ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Мнениеот NOMER14 » 30 сеп 2018 00:59

В А окръжна със Скрита сила - Мъдрево.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети има пред феншопа на сектор А на Герена

Мнениеот tiamat » 30 сеп 2018 01:12

miro_rz написа:
Warped написа:Тиам трябва да е играч на мача!!!!! Чиста дузпа не бе отсъдена в полза на Левски.....

Най-добро впечатление като неутрален зрител ми направи Яблонки.

Аз съм утрален, ама и на мене той най-много ми хареса. Заедно с Холмар - супер. Сори за Белаид, кефи ме и той, ама тия двамата са супер двойка. Дано не сме взели Рейш, щото някой от двамата ще напуска.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 30 сеп 2018 01:51

На мен ми се трият мнения без причина, а на този дебил Vura му държите коментарите ? Подлоги на Домуса ли сте ?

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 30 сеп 2018 01:56

LSFC 1914 написа:На мен ми се трият мнения без причина, а на този дебил Vura му държите коментарите ? Подлоги на Домуса ли сте ?

Той е оставен за назидание да се вижда нагледно докъде може да стига човешката глупост и селската простотия :) . А кога куршумът ще настигне Домуза е просто въпрос на малко или повече време :mrgreen:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 сеп 2018 02:02

LSFC 1914 написа:На мен ми се трият мнения без причина, а на този дебил Vura му държите коментарите ? Подлоги на Домуса ли сте ?

Ти какво искаш? Не мога седя 24 часа във форума......... И да чакам Вура пише..... Разберете че и ние имаме личен живот.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 сеп 2018 02:06

vvessel написа:Някой може ли да ми каже къде мога да намеря запис на мача или просто да го гледам онлайн. Искам да си го изгледам пак, на спокойствие, без излишни емоции. Тоя път ще си го пусна с коментара, че да се посмея на оранжевия дришльо . Сигурно коментира мача с шалче на цска на врата и заработва допълнително на граждаски договор при ГГ :lol:

https://mega.nz/#!QA9FyZga!ywG_OjtQ7CDh ... VW4PU52VLg
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 30 сеп 2018 05:56

modor написа:
LSFC 1914 написа:Разберете че и ние имаме личен живот.

:lol: :lol: :lol:
Изображение

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 30 сеп 2018 06:41

Някой може ли да каже защо преди да започне мача , " коментаторите " на " ДИЕМА СПОРТ " запознавайки ни със статистиката от мачовете между двата отбора , включиха в нея и мачовете на Левски срещу отбор , който е ликвидиран преди 2 години и няма абсолютно никаква юридическа или историческа връзка с вчерашния съперник на Левски .

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 30 сеп 2018 08:20

Сега гледам първото полувреме от мача на запис, т.к вчера го изтървах и пак съм потресен
Съдиите и в този мач свирят брутално за ЦСКА-София, а коментаторът припознавач, техен съучастник!
- в 11-тата минута Цветкович дори не докосва Тиаго, но съдията дава удобен фаул в отляво на наказателното поле, супер място за центриране в наказателното поле, а защо не и удар. Коментатора най-нагло се поправи, че всъщност не е имало фаул, но Тиаго добре го изиграл. Това на 10-тина метра пред съдията. Естестено, ако беше в обратна полза какво щеше да вика. Помня на един мач Лудогорец ЦСКА-София, как този същият мисля коментатор направо направи на нищо съдията, че не отсъдил дузпа за отбора облякъл червени фланелки й в този мач;

- в 13-тата минута Костов си взима топката брилятно от десен крак я търкулва към ляв, опитвайки се да избегне атаката на Чорбаджийски, въпреки това Костов е съборен когато е ритнат с бутонките в прасеца от Чорбаджийски. Играчът в червено става и побягва от ситуацията, докато не са го видели, уви камерите го хващат на местопрестъплението, но съдията е подкован и за пореден път ощетява Левски и не показва картон на футболиста с червена фланелка. Коментатора отбелязва, че Чорбаджийски не е официално предупреден в ситуацията, евала, но малко по-късно вече от кумова срама нямаше начин да не му покаже след като избута с ръка Паулиньо в наказателното им поле;

- в 25-тата минута Горанов не извършва нарушение срещу Десподов, но е отсъдено такова. Десподов пада отдясно на наказателното поле, близо до тъч линията, супер място за центриране в наказателното поле, а защо не и удар. Коментатора: "Горанов извършва нарушение. Кирил Десподов просто постави тялото си между Горанов и топката и спечели този фаул" Вижте колко образователно за младите дечица звучи мал.умният коментатор, само пропусна да каже, че Десподов се тръшна като умираща риба. Та след измисленото нарушение последва много опасно центриране, при което Бодуров можеше да отбележи с глава. Тука вече Съдията силно повлияваше на мача в полза на ЦСКА-София.

това видях аз до 25-тата минута, но ми прави впечатление че ЦСКА-София са подмогани ей така, "тънко" със ситуации около наказателното поле и това не е случайно. Който гледа от 20-тина години футбол по терените на България, знае че това е прийом на отборите на Гриша Ганчев, когато реши да става шампион, почти във всеки мач се помага от съдиите по този начин, това е 4-ти пореден мач за тях в който съдията има главна действаща роля. Така беше не само преди 20 години, когато за първи път негов отбор стана шампион, ами и по време на последните титли 2009 и 2010 година мисля че бяха, тогава по същият начин се действаше.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 сеп 2018 08:50

vvessel написа:
шивача написа:Божинката яка клетва удари...Иначе заслужена победа днес. Повече единоборства, повече хъс и логично бихте.

Еее, Шивач, появи се накрая. Мислех, че ще се покриеш, ама имаш доблестта да признаеш. Щото изцепките ти с Куклен (много бира ??) те пращаха в една друга орбита, но сега показваш , че си стъпил на земята. За съжаление духовитостта ти се е изпарила заедно с последния съдийски сигнал, но не се отчайвай. Има още един отбор със същото име в Б група и догодина може да са фактор ;)

E, аз никога не съм се крил. С Куклен също писах след мача, но все пак играете с Куклен, не с Локочотив, та да ме е срам от това, че не съм познал. Иначе всичките ви издънки съм ги познал досега :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”