ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети има пред феншопа на сектор А на Герена

Мнениеот Der Schmarotzer » 29 сеп 2018 20:43

delqnski47 написа:
popokutepetel написа:
Ти остави таз песен, че ако си ни бяха дали дузпата и по някакво чудо я бяхме вкарали после можеше да вкараме колкото си искаме ;) . Нищо, другия път.

Дай да не коментираме дузпиТЕ. ;)

Какво има за коментиране - две реални за нас не дадени и една 50/50 за вас. Преди да отговориш прочети правилника и допълнениятакъм него, за да не се излагаш за пореден път.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Мнениеот modor » 29 сеп 2018 20:44

Честита победа! Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 сеп 2018 20:44

Обаче треньора ме изуми като пусна всички налични халфове . Оказа се печеливша тактика. Тотална преса, не могат да изнесат топката и пробват с дълги където Яблонски обираше почти всичко. Единствения начин да ни притиснат сватбарския. Търчане по тъча и падане при губене на топката и Сватбата свири, разбира се :evil: Следва центриране ако стане нещо в калабалъка и толкоз. Яблонски за мен беше играч на мача, защото не им даде да дишат и то не само при центриранията. Голям играч. Представям си ако беше Белаид на негово място ... Дано се разберем за нов договор и мениджъри не му мътят главата, че такъв защитник много трудно се намира и за много пари.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети има пред феншопа на сектор А на Герена

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2018 20:47

Der Schmarotzer написа:
delqnski47 написа:
popokutepetel написа:
Ти остави таз песен, че ако си ни бяха дали дузпата и по някакво чудо я бяхме вкарали после можеше да вкараме колкото си искаме ;) . Нищо, другия път.

Какво има за коментиране - две реални за нас не дадени и една 50/50 за вас. Преди да отговориш прочети правилника и допълнениятакъм него, за да не се излагаш за пореден път.

Да бе да бе...четири реални.Аз пък мога да кажа,че вашия падна преди каквото и да е съприкосновение с Лясков(ако изобщо е имало такова).А на тва дузпа не се дава.На повторенията го гледах.Тия тъпи фенски спорове не ги водя аз.Четири реални,пет реални...
По една дузпа за двата отбора можеше да се свири,но тия работи не решиха мача.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 29 сеп 2018 20:54

delqnski47 написа:
Der Schmarotzer написа:
delqnski47 написа:
popokutepetel написа:

Да бе да бе...четири реални.Аз пък мога да кажа,че вашия падна преди каквото и да е съприкосновение с Лясков(ако изобщо е имало такова).А на тва дузпа не се дава.На повторенията го гледах.Тия тъпи фенски спорове не ги водя аз.Четири реални,пет реални...
По една дузпа за двата отбора можеше да се свири,но тия работи не решиха мача.

Явно си гледал друг мач или този, но с очите на на вашия господ, господин Г. или на неговия пророк негосподин С. А червения картон на Бодуров за плюнката или ти това не си го видял? Спри да се излагаш - нямате футболни аргументи, защото нямате нито играчи, нито треньор - само със съдии не става, защото ако се задълбаем в детйлите на мача и подкрепата на главния съдия на вашия отбор, особено през първото полувреме..... работата става още по-смешна за вас.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 сеп 2018 20:57

Дайте някакво гифче с космонаФта :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XyF560KLEUo[/youtube]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 сеп 2018 20:57

Всички говорите за някакви дузпи, а нито дума за това, че Чорбаджийски още в 15-тата минута трябваше да отиде да гледа мача от съблекалнята. Разбирам, че краката му не слушат главата, ама селските му изпълнения не тряба да се толерират. Легнал и рита Паулиньо с бутоните в прасеца...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 сеп 2018 20:59

delqnski47 написа:Ами не знам,почети малко,поинтересувай се. ;) После ела да питаш.

Ама разбира се.
Наслушах се и се начетох на глупостите ви. Сукулкич или който там игра срещу Паулиньо и той е с много функции, заеви! Антов, дето го дублираше, ( защо ли?) ич не е дефанзивен халф.
Тия ги говори другаде! :)
[offtopic]До мене вече има голям човек-професионалист. Който тренира 4 пъти в седмицата и играе два официални мача уикенда. И тренерът му непрекъснато ги учи. Те гледат нещата през друга призма. За огромна част от форума термини като " отваряй", "прибирай", "вади я", "прикривай", "срещай" са загадка. За тях са ежедневие.[/offtopic]
Повярвай, те футбола го разбират повече от нас! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 29 сеп 2018 21:03

Поредния треньор на отборът, който в момента носи името ЦСКА, за когото се моля скоро да не бъде сменен.
Нашия Славиша.... някак започва да ми харесва, макар че на моменти е твърде плах, но го разбирам. Днес по крилата можеше да подходи по-грубичко, но победителите не ги съдят :)
Имаме футболисти и това ми харесва. Имаме нужда от време, здрава работа и, за съжаление, от късмет, за да реализират това, което могат.
Напоследък гледам на любимия ми отбор по-спокойно и мисля, че всички трябва да бъдем малко поблизо до реалността, за да изпитваме радост от играта му и да го подкрепяме истински.
Това за мен не беше доброто, старо "вечно дерби", но все пак се радвам на поведата над отбор, който беше с равни точки с нас.
Сякаш виждам резултати напоследък и честно казано съм сравнително доволен от начина, по който "върви" отборът ни!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 29 сеп 2018 21:04

rsk написа:Всички говорите за някакви дузпи, а нито дума за това, че Чорбаджийски още в 15-тата минута трябваше да отиде да гледа мача от съблекалнята. Разбирам, че краката му не слушат главата, ама селските му изпълнения не тряба да се толерират. Легнал и рита Паулиньо с бутоните в прасеца...

Дузпите са просто между другото. А тирейци с истински съдия щяха всеки мач да са с по един-двама изгонени. Бодура само за наплюването на Васчук поемаше директно към душовете в нормалните първенства.
Това от което лично аз съм изключително доволен е, че взехме мача с дух, желание и надиграване. Пълни господари на терена. А това беше за нас изключително важен мач, много по-важен отколкото за тях. И то не заради трите точки, а защото след тази победа и най-вече надиграване отбора ни ще стъпи с много по-голямо самочувствие в следващите мачове. Сега е много важно да затвърдим срещу Славия и мисля, че до края на полусезона ще стоим още по-стабилно.

Върни се в “Левски”