ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети има пред феншопа на сектор А на Герена
Синя лекция!!! Левскарите направиха показно на припознавачите, как се играе тази игра 

Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети има пред феншопа на сектор А на Герена
Warped написа:Тиам трябва да е играч на мача!!!!! Чиста дузпа не бе отсъдена в полза на Левски.....
Най-добро впечатление като неутрален зрител ми направи Яблонки . Беше навсякъде и не остави Пелето да диша !
ТУКА СЕ ПРИЛАТА ПРАВИЛОТО , ЧЕ ТОПКАТА Е НАСОЧЕНА КЪМ ИГРАЧА, НО ИГРАЧА И РЪКАТА МУ НЯМАТ ДВИЖЕНИЕ КЪМ ТОПКАТА, НАПРОТИВ ГОРАНОВ ПРАВИ ДВИЖЕНИЕ НАЗАД И СЕ ЗАВЪРТА ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗИ ОТ ТОПКАТА ... ТЯ ОБАЧЕ ГО УДРЯ .....ТОВА ЩЕ БЪДЕ ОБЯСНЕНО УТРЕ ОТ СЪДИИТЕ В КОМЕНТАРНИТЕ ПРЕДАВАНИЯ ....... ЗА ТОВА НЯМА ДУЗПА ...... ЗА ЛЕВСКИ ИМА, ЗАЩОТО ЗАЩИТНИКА НЕ САМО ГО ИЗБЛЪСКА, НО И ГО НАТИСНА В ЛЯВОТО БЕДРО ОТЗАД ...ТАМ ИМАШЕ ПЛЪТЕН КОНТАКТ С КРАКА НА ФУТБОЛИСТА НА ЛЕВСКИSerafim написа:Дузпа за Литекс имаше, понеже удара е от около 10 метра от Горанов, който макар да сви едната си ръка, другата бе перпендикулярно (свита от лакетя). Но после и Кабрал си го препънаха 100%. Накрая и Бодуров спъна Васчук в наказателното. Тоя Врачев твърдеше друго, ама..
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
miro_rz написа:Warped написа:Тиам трябва да е играч на мача!!!!! Чиста дузпа не бе отсъдена в полза на Левски.....
Най-добро впечатление като неутрален зрител ми направи Яблонки . Беше навсякъде и не остави Пелето да диша !
Мен най ми хареса шпагата който напрви на Десподов :Д
- popokutepetel
- Контакти:
way написа:miro_rz написа:Warped написа:Тиам трябва да е играч на мача!!!!! Чиста дузпа не бе отсъдена в полза на Левски.....
Мен най ми хареса шпагата който напрви на Десподов :Д
И физиономията на Космонавта след като ритна въздуха беше незабравима

- popokutepetel
- Контакти:
Serafim написа:Дузпа за Литекс имаше, понеже удара е от около 10 метра от Горанов, който макар да сви едната си ръка, другата бе перпендикулярно (свита от лакетя). Но после и Кабрал си го препънаха 100%. Накрая и Бодуров спъна Васчук в наказателното. Тоя Врачев твърдеше друго, ама..
Кви 10 метра те гонят при положение, че топката се удря в бедрото му и след рикошета отива към ръката

Хахахахах , вижте оранжевият форум .... Радват са че сме им викали - Червени Боклуци

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

- popokutepetel
- Контакти:
Kotooshu написа:Хахахахах , вижте оранжевият форум .... Радват са че сме им викали - Червени Боклуци![]()
![]()
Тия толкова ли са тъпи, че не са схванали, че това скандиране е към тях, а не към ловешкото тимче?

- blue avalanche
- Контакти:
Горанов беше протегнал ръката още ПРЕДИ оранжевия да стреля!!! Никаква дузпа! Освен ако не е "Ванга" и вижда 5 минути напред.
Кристално събаряне на Кабрал. Чиста дузпа.
При ситуацията с Вашчук - няма дузпа. Бодуров спря топката.

Кристално събаряне на Кабрал. Чиста дузпа.
При ситуацията с Вашчук - няма дузпа. Бодуров спря топката.
Бахме Литек в г#а 

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа: