Бъдещето на Батков в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Бъдещето на Батков в Левски

Мнениеот deepblue1963 » 23 яну 2010 21:00

Бираманиак написа:Бъдещето е да го изритаме колкото се може по скоро. Губим ценно време а отборът върви стремглаво надолу. Селекция тази зима просто няма. Матьо Бошу(31 годишен играч на третодивизионен френски отбор) беше най скъпият играч в трансферната листа, не можа да разтрогне уж и се отказахме от него, защото цената му ще е колосална сума, като се има предвид къде играе. Верно ни вземат за тревопасни. Нещата са ясни, не иска да играе без пари и е поискал средна европейска заплата. Трансферът на Иво Иванов пропадна, не можахме да се разберем с почти банкрутирал клуб, не вярвам в Берое да са пълни идиоти и да поискат прекалено висока сума която знаят, че няма да платим. Всичко друго е спекулации в продажните медии. Така, продължавам. Продадохме един от най добрите си играчи (Живко Миланов) за жълти стотинки и то на какъв отбор, от какво първенство... Живко се раздаваше на 200% на терена, заклет Левскар, капитан и национал... Какво да кажа за Зе.. Сега е наред и Жоазинио.... Спирам, защото се изморих да изреждам, а и гневът ми набира все повече сила. Резилът през поролетта се очертава да бъде още по голям от това да зимуваме на 5-то място. Червените с този треньор и тази селекция, са сигурен шампион тази година и с малко шанс могат да играят в групите на ШЛ. Времето си минава, а мустакатко продължава да ни залъгва ден за ден. Жалко за Гонзо...
Ще попитате какво предлагам да се направи. Ами аз не вярвам, че няма достатъчно бизнесмени, левскари по сърце които да направят нещо като борд и да изкупят отбора от този мустакат вредител. Ако има такива хора то те трябва да направят официални заявления пред медиите, че има интерес и желание. А ако няма такива, просто жалко, явно си заслужаваме съдбата.

Миланов по свое желание излезе в чужбина.Ти какво искаш-да бяхме го държали тук и после-Ст.Ангелов №2,така ли?Тогава за колко щеше да си тръгне?А може би като свободен агент?
"Какво да кажа за Зе."Ми нищо не казвай.Какво толкова има да се казва за Зе?
Ти какво искаш:да накупим 20 играча като ЦСКА и след това да ни подгонят данъчните,НАП,кредитори,съдебни искове за неплатени заплати и комисионни.На теб може и да ти харесва такъв отбор.На мен-не!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 24 яну 2010 01:19

20 играчи не, но поне 5ма качествени играчи трябват, и то много... Ако искаме да бъдем конкурент за титлата с тоя отбор нема как да стане.

БАТКОВ ВЪН! твай...

Бираманиак
Контакти:

Мнениеот Бираманиак » 24 яну 2010 06:01

Миланов по свое желание излезе в чужбина.Ти какво искаш-да бяхме го държали тук и после-Ст.Ангелов №2,така ли?Тогава за колко щеше да си тръгне?А може би като свободен агент?
Ти какво искаш:да накупим 20 играча като ЦСКА и след това да ни подгонят данъчните,НАП,кредитори,съдебни искове за неплатени заплати и комисионни.На теб може и да ти харесва такъв отбор.На мен-не!

Не съм сигурен, че си запознат добре с това което става в Левски, а още по малко си запознат и със играчите с които разполагаме, щом правиш паралел и сравняваш Живко Миланов със Станислав Ангелов. Това сравнение е смешно, а съмненията ти в морала на Жиката са обидни. Не мога да разбера и представите ти за футбола и живота, след като изкарваш този трансфер, за тези пари, в това първенство и в този отбор, едва ли не крачка напред в кариерата на Живко. А за футбол няма какво да дискутирам с теб, щом ми задаваш подобен въпрос за Зе, един от най добрите ни играчи.
[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 яну 2010 08:44

Бираманиак написа:

Не съм сигурен, че си запознат добре с това което става в Левски, а още по малко си запознат и със играчите с които разполагаме, щом правиш паралел и сравняваш Живко Миланов със Станислав Ангелов. Това сравнение е смешно, а съмненията ти в морала на Жиката са обидни. Не мога да разбера и представите ти за футбола и живота, след като изкарваш този трансфер, за тези пари, в това първенство и в този отбор, едва ли не крачка напред в кариерата на Живко. А за футбол няма какво да дискутирам с теб, щом ми задаваш подобен въпрос за Зе, един от най добрите ни играчи.

