ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Valparaiso
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Мнениеот Valparaiso » 29 сеп 2018 21:18

capitan7321 написа:Ония в техния си форум пак ни пишат името с малки букви и сипят закани.

Еми толкова години е имало един ЦСКА и сега още не могат да свикнат, пък и как да заменят предишният с Вашият?
Онзи беше люлка на много известни и допринесли за българският футбол

Сега прекръстени освен Бодуров, който става и прави добри мачове, в националният ще ни пробутвате и Лясковци и други да се обиграват, че били млади, айде молим! Вие си ги обигравайте ако щете

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 сеп 2018 21:27

Не съм си мислил, че Стамен ще ми липсва, но при него си вземахме мача с разлика! По-слаб треньор на левскарите не съм виждал от много време, няколко петилетки може би! Да не говорим за футболистите им, даже приличен нападател нямат! И срещу този отбор и треньор да нямаш нито едно, даже не 100%, а поне 50% положение?! Това говори
много за "кадърността" на нашия треньор, след като имаме едно от най-добрите нападения в ПЛЛ! А ние бяхме толкова зле, че ако треньор на подуенци беше Митов, щеше да ни качи на тройка!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 сеп 2018 21:28

Киро Д. цъка само с чужденци и за това му върви... ние тука някакви си куци коне ги учим на футбол.
Тоя Десподов освен да качва снимки с оная ковра на Бойко, друго не прави... :idea: :idea:
И само не защитвайте Ел Маестро... плс. Имаше 2 важни мача в ППЛ, и двата загубени с бездушна игра и сбъркан състав!
Зимата да идва Стойчо Младенов... човекът с тези футболисти Левски ще ги бием още първото полувреме и второто ще бистрим играта за следващия мач!
Може ли да не поканиш човекът които с нищо имаше резултати... питам се тоя Гришата явно е много малоумен или Стойчо Стоилов... един от двамата е!
Последна промяна от Teo на 29 сеп 2018 21:30, променено общо 1 път.

Valparaiso
Контакти:

Мнениеот Valparaiso » 29 сеп 2018 21:30

Kalin123 написа:Този мач май показва, че малко по-слаби играчи с по-добър треньор печелят срещу малко по-добри играчи с по-слаб треньор. НЕМ все още няма спечелен голям мач, дори няма равен в такъв - загуби от Рига, две от Копенхаген, Лудогорец, Левски... другите мачове и с обикновения човечец Белчев щеше да вземем, даже се мисля, че щеше да хванем поне равен в някой от тия мачове.

Ей, този Нестор ЕЛ МАЕСТРО е някакъв много необикновен човек за Вас, щом Белчев е обикновен човечец сравнен него!
За мен е обикновен палячо, който преди този сблъсък ще ти обясни как трети отбор си купувал титлата, когато в два мача подред, далеч по-слаби противници те надиграват 45 мин., а в други два преди това съдията е играл ключова роля за да победиш. Та след четири мача "икономична игра" както обича да отбелязва пастора на ЦСКА-София - Николай Александров, днес стомната се счупи.

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 29 сеп 2018 21:31

Red Warrior написа:Ето какво написах няколко часа преди мача.

Red Warrior написа:Дано само Ляската не играе. НЕМ да пусне Манолев в десно и Секулич у лево. За всичко друго съм спокоен, ако влезнем здраво в мача и Сватбата пази здравето на футболистите. По-класен отбор сме с по-голяма конкуренция, а и НЕМ си правеше подготовката лятото.

Предлагам услугите си на ГГ само за 1/3 от заплатата на Джон Смит. Така... 100-те дни толеранс изтекоха за г-н Йевтич. Този мач го взимахме, ако треньор беше Стойчо Младенов. С Паро отиваха на разлика. Един отбор почва да се гради от треньора, вратаря и защитата. Повече нужно ли е да говорим. Не знам какво му харесва ГГ на Йевтич. Може би, че си е сменял два пъти името. Но ние си го знаем Ганчев, че треньорите не са му силата. За 20 години във футбола май само Ферарио уцели.

Ех Паро, наи-добрия треньор който сме имали - дисциплина, тактика, самочуствие - с футболистите които имаме щеше да ги разбие, жалко, че е на възраст. Другия, който може да го направи е Стойчо Младенов. Никога не съм си мислил, че ще съжалявам за Стамен Белчев, но и той с тези футболисти щеше да ги мачка. Този мач го загубихме заради треньора и избора му на състав - по- рано предвидих с какъв състав ще излезе и бях сигурен че излезем ли с този състав ще берем ядове. Черниаускас дупка, Лясков дупка, Тиаго дупка, Пинто слаб. Състава ни беше с Стипица вратар, Перейра десен, Секулич ляв, Бикел на мястото на Пинто и на мястото на Тиаго - Жоржинио.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 сеп 2018 21:32

Тиаго какво правеше по крилото само той знае... :idea: не мога разбера то и от човек които не разбира от футбол се вижда, че този не може да избере точките 11 човека... Черни щях да го изгоня във втория отбор още след оная изцепка на Армията!
Последна промяна от Teo на 29 сеп 2018 21:33, променено общо 1 път.

