ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / неделя /
Аз очаквам този мач да бъде по-труден,отколкото вчерашния с гмо-то.Не за друго,а просто защото Славия не практикува играта футбол.Бавене,лежане,изнервяне още от първата минута.Изобщо няма да се изненадам,ако изклатят отново някой Х.Много е важно да вкараме гол през първото полувреме.А падне ли един гол,тия ще се пробват да се изнесат малко напред и може и на разлика да отидат.
- ralka_levskarka
- Контакти:
modor написа:Жоро вратарчето ще играе ли
Винаги е готов за мача с нас. В останалите няма да играе обаче срещу нас е на линия и с един крак

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
2-0 без много напрягане. Макар че и да не вземем трите точки, не трябва да се правят трагедии.
Важното е да има отбор и треньор, които играят за да печелят големите мачове като вчерашния, въпреки мненията на част от загубилите тирейци, че титлите се печелят срещу малките отбори. Срещу отборчета като Славия може от време на време да има издънки, все пак това е футболът, но срещу преките конкуренти винаги трябва да се играе за победа.
Още при загубата на лаута казах, че оранжевите и някои сини ще говорят различни неща след дербито...
С някой изкрякал пенсионер като Роси, вчерашният мач беше бетон Х... Със Славиша "Левски" отново играе футбол
Важното е да има отбор и треньор, които играят за да печелят големите мачове като вчерашния, въпреки мненията на част от загубилите тирейци, че титлите се печелят срещу малките отбори. Срещу отборчета като Славия може от време на време да има издънки, все пак това е футболът, но срещу преките конкуренти винаги трябва да се играе за победа.
Още при загубата на лаута казах, че оранжевите и някои сини ще говорят различни неща след дербито...

С някой изкрякал пенсионер като Роси, вчерашният мач беше бетон Х... Със Славиша "Левски" отново играе футбол

- damyanov1963
Айде да не се оправдаваме само с Роси и да не го очерняме чак толкова, щото при него бихме А1 с 2:0 и 2:1 с десет човека, размазахме Берое и Ч. Море, а по нападателно както със Славия не бях гледал Левски да играе от години.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- blue avalanche
- Контакти:
damyanov1963 написа:Айде да не се оправдаваме само с Роси и да не го очерняме чак толкова, щото при него бихме А1 с 2:0 и 2:1 с десетет човека, размазахме Берое и Ч. Море, а по нападателно както със Славия не бях гледал Левски да играе от години.
А за шампионата, с Делио Роси, размазахме Славия с 4-0.

Паметта на някои е късичка..
damyanov1963 написа:Айде да не се оправдаваме само с Роси и да не го очерняме чак толкова, щото при него бихме А1 с 2:0 и 2:1 с десет човека, размазахме Берое и Ч. Море, а по нападателно както със Славия не бях гледал Левски да играе от години.
Ми дай да го върнем тогава, защото някои хора още не могат да преживеят раздялата с него.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- damyanov1963
blue avalanche написа:damyanov1963 написа:Айде да не се оправдаваме само с Роси и да не го очерняме чак толкова, щото при него бихме А1 с 2:0 и 2:1 с десетет човека, размазахме Берое и Ч. Море, а по нападателно както със Славия не бях гледал Левски да играе от години.
А за шампионата, с Делио Роси, размазахме Славия с 4-0.Барабар с Жоро Вратарчето.
Паметта на някои е късичка..
Пропуснах и Пирин в Благоевград с 3:0, след като няколко години преди това се мъчихме с твх и ни биеха, даже мисля и на Герена.
А за Славиша ще си кажа мнението след мача с Лц, щото се видя, че досега при него със сериозен отбор още не сме играли, един Локо Пд ни се опъна и видяхме какво стана!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- popokutepetel
- Контакти:
Важен мач за нас да затвърдим успешното представяне, да покажем стабилност и да вдигнем самочувствието. Традиционно в първенството в последните няколко години поздравяваме 4i4:0 Венци. Няма причина да нарушим традицията 

- blue avalanche
- Контакти:
Трябва да задържим позитивната енергия и инерция!!! Ще ни е от полза за мача с Делиорман.