ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот blue avalanche » 28 сеп 2018 22:15

Corwin написа:На мен ми купиха без проблем билети от пловдивското ОМВ до Санкт Петербург. Но не се и съмнявам, че тая простотия ще се отрази на посещаемостта - поне 5/6 к по-малко хора ще има (не само наши).

В Санкт Петербург има пловдивско ОМВ???
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот W84me » 28 сеп 2018 22:25

Изобщо, откъде дойде тази информация, че Холмар ще остане резерва? Това изглежда пълен абсурд, според мен Холмар и Яблонски ще са титуляри утре.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 28 сеп 2018 22:46

Полачек с оглед на представянето си не само не трябва да бъде титуляр утре, а още януари да бъде разкаран на някъде. А тоя, който го е докарал пък трябва да бъде уволнен моментално.
Белаид е посредствен защитник. Холмар и Яблонски за мен са най-добрата двойка централни защитници в България и да се разбива тази двойка е безумие.
Белмонт е най-слабия ни играч в центъра и бъде ли титуляр означава да загубим средата на терена.
Буш няма нужда от коментар. С моментната си форма е за В група. С него на терена сме с човек по-малко. Въобще не разбирам защо е в групата.
Извода е следния. Полачек и Буш нямат никакво място не само на терена, а и като цяло в отбора. Белаид и Белмонт стават за дълбоки резерви. Ясно е, че Полачек ще е титуляр утре, което автоматично ни намалява шансовете за успех. Другите трима нямат място на терена - дори като резерви.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 сеп 2018 23:00

Дано централна двойка в защитата да са Яблонски и Холмар и да имат ден, защото играта на тиретата е главно с центрирания, а утре ще са двойно повече при никаквото излизане на Полачек. Особено, ако Славиша направи грешката да пусне някое от трите Б-та + несигурността на Полачек, става ужас... Но така или иначе Славиша си носи отговорността! 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 29 сеп 2018 08:27

Почти съм сигурен, че Белаид ще е титуляр-поради не знам какви причини Славиша си го харесва.Голям е шансът и Белмонт да започне, според мен.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 сеп 2018 08:39

ВАЖНО!!!

Поради огромния брой запитвания и оплаквания от наши привърженици извън пределите на София, които не са успели да си закупят билети за мача с цска-софия по указаните от организатора начини за това, клубът закупи билети за срещата според заявките на феновете.

Пропуските ще бъдат налични днес, събота, 29.09., на специално обособено място пред феншопа на сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" от 10:00 до началото на двубоя (17:00 ч.).
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 сеп 2018 08:42

mikata написа:ВАЖНО!!!

Поради огромния брой запитвания и оплаквания от наши привърженици извън пределите на София, които не са успели да си закупят билети за мача с цска-софия по указаните от организатора начини за това, клубът закупи билети за срещата според заявките на феновете.

Пропуските ще бъдат налични днес, събота, 29.09., на специално обособено място пред феншопа на сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" от 10:00 до началото на двубоя (17:00 ч.).

"Черна" борса???

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 сеп 2018 09:02

blue avalanche написа:"Черна" борса???

Точно така! Усмивката е купил билети за 15 кинта, и ще ги продава за 20 :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Sisi 1914
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети има пред феншопа на сектор А на Герена

Мнениеот Sisi 1914 » 29 сеп 2018 10:24

Нека от нашите сектори да подкрепим любимците с песни, а не с бомбички!
Не са нужни глоби след това. :P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети има пред феншопа на сектор А на Герена

Мнениеот Kotooshu » 29 сеп 2018 11:59

:lol: :lol: :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9bRATcmZb4Y[/youtube]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”