ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Мнениеот Cheradonna » 27 сеп 2018 23:23

delqnski47 написа:
Ozzimozzi написа:
delqnski47 написа:
amoros написа:Трябва да се използва слабата игра в защита на сърбина.Натиснат ли през него Джеси и Десподов ще ги приземим още в началото.Дано съдията успее да узапти Тиам за не контузи зверски някой.Във форума на сините модератора им трие всяко мнение различно от ЦСКА е Литекс само на Делянски не трие може би от колегиалност.

[offtopic]''Гарван гарвану око не вади'' - казали мъдрите. :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]А не може ли да се договорим с теб, да ти пращаме мненията си на лична и ти да ги "постваш" от свое име при онези? ;)[/offtopic]

[offtopic]Вие там работа нямате,ако мислите да се заяждате.Аз да не съм перфектен модератор - горе долу съм като тях(в последно време :lol: ).А и потребителите там се обръщат към вас по начин,с който надали ще стане кой знае къв продуктивен разговор.Аз там си позволявам малко,но внимавам,щот знам,че не е редно се прекрачва границата,а и после пискат на Модор на ЛС :lol: А ние,модовете,сме като комуна - подкрепяме се. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Да се заяждаме ли,кво приказваш ти ,а бан за резултат против Левски как ти звучи?Не,че ми пука особенно,ама равенство имало разправят... :mrgreen: Нооо никой не го е виждал. :roll:
Нека ги биеме,пък те да си плямпат и трият колкото си искат,въпрос на ниво...Стига му на човек да види грозните им трибуни и му минава всичко,едно такова пролетно посред зима,чувство...го обзема човек. 8-)[/offtopic]
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 сеп 2018 08:38

Заглавие:
Дадоха ЦСКА - Левски на Сватбата, Стоичков ще следи как се справя съдията!

...викам си, 'бат Ицо ще седне в ложите и ще раздава задвратници на полувремето, па то:
Съдийски наблюдател пък ще бъде Костадин Стоичков.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
баси долния кликбейт :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 28 сеп 2018 09:21

Усещате ли , че за първи път от толкова години с тези треньори нашия и на Левски има голямо напрежение между тях. Опитват се с думи да прехвърлят напрежението , има интрига и това го прави още по-интересно.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 сеп 2018 10:34

trokadero_ написа:Усещате ли , че за първи път от толкова години с тези треньори нашия и на Левски има голямо напрежение между тях. Опитват се с думи да прехвърлят напрежението , има интрига и това го прави още по-интересно.

Не :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 28 сеп 2018 10:35

delqnski47 написа:
trokadero_ написа:Усещате ли , че за първи път от толкова години с тези треньори нашия и на Левски има голямо напрежение между тях. Опитват се с думи да прехвърлят напрежението , има интрига и това го прави още по-интересно.

Не :lol:

Аз така го усещам .

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 28 сеп 2018 12:10

Мда.....по дяволите - познах кой ще е съдия на мача! - Ивайло Стоянов, Сватбаря на Домусчиев...И съответно, Домусчиев ще гледа Сватба, а ЦСКА и "Левски" - Брадва! Т.е. мачът ще е измъчено равен, в полза на Лудогорец!
И вече се чудя, има ли смисъл да гледам и да се ядосвам на този измъчен мач, с един куп необосновани отсъждания, задържащи резултата равен...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 28 сеп 2018 12:16

...честно! - съжалявам всички, които ще отидат на стадиона, при тази лудогорска съдийска команда!
...да и после ще има много глоби от БФС и за двата отбора...но пък, дай Боже на трибуните да има някой опитен хвъргач, който поне да уцели Сватбаря...е не с брадва ;) ...
Бе как не ги е срам от БФС, така да опорочават и този мач, който чакат повечето софиянци?....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 28 сеп 2018 14:48

kiril.a.d написа:...честно! - съжалявам всички, които ще отидат на стадиона, при тази лудогорска съдийска команда!
...да и после ще има много глоби от БФС и за двата отбора...но пък, дай Боже на трибуните да има някой опитен хвъргач, който поне да уцели Сватбаря...е не с брадва ;) ...
Бе как не ги е срам от БФС, така да опорочават и този мач, който чакат повечето софиянци?....

Ти нищо не разбираш! Гришата е купил вичко и всеки,пък накрая Лудогорец шампион. Ей тия фокуси и аз не ги разбирам. Но "разбирачите"в другия форум не спират да повтарят едно и също - спечелен мач от ЦСКА,значи купен. Загубен - значи честен. Аз по-железна логика не мога да си представя. И само слушай утре вечер какво става- бием ,значи ГГ е купил мача. Обаче ако те ни бият,значи е било понеже са ни смачкали. Той мача още не е почнал,а аз вече почвам да се смея на сеира.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 сеп 2018 16:08

Хората казват,че утре ще сме с 14 човека на стадиона.Г-н Red_Neck опроверга ''хората'' и включи делегата,но забрави диктора... т.е. 16. :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 сеп 2018 16:22

delqnski47 написа:Хората казват,че утре ще сме с 14 човека на стадиона.Г-н Red_Neck опроверга ''хората'' и включи делегата,но забрави диктора... т.е. 16. :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мачът е на Националния, там си имат диктор на щат и няма да ползваме нашия, та ...... ще започнем мача с човек по-малко, т.е. 15 :)
В какъв филм са се вкарали подуянци, не е истина просто .... :)
... и аз започвам да си пожелавам крачуновка с ръка ...... от двуметрова засада ... и бай Модор ще рине лайна две седмици :)
Последна промяна от Red_Neck на 28 сеп 2018 16:25, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”