Valparaiso
Контакти:

Мнениеот Valparaiso » 29 сеп 2018 21:32

Teo написа:Киро Д. цъка само с чужденци и за това му върви... ние тука някакви си куци коне ги учим на футбол.
Тоя Десподов освен да качва снимки с оная ковра на Бойко, друго не прави... :idea: :idea:
И само не защитвайте Ел Маестро... плс. Имаше 2 важни мача в ППЛ, и двата загубени с бездушна игра и сбъркан състав!
Зимата да идва Стойчо Младенов... човекът с тези футболисти Левски ще ги бием още първото полувреме и второто ще бистрим играта за следващия мач!
Може ли да не поканиш човекът които с нищо имаше резултати... питам се тоя Гришата явно е много малоумен или Стойчо Стоилов... един от двамата е!

Тоз пък, играли са икономично, не ти ли казаха че в последно време си пестят силите. Ти не слушаш ли радио Гонг, не гледаш ли без Бутонки? Там ще научиш много невероятни неща уж за мачове които си гледал с ЦСКА-София, пък то някак друг мач уж си гледал.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 сеп 2018 21:42

Ozzimozzi написа:
Cheradonna написа:Няма ли кой да му каже на треньора ни да не пуска Тиаго на фланга?Какъв е тоз негов инат незнам,след като се вижда,че там тоя човек нищо не играе на тая позиция?Тая загуба си е лично на НЕМ,каквото можа да сбърка,го сбърка,и на мен почва да ми идва в повече тая предпазлива тактика,с непрестанни центрирания,що за футбол е това?Та ние нямахме една смислена атака цял мач,зорлем ги направихве футболисти тея в синьо...Слабо,много слабо.

То истината е, че Тиаго е в много слаба форма независимо къде се пуска, но наистина забивайки го на крилото съвсем се загубва за отбора.,

Съгласен съм с вас, това за Тиаго и аз съм го писал тук и недоумявам защо е крило :o . Но има и други детайли. Вие не можете да изнасяте топката дори и при слаб натиск, какво остава за преса...на практика цялата ви халфова линия днес бе натоварена основно с дефанзивни функции, кой да връзва играта?
Десподов е талантлив играч, аз лично много го харесвам, но нашите го изолираха, а вашите с дефанзивната си тактика ни улесниха. А той сам 4 човека не може да мине...дори и Меси не може!
Джеси е много техничен, финтира с тяло( което е талант), но е мекичък. И е лабилен-като не му хванат два финта-се насира. Имахте доста статични за центриране-нула заучени неща( същото и за нашите).
Като извод: с евтини играчи и свободни агенти не става. Лц върви уверено към девета титла.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 29 сеп 2018 21:45

scevola7 написа:
Red Warrior написа:Ето какво написах няколко часа преди мача.

Red Warrior написа:Дано само Ляската не играе. НЕМ да пусне Манолев в десно и Секулич у лево. За всичко друго съм спокоен, ако влезнем здраво в мача и Сватбата пази здравето на футболистите. По-класен отбор сме с по-голяма конкуренция, а и НЕМ си правеше подготовката лятото.

Предлагам услугите си на ГГ само за 1/3 от заплатата на Джон Смит. Така... 100-те дни толеранс изтекоха за г-н Йевтич. Този мач го взимахме, ако треньор беше Стойчо Младенов. С Паро отиваха на разлика. Един отбор почва да се гради от треньора, вратаря и защитата. Повече нужно ли е да говорим. Не знам какво му харесва ГГ на Йевтич. Може би, че си е сменял два пъти името. Но ние си го знаем Ганчев, че треньорите не са му силата. За 20 години във футбола май само Ферарио уцели.

Ех Паро, наи-добрия треньор който сме имали - дисциплина, тактика, самочуствие - с футболистите които имаме щеше да ги разбие, жалко, че е на възраст. Другия, който може да го направи е Стойчо Младенов. Никога не съм си мислил, че ще съжалявам за Стамен Белчев, но и той с тези футболисти щеше да ги мачка. Този мач го загубихме заради треньора и избора му на състав - по- рано предвидих с какъв състав ще излезе и бях сигурен че излезем ли с този състав ще берем ядове. Черниаускас дупка, Лясков дупка, Тиаго дупка, Пинто слаб. Състава ни беше с Стипица вратар, Перейра десен, Секулич ляв, Бикел на мястото на Пинто и на мястото на Тиаго - Жоржинио.

Хахаха вие наистина тотално сте си загубили ума. Стамен, Паро, разгроми, качване на разлика. Ало имаме ли връзка? По вашата логика искате ли да ви изброя няколко треньора на Левски от миналото, които с този отбор на Левски щяха да ви скъсат оранжевите гащи?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 сеп 2018 21:49

CSKA 78 написа:По-слаб треньор на левскарите не съм виждал от много време, няколко петилетки може би! Да не говорим за футболистите им, даже приличен нападател нямат! И срещу този отбор и треньор да нямаш нито едно, даже не 100%, а поне 50% положение?! Това говори много за "кадърността" на нашия треньор, след като имаме едно от най-добрите нападения в ПЛЛ!

Вашето "едно от най-добрите нападения" има с 1(ЕДИН) гол повече от нашето, дето "даже приличен нападател нямат". ;)

Върни се в “ЦСКА”