delqnski47 написа:Ozzimozzi написа:delqnski47 написа:amoros написа:Трябва да се използва слабата игра в защита на сърбина.Натиснат ли през него Джеси и Десподов ще ги приземим още в началото.Дано съдията успее да узапти Тиам за не контузи зверски някой.Във форума на сините модератора им трие всяко мнение различно от ЦСКА е Литекс само на Делянски не трие може би от колегиалност.
[offtopic]''Гарван гарвану око не вади'' - казали мъдрите.![]()
[/offtopic]
[offtopic]А не може ли да се договорим с теб, да ти пращаме мненията си на лична и ти да ги "постваш" от свое име при онези?[/offtopic]
[offtopic]Вие там работа нямате,ако мислите да се заяждате.Аз да не съм перфектен модератор - горе долу съм като тях(в последно време).А и потребителите там се обръщат към вас по начин,с който надали ще стане кой знае къв продуктивен разговор.Аз там си позволявам малко,но внимавам,щот знам,че не е редно се прекрачва границата,а и после пискат на Модор на ЛС
А ние,модовете,сме като комуна - подкрепяме се.
[/offtopic]
[offtopic]Да се заяждаме ли,кво приказваш ти ,а бан за резултат против Левски как ти звучи?Не,че ми пука особенно,ама равенство имало разправят...

Нека ги биеме,пък те да си плямпат и трият колкото си искат,въпрос на ниво...Стига му на човек да види грозните им трибуни и му минава всичко,едно такова пролетно посред зима,чувство...го обзема човек.