1.Не поставям под съмнение морала на Живко,но той никога не е казвал,че ще се пенсионира в Левски.
2.В това първенство,в този отбор,при този трансфер,знаеш ли колко ще получава Миланов като заплата?Аз не знам,но съм сигурен,че е повече отколкото в Левски.Ти,може би си неговия мистериозен агент и ще ни "осветлиш" по въпроса.И стига с това клише "крачка напред".Ти къде си представяше Живко-в Милан?Или,може би в Ливърпул?
3.За състоянието на Левски знам това,което се публикува,а то е загуби от порядъка на 2-3млн. лева.Може би ти четеш от други счетоводни книги.Тук някъде,в една от темите бях цитирал баланса за 2008г.Можеш и сам да го намериш в Интернет.
4.Специално този полусезон,не бих казал,че Зе Соареш беше един от най добрите ни играчи.А в мачовете в Европа се видя,че срещу здравите "европейци" просто не става.Пускаха го в игра само,защото Мечо нямаше картотека.
Само между другото-и Кака беше най-добрия в Милан,но го продадоха.Само не ми казвай,че са го заместили с друг,щото не са!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 яну 2010 11:48

aisogludingfioler написа:20 играчи не, но поне 5ма качествени играчи трябват, и то много... Ако искаме да бъдем конкурент за титлата с тоя отбор нема как да стане.

БАТКОВ ВЪН! твай...

От тия тримата дето ги взехме само Кривия става...той наистина е класа, но трябваше да вземем също така по-опитен нападател, тоя миро антонов още не знае сигурно от къде се влиза на Герена...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 26 яну 2010 20:22

Бижутера написа:
aisogludingfioler написа:20 играчи не, но поне 5ма качествени играчи трябват, и то много... Ако искаме да бъдем конкурент за титлата с тоя отбор нема как да стане.

БАТКОВ ВЪН! твай...

От тия тримата дето ги взехме само Кривия става...той наистина е класа, но трябваше да вземем също така по-опитен нападател, тоя миро антонов още не знае сигурно от къде се влиза на Герена...

Ние не взехме трима, ами взехме двама и си върнахме 1. :mrgreen: А че Кривия е класа, класа е. Ама вече е на годинки. :| Ще изкара един, максимум два сезона на ниво и ще е вече за пенсиониране. :| Трябват ни поне един ляв бек (като разкараме Лусио), един десен (задължително), един опорен халф (също задължително), едно крило (няма значение ляво или дясно, но да е млад и преспективен) и един качествен нападател.

Гледам 16 от Ботев разтрогнали току-виж сме ги намерили тея всичките, дето изброих. :lol:

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 27 яну 2010 10:38

:) Много ми е чудно, защо Рабех все още търпи Батков. Трябваше до сега да го е трансферирал в някой израелски отбор и с парите да купи нов президент ..... :)

Горното ми мнение е като отговор на безкрайно тъпото заглавие на темата !!! :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

lingo
Контакти:

Мнениеот lingo » 27 яну 2010 16:36

Дийпблу очевидно е някой безработен журналист в Стандарт, който по цял ден кисне в тоя форум и ръси здраво мозък и обяснява всички от "правилната гледна точка" на г-н Шматков!!!

Милан мойто момче взеха Хунтелаар, Фламини и изкараха от школата два страхотни бека, преди това взеха Роналдиньо!!! Въпреки всичко това, огромна част от феновете никак не долюбва лицето със сто пластични операции, падащо си по пиянските оргии с ... професионалистки.

Това, че лицето Шматков е за тотален е непрестанен шут в ... гумата, която има за глава е БЕЗ ВСЯКАКВО ВЪЗРАЖЕНИЕ

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 яну 2010 17:47

lingo написа:Дийпблу очевидно е някой безработен журналист в Стандарт, който по цял ден кисне в тоя форум и ръси здраво мозък и обяснява всички от "правилната гледна точка" на г-н Шматков!!!

Милан мойто момче взеха Хунтелаар, Фламини и изкараха от школата два страхотни бека, преди това взеха Роналдиньо!!! Въпреки всичко това, огромна част от феновете никак не долюбва лицето със сто пластични операции, падащо си по пиянските оргии с ... професионалистки.

Това, че лицето Шматков е за тотален е непрестанен шут в ... гумата, която има за глава е БЕЗ ВСЯКАКВО ВЪЗРАЖЕНИЕ

И като ги "взеха",цъфнаха и вързаха,нали?

lingo
Контакти:

Мнениеот lingo » 27 яну 2010 18:15

Ами да те светна само, че излязоха от групите на ШЛ и са втори в Италия, след Интер, които пръснаха толкова милиони за трансфери, колко косми нямаш по главата и ги води треньор Номер 1 в света - Моуриньо! А ти като се прайш на мноу отворен, сигурно си цъфнал и вързал повече.

Върни се в “Левски”