ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.
Като чета мненията с прогнозите в началото и ми прави впечатление, че в тоя подфорум има много забогатели от залози.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- Cheradonna
Няма ли кой да му каже на треньора ни да не пуска Тиаго на фланга?Какъв е тоз негов инат незнам,след като се вижда,че там тоя човек нищо не играе на тая позиция?Тая загуба си е лично на НЕМ,каквото можа да сбърка,го сбърка,и на мен почва да ми идва в повече тая предпазлива тактика,с непрестанни центрирания,що за футбол е това?Та ние нямахме една смислена атака цял мач,зорлем ги направихве футболисти тея в синьо...Слабо,много слабо.
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Cheradonna написа:Няма ли кой да му каже на треньора ни да не пуска Тиаго на фланга?Какъв е тоз негов инат незнам,след като се вижда,че там тоя човек нищо не играе на тая позиция?Тая загуба си е лично на НЕМ,каквото можа да сбърка,го сбърка,и на мен почва да ми идва в повече тая предпазлива тактика,с непрестанни центрирания,що за футбол е това?Та ние нямахме една смислена атака цял мач,зорлем ги направихве футболисти тея в синьо...Слабо,много слабо.
То истината е, че Тиаго е в много слаба форма независимо къде се пуска, но наистина забивайки го на крилото съвсем се загубва за отбора.,
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Явно НЕМ си е наумил да прави Тиаго крило, а Джеси плеймейкър, да се чуди човек какъв му е зора да го прави, като знае, че и на двамата силата е на обратните позиции. А опита да играем с двама нападатели и Тиаго на крилото направо беше смешен, лично аз не можах да разбера 4-4-2 ли ще играем, Соу ще е крило ли, сигурно само НЕМ знаеше, включително и футболистите не знаеха.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
- Контакти:
Cheradonna написа:Няма ли кой да му каже на треньора ни да не пуска Тиаго на фланга?Какъв е тоз негов инат незнам,след като се вижда,че там тоя човек нищо не играе на тая позиция?Тая загуба си е лично на НЕМ,каквото можа да сбърка,го сбърка,и на мен почва да ми идва в повече тая предпазлива тактика,с непрестанни центрирания,що за футбол е това?Та ние нямахме една смислена атака цял мач,зорлем ги направихве футболисти тея в синьо...Слабо,много слабо.
Едно свястно мнение. Какво си мисли НЕМ? Че с един таран и центрирания, тип английски футбол, ще матира всички защити? А другите ще спят? Първо няма кой да ги прави тия центрирания по конец, поне не всеки път. За това трябват много пробиви по крилата. Айде, Десподов е класа, макар, че днес нямаше много успешни пробиви срещу Горанов, ама Тиаго да е минал някого по един от двата фланга? Не. Второ трябва и бековете да атакуват, а те не го правят. Трето тоя Мауридеш от един месец не е вкарвал гол, а централните защитници на Левски са по 190см и двамата играят много силно с глава. Четвърто само с един кадърен халф (Малинов) няма как да се справиш с пресата на противника. Личи си, че Маестрото е много неопитен.
W84me написа:Kalin123 написа:Този мач май показва, че малко по-слаби играчи с по-добър треньор печелят срещу малко по-добри играчи с по-слаб треньор. НЕМ все още няма спечелен голям мач, дори няма равен в такъв - загуби от Рига, две от Копенхаген, Лудогорец, Левски... другите мачове и с обикновения човечец Белчев щеше да вземем, даже се мисля, че щеше да хванем поне равен в някой от тия мачове.
Ей, Богу! Кои са по-добри? Тиам, Обертан, Паулиньо, Яблонски, Холмар, Горанов или Чорбата, Бодуров, Малинов, Лясков, Секулич?
Ей, Богу! Санди, ти ли си. Преди да говорим, каквото и да е било, е редно да сравняваш играчи по постове. Гледам си сравнил половината ни защита с половината ви нападение. Сега, аз ако тръгна да сравнявам Кристиано Роналдо с Меси ли ще е по-коректно да го сравнявам или с Пике например. Предполагам пилешкият ти мозък хваща разликата. Факт е, че този мач го загубихме заради некадърният ни треньор, така както ще загубим и следващите три с вас, ако той е начело. Алармирах за това още при мачове с Копенхаген, но незнайно защо както тогава, така и сега този псевдо треньор има статут на полубог сред хората във форума
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
kiril.a.d написа:Valparaiso написа:Първо искам да кажа, че това не е автогол, а гол на Обертан
както онзи автогол на Божинов не бе автогол, а гол на Десподов, би трябвало да е
все тая
ЦСКА-София игра трети мач подред пестеливо, и вече както се очакваше загуби.
Левски играха доста слабо в нападение, може би имат респект от класата на защитата на ЦСКА-София
Класирането дали е променено вече в Гонг, че преди две седмици бързо го промениха след мача на ЦСКА-София, а кръгът не беше завършил?
както и да искаш да го казваш и в двата случая, играча отбелязал гол е кьосето с Черните мустаци!
- Чернаускас
Не знам от кой отбор си, но искаш ли да ви го подарим? - още като го видях за пръв път и не ми хареса флегматичната му и незаинтересована физиономия....
Класирането? - търси го в Спортала, веднага, щото в Гогнга, този който го прави, много го мързи....
Да ти го кажа?
1. "Левски" 25 т.
2.ЦСКА 22 т.
3.Лудогорец 20 т.
...и т.н. на 4 точки зад Лудогорец...
