ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот specter » 28 сеп 2018 10:55

Божидар написа:То добре налазвайте, ама аз не мога да намеря. Където и да отида не им работи системата. Включително ОМВ. А в момента не съм в София и няма как да отида до касите. Каква е тая простотия!?

https://besttickets.bg/node/352

Пробвай чрез тоя сайт, който са дали за онлайн покупка. А това с неработещите системи абсолютно навсякъде е пълен цирк и аматьорщина...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , 29.09.

Мнениеот wilge » 28 сеп 2018 11:16

tiamat написа:
csimoen2 написа:
tiamat написа:
specter написа:Както и да гледаме, най-важният мач за целия първи полусезон се явява този срещу микренци. С една победа тук много неща могат да се променят - самочувствието и настроението и на футболисти, и на треньорски щаб, и цялостно в клуба, и на феновете ще се вдигне неимоверно много и като нищо след това можем да отнесем първо Славия, а после да вземем и победа в Разград.

За титулярния състав – надявам се е сложен вече край на експериментите и да заложим на най-доброто – Полачек – Горанов, Яблонски, Холмар, Цветкович – Тиам, Мариани – Паулиньо, Обертан, Кабрал – Костов. Ще ми се и Васчук да се появи по някое време. В тоя състав единственото, което ме притеснява е неувереността, която Полачек показва при центриранията цялостно – и това, че е закован на вратата при самите центрирания, и ударите, които следват от тях – два елементарни гола в два поредни мача няма как да не е червена лампичка. Притеснява ме точно това, че очаквам ако преименуваният им треньор си е свършил добре работата, да виждаме такива остри центрирания, както и изсипани топки през целия мач. Дано и Полачек покаже друго лице, и защитата пред него си свърши работата. За останалите постове и останалите неща от мача нямам притеснения. Единствено се чудя дали няма да е добре Кабрал да започне зад нападателя, а Обертан на дясното крило. Или пък направо Васчук да започне зад нападателя за сметка на Кабрал - също вариант. Направило ми е впечатление, че на поста ляв бек играчите им са пълна нула и Обертан ще ги съсипе и физически, и в игрови план – особено ако е тоя Лясков.

Определено имаме по-класния състав и единственото, което остава е да изиграем добре мача. Вярвам на Славиша, че ще подготви добре отбора и тактически, и психически. Надявам се и съдията да свири коректно, а да не побутва микренци, както се случва в повечето им мачове.

Всички на стадиона и да подкрепим Левски в този толкова важен мач срещу тирето! И билети – до петък, да не забравите!

Съгласен като цяло. Убийте ме, ама си мисля че Митрев е по-добра опция за този мач. Без да съм му фен въобще. Също такa предпочитам Васчук, Кабиньо или Стасиньо вместо Кабрал.

Предпочиташ Кабов или Стаси, вместо Кабрал, по чисто футболни качества или "давай с юношите, нали са наши момчета"?

Първото сигурно, иначе що да слагам и Васчук там. А ако беше второто, можеше и да си направя устата за Кръстев, Найденов или Юруков, да речем.

Митрев въобще не го смятайте. От десетина дена пишат, че имал травма в рамото. Странно, аз си мисля, че е в главата. Смятам, че няма да го бъде в тази формация. Освен, ако не намери сили да се пребори със себе си. Васчук... дали ако влезе няма да се бият с "двете дружки" от Рига? Самата намеса на имената на Кабов и Стаси е притеснителна. Това не е третодивизионен селски тим. Ще срещнем озверял, допълнително надъхан (не дай Боже надрусан) и достатъчно стимулиран тим от горния сегмент на българския футбол. Посочените от теб играчи биха били тотал щета. Ще бъде война, не мач. Те ще излязат за битка която техните шефове ще искат да спечелят на всяка цена. Ако не спечелят има опаност от друга битка в съблекалнята, екскурзии в багажници и други нелицеприятни неща.
За този мач трябва да излезем като Копехаген. Спокойни и твърди. Играем ли нашата си игра те ще се изнервят, ще бъркат и ще прегорят. Славиша има предостатъчно футболни аргументи за да грабне победата. Притеснителен е само вратарския пост. Ако могат защитниците да не допускат центрирания във вратарското поле, да пресичат всички опити за удар към вратата и Мартин да няма много допир с топката. Пък дано след Коледа намерят вратар подхоящ за класата на Левски. Че и този се оказа ютуб герой. И ако може не Буш да води атаката.

vvessel
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот vvessel » 28 сеп 2018 11:49

Костов мисля , че е сигурен за нападател. Ама как ще е в зашита и в халфовата линия е доста мътно.
Надявам се да ги натиснем още от началото и с 1-2 бързи гола да ги ошашавим, че тоя сезон защитата не ни е силната страна.След това на контрички квото стане.
Ако и двамата сърби подходят внимателно към двубоя е възможно някакво тъпо 0:0 или някой да излъже другия в последните минути. Предпочитам яка битка и як купон вечерта.
А най ще се изкефя Стоилкас като излезе след мача с някоя голяма конспирация :)

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 28 сеп 2018 12:29

vvessel написа:Костов мисля , че е сигурен за нападател. Ама как ще е в зашита и в халфовата линия е доста мътно.
Надявам се да ги натиснем още от началото и с 1-2 бързи гола да ги ошашавим, че тоя сезон защитата не ни е силната страна.След това на контрички квото стане.
Ако и двамата сърби подходят внимателно към двубоя е възможно някакво тъпо 0:0 или някой да излъже другия в последните минути. Предпочитам яка битка и як купон вечерта.
А най ще се изкефя Стоилкас като излезе след мача с някоя голяма конспирация :)

