Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rsk написа:На оранжевия фен Виктор Врачев му се ревеше през цялото време.
шивача написа:Божинката яка клетва удари...Иначе заслужена победа днес. Повече единоборства, повече хъс и логично бихте.
delqnski47 написа:helic написа:rsk написа:Нашият Обертанчо всеки мач играе 90 минути и изорава терена. Нормално да свърши въздуха. Вашият космонавт като имаше въздух, та голяма работа. Много нещо направи.
да бе, това че риташ въздуха не значи че си имал въздух![]()
за космонаФта ми е думата
Вие вземете се разберете,най-накрая,дали ще викате ''оранжеви'' ,или ''Червени боклуци'',щот с двете не върви и е супер смешно.
шивача написа:Божинката яка клетва удари...Иначе заслужена победа днес. Повече единоборства, повече хъс и логично бихте.
sin4ec написа:delqnski47 написа:Бъркаш имената на противника,не знаеш кой къв е.Виж,преди явно по-добре си ги знаел и даваше разни разгромни прогнози....Ама гледам очаквал си ''разгромна победа''.А не знаеш кой играе при противника...интересно.
Добре ще е да не залагаш много много.
А, знам кой е противника, знам и кой играе там. По принцип не залагам, но днес заложих , и 500 лева така ми идват за почерпка дюшеш!![]()
Всъщност сте безинтересни, защото пак залагате на един играч. Груба грешка. Предвидими сте. И сте пълни с някакви безлични играчи, които са взаимозаменяеми и еднакво посредствени. Начетох се как X щял да ни пори по фланга, как Y щял да ни пори в средата, безумни анализи и полюции, нямащи нищо общо с реалността.
Но наистина очаквах победа с разлика днес. Ще преглътна някак липсата ѝ...
Все пак съм горд със себе си-наистина махнах емоциите и видях много неща, които инак не бих видял.
elpatron написа:
ммм не вярвам за залога и печалбата и аз очаквах победа но колко да си сложил та да вземеш 500
Vura написа:Колко победи имате в Разград? Бързо забравихте Вадуц.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, rhaegar, vlong и 24 госта