И още тази вечер ще се промени, като Лудогорец измести ЦСКА от втората позиция! - това е и целта...а после ще измести и "Левски" след прекия двубой
Виж, това за класирането е бъзик. Гонга отдавна умря откъм статистика. Никой не влиза в Гонг за да гледа класиране, има си далеч по адекватни сайтове за футболна статистика. Спортни.бг беше един от тях, преди да се влеят към Гонг и статистиката им да умре, сега влизам в Спортал, но и в гуглето да напишеш ще ти излезе. Въпроса не е какво е класирането точно сега, а че класирането се променя, само ако ЦСКА-София победи и то зависи кога победи. След мача Ви с Черно Море класирането се промени веднага, защото излизахте на първа позиция, а не защото го мързи този който го прави. Даже Вальо Грънчаров обърна внимание на това и се избъзика с Н. Александров, но онзи се направи на глух. Всички фенове на футбола им е ясно, но само Вие си мислите че го мързи. Идеята е поне на едно място да Ви има че сте на върха, това е един вид манипулация, на хората които се интересуват това не им влияе. Това е за тези, които влизат от време на време и си нямат идея и решат, че от този сайт ще се информират. Миналият сезон чак накрая го промениха и то седмица след края, щото бяхте втори, ако водихте в класирането след всеки кръг щеше да се обновява.
Тва е същата манипулация като тази когато играе сегашният ви отбор и се от телевизор изкарват статистика на мачове на автентичният ЦСКА. Утре ако играете с новият Литекс, сигурно ще цитират че най-голямта загуба е 0:8, а то този отбор победи ЦСКА, както и да е
bubka написа:W84me написа:Kalin123 написа:Този мач май показва, че малко по-слаби играчи с по-добър треньор печелят срещу малко по-добри играчи с по-слаб треньор. НЕМ все още няма спечелен голям мач, дори няма равен в такъв - загуби от Рига, две от Копенхаген, Лудогорец, Левски... другите мачове и с обикновения човечец Белчев щеше да вземем, даже се мисля, че щеше да хванем поне равен в някой от тия мачове.
Ей, Богу! Кои са по-добри? Тиам, Обертан, Паулиньо, Яблонски, Холмар, Горанов или Чорбата, Бодуров, Малинов, Лясков, Секулич?
Ей, Богу! Санди, ти ли си. Преди да говорим, каквото и да е било, е редно да сравняваш играчи по постове. Гледам си сравнил половината ни защита с половината ви нападение. Сега, аз ако тръгна да сравнявам Кристиано Роналдо с Меси ли ще е по-коректно да го сравнявам или с Пике например. Предполагам пилешкият ти мозък хваща разликата. Факт е, че този мач го загубихме заради некадърният ни треньор, така както ще загубим и следващите три с вас, ако той е начело. Алармирах за това още при мачове с Копенхаген, но незнайно защо както тогава, така и сега този псевдо треньор има статут на полубог сред хората във форума
Както ти така и аз алармирах, че този НЕМ ще се превърне в Йорданеску 2, лошото е че е със статут на Свещенна крава и докато не съсипе тотално сезона няма да го разкарат. Да не говорим, че неустойката за 3 годишен договор хич няма да е малка. Заложни сме на тоя измекяр, това е то... Пореден мач дето проваля дуото Черни-Лясков, поне втория е наше момче и донякъде му прощавам, ама първия все едно е легенда на отбора и каквото и да стане е титуляр. Все пак най-големия ни проблем е Маестрото, Вън от ЦСКА.
Ozzimozzi написа:j0rka7aa написа:Въобще не искам да коментирам тъпия мач, изключително слаби и двата отбора не само ние, "сините" да благодарят на двете дупки в състава ни - Лясков и оня литовски некадърник, дето името му не искам да напиша дори, че вкара гол, щото иначе мача отиваше 0:0 и здраво "пукане" на топката 90 минути. Дано Ел Маестро наложи някакви промени в състава, защото се вижда, че колкото и твърдо да залага на едни и същи 11 има нужда от промяна, и ако приемем, че на левия бек Лясков няма алтернатива, то литовското чудо не трябва да помирише терен, Китанов за 2 грешки го изгонихме, а тоя бездарник го търпим вече 1 година. Също така има нужда от леко освежаване в атака. Според мен тази загуба нищо не решава и има още доста мачове, така че ще видим.
Какви точно са претенциите към Черниаускас за гола? Може би защото реагира прекалено добре и след като топката се удари в гредата срещна тялото му. Виж ако беше задрямал и не беше скочил да покрие ъгъла, топката нямаше да навести вратата. Иначе Лясков си е ясен и според мен в този мач НЕМ можеше да опита нещо по-различно в неговата зона.
Да ви дадем Недялков под наем на мястото на Лясков, смятам че ще се справи по-добре
Последна промяна от k20dan4o на 29 сеп 2018 21:36, променено общо 1 път.
Зимата като дойде 100йчо и мисля, че съдбата си я знаете!
Битката спечелихте, но не и войната!
ПП Втори изключително слаб мач от страна на Ел Маестро! Да не биеш преките конкуренти и да имаш претенции е смешно!
Няма да коментирам как обърка целия състав... по назад бях написал състава за унижаване, ама явно той разбира повече от футбол... 

Битката спечелихте, но не и войната!
ПП Втори изключително слаб мач от страна на Ел Маестро! Да не биеш преките конкуренти и да имаш претенции е смешно!