Тия за мен имат точно два варианта, за да ни бият - единият е както се е случвало не един път вече да ни натиснат в първите 4-5 минути и да се надяват на бърз гол, а другият, с оглед на настоящия ни вратар, е изсипване на топки и остри центрирания през целия мач, както бях споменал вече. И ако за първото имам доверие на Славиша, че ще го избегне, то второто ме притеснява изключително много и от сега си знам как на всеки корнер, статично положение или просто центриране ще съм със свито сърце... Аз очаквам да подходим точно както написа ти - точно ние да ги натиснем в началото за бърз гол. Славиша отново си каза, че неговата философия за игра е атакуващ футбол, така че не вярвам да затвори отбора и да играем плавен футбол. Ще видим
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 сеп 2018 12:31

TristaNNN написа:
Eminem написа:
TristaNNN написа:
loko1 написа:Тотална тъпотия е това с продажбата на билетите.

Да, но това не бива да е оправдание да не отидеш на мач, при положение, че отборът ти е с равен брой точки на върха с тия, които ще са противници вдругиден. Иначе, малко след като приеха тази промяна, един пич от комисията по нищото загатна, че това май е недообмислено и се очаква преразглеждане на забраната в някакъв бъдещ момент. Левски, поне според Краси Иванов, също е "За" да отпадне тази промяна, понеже на всички им е ясно, че нашего брата привърженик масово решава да се вдигне до стадиона в последния момент. Предполагам, че нравите на ловешките и останалите привърженици у нас са сходни с нашите.

Ами това правило е супер малоумно и когато да отпадне, все ще е късно.
Нека някой да каже с какво е полезно това правило ? И защо не ми разрешават да си купя билет онлайн или там от омв-тата ли какви бяха, в деня на мача ?

Eдинственото логично обяснение за мен, доколкото може да има някаква логика в тази забрана, е това, че ако не се продават билети в деня на мача, Ушев ще може да прецени колко ресурс му е нужен за охрана. Примерно, при продадени 10 000 билета към 06:00 сутринта в събота, Ушев ще прецени колко фуражки ще са достатъчни за нормално провеждане на спортното мероприятие и колко евентуално ще са необходими около стадиона и по възловите места в София. При 15 000 - планирания брой фуражки плюс още от резерва, плюс повече жандармеристи и т.н. Друга логика не намирам. :roll:

И 50 000 да са билетите , проблемните и в синьо и в червено тире са по 100 , 200 души. Да не говорим , че със задължителната проверка и на личните карти поне половината не би трябвало да ги допуснат.
А опашките на входовете ще са Епични!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 28 сеп 2018 14:33

Паолиньо ще е резерва утре. :shock:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 28 сеп 2018 14:43

Sisi 1914 написа:Паолиньо ще е резерва утре. :shock:

Нормално, не е във форма все още.

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 28 сеп 2018 14:58

LoveAndPeace написа:
TristaNNN написа:
Eminem написа:
TristaNNN написа:
loko1 написа:Тотална тъпотия е това с продажбата на билетите.

Да, но това не бива да е оправдание да не отидеш на мач, при положение, че отборът ти е с равен брой точки на върха с тия, които ще са противници вдругиден. Иначе, малко след като приеха тази промяна, един пич от комисията по нищото загатна, че това май е недообмислено и се очаква преразглеждане на забраната в някакъв бъдещ момент. Левски, поне според Краси Иванов, също е "За" да отпадне тази промяна, понеже на всички им е ясно, че нашего брата привърженик масово решава да се вдигне до стадиона в последния момент. Предполагам, че нравите на ловешките и останалите привърженици у нас са сходни с нашите.

Ами това правило е супер малоумно и когато да отпадне, все ще е късно.
Нека някой да каже с какво е полезно това правило ? И защо не ми разрешават да си купя билет онлайн или там от омв-тата ли какви бяха, в деня на мача ?

Eдинственото логично обяснение за мен, доколкото може да има някаква логика в тази забрана, е това, че ако не се продават билети в деня на мача, Ушев ще може да прецени колко ресурс му е нужен за охрана. Примерно, при продадени 10 000 билета към 06:00 сутринта в събота, Ушев ще прецени колко фуражки ще са достатъчни за нормално провеждане на спортното мероприятие и колко евентуално ще са необходими около стадиона и по възловите места в София. При 15 000 - планирания брой фуражки плюс още от резерва, плюс повече жандармеристи и т.н. Друга логика не намирам. :roll:

И 50 000 да са билетите , проблемните и в синьо и в червено тире са по 100 , 200 души. Да не говорим , че със задължителната проверка и на личните карти поне половината не би трябвало да ги допуснат.
А опашките на входовете ще са Епични!

С тези проблеми около закупуването на билети, ако въобще има 10 000 ще е добре. Даже някъде излезе информация че до вчера били продадени 4 000 общо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 сеп 2018 15:07

Така става с тези, които четат вестникарските "спекулации". Заразно е. :mrgreen:
"Очаква се, обаче..."
"Усилено се говори..."
Според достоверна информация от наш източник на Герена, пожелал анонимност..."
"По всичко личи..."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
По-важно е резерви утре да са Белаид, Белмонт и всякакви там юноши...

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 28 сеп 2018 15:11

blue avalanche написа:

Така става с тези, които четат вестникарските "спекулации". Заразно е. :mrgreen:
"Очаква се, обаче..."
"Усилено се говори..."
Според достоверна информация от наш източник на Герена, пожелал анонимност..."
"По всичко личи..."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
По-важно е резерви утре да са Белаид, Белмонт и всякакви там юноши...

Ако Белаид и Белмонт са титуляри значи ние нищо не разбираме от футбол.

Върни се в “Левски”