград грешката беше на защитниците, че нито един не застана на голлинията.
А за гола вчера май само ти си мислиш, че някой от тук го обвинява.
В Разград вратарят няма никаква вина за гола - излезе и спаси положение сам срещу вратаря, а след това продължи да пресира играча на Лудогорец, защото нямаше друг защитник. В Разград грешката беше на защитниците, че нито един не застана на голлинията.
А за гола вчера май само ти си мислиш, че някой от тук го обвинява.
Лясков е най-критикувания футболист от феновете на ЦСКА от началото на сезона и смятам с право, но не е негова вината, че е титуляр всеки мач, или че е викан в националния. Черниаускас категорично няма вина за гола и дори реакцията му бе много добра, въпреки че при удара нямаше добра видимост. Малшанс, че отбитата топка се удари в него и влезе.
Антов не съм забелязал да е играл вчера, че да се споменава от подуянският специалист, но явно толкова е гледал мача.
Антов не съм забелязал да е играл вчера, че да се споменава от подуянският специалист, но явно толкова е гледал мача.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов