Знам че това не е може би първата тема ,с която ще досаждам и аз в този форум,ноооооооооооооооо.Днес прочетох някои статии и вече съм убеден че не е само мениджърство(може би Литекс все още крепят БГ-ското) да пласираш играч може би я няма и класата.Най качествените центр.бранители според мен са Иво от Берое,Сашко от Черно море и Данчо Милиев от Левски всички сме чели днес за къде са се запътили първите двама нищо чудно ако шампиона на Сомалия предложи на Батков 100хил. евро на момента да го шитне ,да не забравяме къде отиде капитана на Левски.Незнам дали има хора които мислят като мен,но един Манолев не е с две класи над изброените по горе футболисти (евала на Гришата и Литекс не се съмнявям въобще в качествата на Манолев),та той да играе в шампиона на Холандия ,а те в Молдова и средните там Руски отбори.
Да не говорим пък че другия ни голям отбор ЦСКА не може от две години да направи изходящ трансфер.Колеги-червени моля да ме извините не се заяждам просто факт.
Жалко ми е и за Иво и За Сашко и за всички почертавам не млади футболери ,А ЗА ВСИЧКИ КАДЪРНИ ФУТБОЛЕРИ В БГ.
Дано бъда лош пророк.
Къде ги искат нашите бъдещи национали.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Къде ги искат нашите бъдещи национали.
LEVSKI_FOREVER
- Ticha
- Контакти:
Re: Къде ги искат нашите бъдещи национали.
А ти какво очакваш? Футбола ни с всяка година отива все по-надолу. Известни играчи като Какалов и Балдовалиев подписаха днес с отбори от вторите дивизии на Кипър и Израел. Какво да си говорим повече.
Нашите национали ги искат в Син сити... Там са конвертируеми 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Тича да това е факт,но някак си не те ли дразни този факт
LEVSKI_FOREVER
Къде да ги искат?
Шериф има стадион и база, за която БГ отборите могат само да си мечтаят.
Шериф има стадион и база, за която БГ отборите могат само да си мечтаят.
- fernando torres
- Контакти:
zlatan написа:Знам че това не е може би първата тема ,с която ще досаждам и аз в този форум,ноооооооооооооооо.Днес прочетох някои статии и вече съм убеден че не е само мениджърство(може би Литекс все още крепят БГ-ското) да пласираш играч може би я няма и класата.Най качествените центр.бранители според мен са Иво от Берое,Сашко от Черно море и Данчо Милиев от Левски всички сме чели днес за къде са се запътили първите двама нищо чудно ако шампиона на Сомалия предложи на Батков 100хил. евро на момента да го шитне ,да не забравяме къде отиде капитана на Левски.Незнам дали има хора които мислят като мен,но един Манолев не е с две класи над изброените по горе футболисти (евала на Гришата и Литекс не се съмнявям въобще в качествата на Манолев),та той да играе в шампиона на Холандия ,а те в Молдова и средните там Руски отбори.
Да не говорим пък че другия ни голям отбор ЦСКА не може от две години да направи изходящ трансфер.Колеги-червени моля да ме извините не се заяждам просто факт.
Жалко ми е и за Иво и За Сашко и за всички почертавам не млади футболери ,А ЗА ВСИЧКИ КАДЪРНИ ФУТБОЛЕРИ В БГ.
Дано бъда лош пророк.
Смешник,-само преди година и три месеца продадохме цял отбор .

Колкото по бързо натирите менажерските кръгове които са оплели отборите ви, толкова по бързо ще се оправи трансферната ви политика.

fernando torres написа:Смешник,-само преди година и три месеца продадохме цял отбор .
и кой от тях игра и един мач в Евро турнирите или спечели нещо смислено с новия си отбор?
Е Живко не е блестял особенно нито в Левски нито в националния, така че цената на която го продадоха е разумна, а Иво Иванов е доста евтин за качествата си, за Александров нямам наблюдения, но кават че е доста добър.
YA GUNNERS YA
tekumse написа:fernando torres написа:Смешник,-само преди година и три месеца продадохме цял отбор .
и кой от тях игра и един мач в Евро турнирите или спечели нещо смислено с новия си отбор?
Велизар Димитров играе редовно в Украйна, включително и в евротурнирите, вкара и гол даже, а в момента е и капитан на отбора си
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН