ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Мнениеот sin4ec » 29 сеп 2018 21:27

delqnski47 написа:Бъркаш имената на противника,не знаеш кой къв е.Виж,преди явно по-добре си ги знаел и даваше разни разгромни прогнози.... :) Ама гледам очаквал си ''разгромна победа''.А не знаеш кой играе при противника...интересно. :) Добре ще е да не залагаш много много.

А, знам кой е противника, знам и кой играе там. По принцип не залагам, но днес заложих , и 500 лева така ми идват за почерпка дюшеш! :)
Всъщност сте безинтересни, защото пак залагате на един играч. Груба грешка. Предвидими сте. И сте пълни с някакви безлични играчи, които са взаимозаменяеми и еднакво посредствени. Начетох се как X щял да ни пори по фланга, как Y щял да ни пори в средата, безумни анализи и полюции, нямащи нищо общо с реалността.
Но наистина очаквах победа с разлика днес. Ще преглътна някак липсата ѝ...
Все пак съм горд със себе си-наистина махнах емоциите и видях много неща, които инак не бих видял.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2018 21:29

popokutepetel,а питаш за Мауридес. ;) Щи отговоря щот не следиш отбора,което не е проблем,простено ти е.Мауридес последните мачове е изтеглен по-назад(май и в тоя мач беше такаа,бях в Г...Джеси беше централен...той е крило,но..да),щот в момента нямаме разиграващ халф и сега му е дадена функция да обира първите топки във въздуха.Един вид.ПОНЕ това да печелим.Колко се справи в тоя мач е отделен въпрос,ще гледам повторения специално за него.
Последна промяна от delqnski47 на 29 сеп 2018 21:30, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 29 сеп 2018 21:29

"Онези" явно не обичат истината и затова трият мнения, които не им харесват. Как въобще не ги е срам да говорят след мач, в който са били надиграни тотално? Явно под тотално надиграване разбират разгромна победа, но всеки, който разбира от футбол може да каже, че ги надиграхме по всички показатели. Още 3 часа да бяхме играли тр нямаше да вкарат гол. Истината е, че от много много години имаме треньор. Футболистите ни са по-добри от техните на всяка една позиция, но вече имаме и треньор. Обезличихме ги напълно, спечелихме си средата на терена, единствено можеше да се потрудим повече напред и да вкара още 1-2 гола. САМО ЛЕВСКИ!

п.с. Всъщност защо ли се учудвам, че не ги е срам. Те най-безсрамно подкрепят Литекс все пак.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2018 21:31

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Бъркаш имената на противника,не знаеш кой къв е.Виж,преди явно по-добре си ги знаел и даваше разни разгромни прогнози.... :) Ама гледам очаквал си ''разгромна победа''.А не знаеш кой играе при противника...интересно. :) Добре ще е да не залагаш много много.

А, знам кой е противника, знам и кой играе там. По принцип не залагам, но днес заложих , и 500 лева така ми идват за почерпка дюшеш! :)
Всъщност сте безинтересни, защото пак залагате на един играч. Груба грешка. Предвидими сте. И сте пълни с някакви безлични играчи, които са взаимозаменяеми и еднакво посредствени. Начетох се как X щял да ни пори по фланга, как Y щял да ни пори в средата, безумни анализи и полюции, нямащи нищо общо с реалността.
Но наистина очаквах победа с разлика днес. Ще преглътна някак липсата ѝ...
Все пак съм горд със себе си-наистина махнах емоциите и видях много неща, които инак не бих видял.

Ми...ако мога и аз да бъда обективен...не сте нищо особено. :lol: Просто казвам.Даже очаквах повече.Разцъквахте си така в центъра...окей.. :lol: Може би не съм впечатлен,просто щот не съм от тоя отбор(макар че Лудогорец си признавам че са една класа отгоре,а не съм от тях)Ти ще го оцениш най-добре според мене.
Иначе и ти си приказвал глупости преди мачове с нас,тъй че недей много зна.
Последна промяна от delqnski47 на 29 сеп 2018 21:42, променено общо 2 пъти.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 29 сеп 2018 21:33

Няма ли снимки от Син Сити ? :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 сеп 2018 21:34

И аз от вас очаквах повече. В смисъл поне да вземете една първа топка, ама нейсе.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2018 21:35

rsk написа:И аз от вас очаквах повече. В смисъл поне да вземете една първа топка, ама нейсе.

С оглед нашата бездушна игра аз очаквах да вкарате поне още един гол,но,както казах...за тая работа си трябва и по-добра физическа подготовка(а и повече смелост,дет се вика...),а на вашия Обертанчо вече му се излизаше по едно време от терена. :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 сеп 2018 21:38

miro_rz написа:Няма ли снимки от Син Сити ? :mrgreen:

За сега

Изображение

Кабралллллл :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 29 сеп 2018 21:40

delqnski47 написа:popokutepetel,а питаш за Мауридес. ;) Щи отговоря щот не следиш отбора,което не е проблем,простено ти е.Мауридес последните мачове е изтеглен по-назад(май и в тоя мач беше такаа,бях в Г...Джеси беше централен...той е крило,но..да),щот в момента нямаме разиграващ халф и сега му е дадена функция да обира първите топки във въздуха.Един вид.ПОНЕ това да печелим.Колко се справи в тоя мач е отделен въпрос,ще гледам повторения специално за него.

глупости на търкалета. Джеси си беше почти целия мач по крилото - доволно много положения има как се озоваваше срещу Цветко, Мауридес ви игра централен нападател до влизането в игра на оня от албанското първенство.
Положителното, което виждам при Мауридес в сравнение с оня гнусар Мангаланга, е че изглежда поне като джентълмен на терена, за което го поздравявам

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2018 21:41

helic написа:
delqnski47 написа:popokutepetel,а питаш за Мауридес. ;) Щи отговоря щот не следиш отбора,което не е проблем,простено ти е.Мауридес последните мачове е изтеглен по-назад(май и в тоя мач беше такаа,бях в Г...Джеси беше централен...той е крило,но..да),щот в момента нямаме разиграващ халф и сега му е дадена функция да обира първите топки във въздуха.Един вид.ПОНЕ това да печелим.Колко се справи в тоя мач е отделен въпрос,ще гледам повторения специално за него.

глупости на търкалета. Джеси си беше почти целия мач по крилото - доволно много положения има как се озоваваше срещу Цветко, Мауридес ви игра централен нападател до влизането в игра на оня от албанското първенство.
Положителното, което виждам при Мауридес в сравнение с оня гнусар Мангаланга, е че изглежда поне като джентълмен на терена, за което го поздравявам

За тва казах ''май''.
Sofia.

Върни се в “Левски”