ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Serafim
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети има пред феншопа на сектор А на Герена

Мнениеот Serafim » 29 сеп 2018 17:49

Една забележка - тоя Кабрал, къде бави топката само, веднага да ходи в центъра, вместо Обртан. Цяло кощунство е Литекс да имат супер неориентиран ляв бек и най-бавния футболист на терена за ляво крило (Тиаго) и да не се възползваш да ги разнищиш там. Кабрал не може да поеме топката без спиране и проваля атаките отдясно.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети има пред феншопа на сектор А на Герена

Мнениеот W84me » 29 сеп 2018 17:50

blue avalanche написа:Много добре, много правилно изиграно първо полувреме!!!
Искам малко повече активност от Кабрал!
Десподов се смля да пада за фал. Ще си натърти ребрата тоя калтак!
Безпогрешен Тиам! За пореден път!
Отзад - никакъв шанс за Мауридес!
По-бездарно излъчване на мач не съм гледал! Половината от времето гледахме треньори, публика, близък план на играчи и повторения...

Цяло полувреме ги псувам, гледали сме не повече от 15 минути футбол. Другото е треньори, курви и повторения.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 сеп 2018 17:51

Serafim написа:Една забележка - тоя Кабрал, къде бави топката само, веднага да ходи в центъра, вместо Обртан. Цяло кощунство е Литекс да имат супер неориентиран ляв бек и най-бавния футболист на терена за ляво крило (Тиаго) и да не се възползваш да ги разнищиш там. Кабрал не може да поеме топката без спиране и проваля атаките отдясно.

И аз съм на същото мнение! Този Лясков досега трябваше сам да си говори! Иначе Кабрал го пресира добре. Но трябваше да го разнищи.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 29 сеп 2018 17:52

Обертан ако мине на мястото на Кабрал и ще ги качим на разлика!!!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 сеп 2018 17:53

Всяко падане на червен ако в радиус от метър до него има син е фаул. Блъскане на син от червен се брои за единоборство. Поне картоните не им спести свиркаджията.
А на коментатора директно му спрях звука на тоя несретник оранжев и си пуснах да чуя публиката при гола.
Ако няма съдийска намеса с тая игра бием. Но все още нищо не се знае.
Малко ме притеснява бутафорния ни вратар, който не се протяга да вземе топка метър пред него та Яблонски трябва да му я подава в ръцете.

kimmy_rz
Контакти:

Мнениеот kimmy_rz » 29 сеп 2018 17:54

Радвам се, че в случая съм неутрален фен. Мачът е интересен.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 сеп 2018 17:54

Ама яко бутат ЦСКА-София (София) за равенство. Сватбата (или както гледам са го написали няколко "човека" в червения форум сваДбата) драпа за чорбарчеата без срам.
Отдруга стана нещо игрово, интересно, защо всички халфове на ЦСКА-София помагат на Секулич, а на Лясков помага само Бодура., единствения път, когато Тиаго се опита да му помогне в зоната бе 44та минута и получи жълт картон щото е бавен. Самия Ляско видно е слаб и неопитен и тва трябва да се използва повече.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 29 сеп 2018 17:55

vvessel написа:Всяко падане на червен ако в радиус от метър до него има син е фаул. Блъскане на син от червен се брои за единоборство. Поне картоните не им спести свиркаджията.
А на коментатора директно му спрях звука на тоя несретник оранжев и си пуснах да чуя публиката при гола.
Ако няма съдийска намеса с тая игра бием. Но все още нищо не се знае.
Малко ме притеснява бутафорния ни вратар, който не се протяга да вземе топка метър пред него та Яблонски трябва да му я подава в ръцете.

Ще ми се до 60 мин. да решим мача и да му слушам половин час хленченето и обясненията на тема късмет, мал шанс и високите качества на оранжевите почервенени. Ще бъде голяма забава.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 29 сеп 2018 17:56

blue avalanche написа:Много добре, много правилно изиграно първо полувреме!!!
Искам малко повече активност от Кабрал!
Десподов се смля да пада за фал. Ще си натърти ребрата тоя калтак!
Безпогрешен Тиам! За пореден път!
Отзад - никакъв шанс за Мауридес!
По-бездарно излъчване на мач не съм гледал! Половината от времето гледахме треньори, публика, близък план на играчи и повторения...

И мен това много ме подразни, колко псувни отнесе режисьора от мен, ти е бедна фантазията.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2018 17:56

Абсолютно смазваща статистика за първото полувреме в полза на Левски!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”