ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот specter » 27 сеп 2018 20:33

ralka_levskarka написа:А, бе, този път нещо се случва. Прочетох от доста хора, че не успели да си вземат билети, защото нямало и утре пак ще обикалят, за да си купят..

Има си проблеми - аз пробвах първо в Orange в The Mall и там ми казаха, че не им работи системата и така било в цялата им верига. Затова се и принудих да отида до Герена, защото тогава все още не знаех, че ТикетПро са създали някакъв шано сайт за онлайн продажба. :)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , 29.09.

Мнениеот tiamat » 27 сеп 2018 20:59

csimoen2 написа:
tiamat написа:
specter написа:Както и да гледаме, най-важният мач за целия първи полусезон се явява този срещу микренци. С една победа тук много неща могат да се променят - самочувствието и настроението и на футболисти, и на треньорски щаб, и цялостно в клуба, и на феновете ще се вдигне неимоверно много и като нищо след това можем да отнесем първо Славия, а после да вземем и победа в Разград.

За титулярния състав – надявам се е сложен вече край на експериментите и да заложим на най-доброто – Полачек – Горанов, Яблонски, Холмар, Цветкович – Тиам, Мариани – Паулиньо, Обертан, Кабрал – Костов. Ще ми се и Васчук да се появи по някое време. В тоя състав единственото, което ме притеснява е неувереността, която Полачек показва при центриранията цялостно – и това, че е закован на вратата при самите центрирания, и ударите, които следват от тях – два елементарни гола в два поредни мача няма как да не е червена лампичка. Притеснява ме точно това, че очаквам ако преименуваният им треньор си е свършил добре работата, да виждаме такива остри центрирания, както и изсипани топки през целия мач. Дано и Полачек покаже друго лице, и защитата пред него си свърши работата. За останалите постове и останалите неща от мача нямам притеснения. Единствено се чудя дали няма да е добре Кабрал да започне зад нападателя, а Обертан на дясното крило. Или пък направо Васчук да започне зад нападателя за сметка на Кабрал - също вариант. Направило ми е впечатление, че на поста ляв бек играчите им са пълна нула и Обертан ще ги съсипе и физически, и в игрови план – особено ако е тоя Лясков.

Определено имаме по-класния състав и единственото, което остава е да изиграем добре мача. Вярвам на Славиша, че ще подготви добре отбора и тактически, и психически. Надявам се и съдията да свири коректно, а да не побутва микренци, както се случва в повечето им мачове.

Всички на стадиона и да подкрепим Левски в този толкова важен мач срещу тирето! И билети – до петък, да не забравите!

Съгласен като цяло. Убийте ме, ама си мисля че Митрев е по-добра опция за този мач. Без да съм му фен въобще. Също такa предпочитам Васчук, Кабиньо или Стасиньо вместо Кабрал.

Предпочиташ Кабов или Стаси, вместо Кабрал, по чисто футболни качества или "давай с юношите, нали са наши момчета"?

Първото сигурно, иначе що да слагам и Васчук там. А ако беше второто, можеше и да си направя устата за Кръстев, Найденов или Юруков, да речем.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот miro_rz » 27 сеп 2018 21:11

Ще има ли пълен стадион за ел класико . Събота ще ям и пия с един болен червен и един такъв син . Ще падне секс на масата !
1:1 за Лудогорец ! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 сеп 2018 21:15

miro_rz написа:Събота ще ям и пия с един болен червен и един такъв син. Ще падне секс на масата !

Пази се, защото вие сте дразнител, може да стане обединение между син и червен и след мача, да се наричаш Мирослава...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 сеп 2018 21:30

Eminem написа:
miro_rz написа:Събота ще ям и пия с един болен червен и един такъв син. Ще падне секс на масата !

Пази се, защото вие сте дразнител, може да стане обединение между син и червен и след мача, да се наричаш Мирослава...

Ааа едва ли , играх го Х2 . Трябва да викам за Вас . Ядене и пиене да има . Мачовете са ясни отдавана !
Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 27 сеп 2018 21:58

miro_rz написа:
Eminem написа:

Ааа едва ли , играх го Х2 . Трябва да викам за Вас . Ядене и пиене да има . Мачовете са ясни отдавана !

Taка е Домуса е платил за още 10 години напред титлата.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 27 сеп 2018 22:19

Аз съм се настроил за равен или загуба от "столичани в повече" за да ми е по леко ако не дай си Боже да се случи.Но бием ли и дай Боже с разлика съм си приготвил 1 литър Джак Даниелс и ще се размажа.А мача ще го гледам до неделя на повторение.
Та това е. Божа работа. Или радост и алкохолно опиянение или алкохолна мъка.ДАЙ БОЖЕ РАДОСТ ДА ИМА ТОЗИ ДЕН ЗА МЕН МОЕТО , СЕМЕЙСТВО И ДВЕ ТРЕТИ ОТ БЪЛГАРИЯ. АМИН.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 сеп 2018 23:45

ChuckNorris написа:
Neron написа:Имаше мисля една статистика, че когато на розовите е чужденец треньор ги дъним почти винаги.

Да, обаче на практика това не са розовите. Тези са оранжеви отвсякъде! Така че няма смисъл да гледаме някакви статистики с отбор, който вече не съществува.

И аз това щях да напиша, но ми се обадиха аварийно да пием и не остана време :)
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 28 сеп 2018 09:36

Последен ден за билетчета - който не е взел, да взима! Сега е моментът! 8-)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Божидар
Контакти:

Мнениеот Божидар » 28 сеп 2018 10:21

То добре налазвайте, ама аз не мога да намеря. Където и да отида не им работи системата. Включително ОМВ. А в момента не съм в София и няма как да отида до касите. Каква е тая простотия!?

Върни се в “Левски”