Ozzimozzi написа:Cheradonna написа:Няма ли кой да му каже на треньора ни да не пуска Тиаго на фланга?Какъв е тоз негов инат незнам,след като се вижда,че там тоя човек нищо не играе на тая позиция?Тая загуба си е лично на НЕМ,каквото можа да сбърка,го сбърка,и на мен почва да ми идва в повече тая предпазлива тактика,с непрестанни центрирания,що за футбол е това?Та ние нямахме една смислена атака цял мач,зорлем ги направихве футболисти тея в синьо...Слабо,много слабо.
То истината е, че Тиаго е в много слаба форма независимо къде се пуска, но наистина забивайки го на крилото съвсем се загубва за отбора.,
Съгласен съм с вас, това за Тиаго и аз съм го писал тук и недоумявам защо е крило

. Но има и други детайли. Вие не можете да изнасяте топката дори и при слаб натиск, какво остава за преса...на практика цялата ви халфова линия днес бе натоварена основно с дефанзивни функции, кой да връзва играта?
Десподов е талантлив играч, аз лично много го харесвам, но нашите го изолираха, а вашите с дефанзивната си тактика ни улесниха. А той сам 4 човека не може да мине...дори и Меси не може!
Джеси е много техничен, финтира с тяло( което е талант), но е мекичък. И е лабилен-като не му хванат два финта-се насира. Имахте доста статични за центриране-нула заучени неща( същото и за нашите).
Като извод: с евтини играчи и свободни агенти не става. Лц върви уверено към девета титла.