„Знам, че най-сериозният проблем идва от това, че се забрани в деня на дербито да се продават билети, но това е една от стъпките за борба с футболното хулиганство."
Евала, Кралев! Така се бори хулиганството, направо размазахте хулиганчетата. Само ако може да ми кажеш как с това ги спряхте да си купят билети, да се бият по улиците и на стадиона и да хвърлят бомби.
ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават
Някой знае ли групата за мача?
Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават
blue avalanche написа:Някой знае ли групата за мача?
Група от 20 футболисти определи старши треньорът на Левски Славиша Стоянович за утрешното гостуване на "цска-софия" от 10-ти кръг на ППЛ.
Мачът е от 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".
Ето и цялата група на Левски:
Полачек, Кръстев, Белаид, Горанов, Ейолфсон, Найденов, Паулиньо, Мариани, Буш, Белмонт, Вашчук, Цветкович, Нашименто, Рейш, Тиам, Кабрал, Яблонски, Костов, Обертан, Станислав Иванов.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Sstefanov написа:Sisi 1914 написа:Паолиньо ще е резерва утре.
Нормално, не е във форма все още.
Но е много бърз и лесно може да разкъса защитата им.
Левски завинаги в моето сърце
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Ами да открия мрънкането тогава. Ако Стоянович пусне дори само един измежду б-тата - дано да бъде уволнен скоро.
Само пълен ненормалник ще разбие двойката Яблонски - Холмар. Буш беше трагедия дори и срещу аматьорите, а Костов е голмайстор на отбора.
Само пълен ненормалник ще разбие двойката Яблонски - Холмар. Буш беше трагедия дори и срещу аматьорите, а Костов е голмайстор на отбора.
Аз няма да мрънкам предварително и да създавам хипотетични ситуации, но се надявам да видя състава такъв, какъвто трябва да бъде и какъвто си го представят абсолютно всички. Надявам се да нямам поводи за мрънкане и нерви и след мача...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
blue avalanche написа:Sisi 1914 написа:Паолиньо ще е резерва утре.
Така става с тези, които четат вестникарските "спекулации". Заразно е.![]()
"Очаква се, обаче..."
"Усилено се говори..."
Според достоверна информация от наш източник на Герена, пожелал анонимност..."
"По всичко личи..."
![]()
![]()
![]()
По-важно е резерви утре да са Белаид, Белмонт и всякакви там юноши...
Някой път и медиите познават!
Левски завинаги в моето сърце

По Интернет не е ли тръгнал още бизнеса?
На мен ми купиха без проблем билети от пловдивското ОМВ до Санкт Петербург. Но не се и съмнявам, че тая простотия ще се отрази на посещаемостта - поне 5/6 к по-малко хора ще има (не само наши).