ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Мнениеот Ozzimozzi » 27 сеп 2018 15:58

delqnski47 написа:
amoros написа:Трябва да се използва слабата игра в защита на сърбина.Натиснат ли през него Джеси и Десподов ще ги приземим още в началото.Дано съдията успее да узапти Тиам за не контузи зверски някой.Във форума на сините модератора им трие всяко мнение различно от ЦСКА е Литекс само на Делянски не трие може би от колегиалност.

[offtopic]''Гарван гарвану око не вади'' - казали мъдрите. :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]А не може ли да се договорим с теб, да ти пращаме мненията си на лична и ти да ги "постваш" от свое име при онези? ;)[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 сеп 2018 18:38

amoros написа:Трябва да се използва слабата игра в защита на сърбина.Натиснат ли през него Джеси и Десподов ще ги приземим още в началото.Дано съдията успее да узапти Тиам за не контузи зверски някой.Във форума на сините модератора им трие всяко мнение различно от ЦСКА е Литекс само на Делянски не трие може би от колегиалност.

Ако започне Джеси, надявам се да е зад ЦН, а не на крилото. Много е пестелив в защита, а и самочувствието и егоизмът напоследък му пречат.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 сеп 2018 19:16

Ozzimozzi написа:
delqnski47 написа:

[offtopic]''Гарван гарвану око не вади'' - казали мъдрите. :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]А не може ли да се договорим с теб, да ти пращаме мненията си на лична и ти да ги "постваш" от свое име при онези? ;)[/offtopic]

[offtopic]Вие там работа нямате,ако мислите да се заяждате.Аз да не съм перфектен модератор - горе долу съм като тях(в последно време :lol: ).А и потребителите там се обръщат към вас по начин,с който надали ще стане кой знае къв продуктивен разговор.Аз там си позволявам малко,но внимавам,щот знам,че не е редно се прекрачва границата,а и после пискат на Модор на ЛС :lol: А ние,модовете,сме като комуна - подкрепяме се. :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 27 сеп 2018 19:19

Red_Neck написа:
Sisi 1914 написа:И кво е туй решение в деня на мача да не се продават билети?
Да не се страхувате, че ние ше сме повече фенове и затова? :oops:

[offtopic]Ти нали си беше купила билет за Оня мач с Бока/Милан/Уест Хем/? ...... пробвай да влезеш с него ;)[/offtopic]

Нема да пробвам да вляза с него, защото си взех билет и то за сектор Б.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 сеп 2018 19:23

Sisi 1914 написа:
Red_Neck написа:
Sisi 1914 написа:И кво е туй решение в деня на мача да не се продават билети?
Да не се страхувате, че ние ше сме повече фенове и затова? :oops:

[offtopic]Ти нали си беше купила билет за Оня мач с Бока/Милан/Уест Хем/? ...... пробвай да влезеш с него ;)[/offtopic]

Нема да пробвам да вляза с него, защото си взех билет и то за сектор Б.

[offtopic]Сиске,винаги си ме кефил :lol: И с отговорите,и с коментарите,и с всичко... :lol:
Жива и здрава да си.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 27 сеп 2018 20:05

CaptainBertorelli написа:
Dust написа:Сдобийте с билети, че в събота няма да се продават нито на касите, нито On Line, за да не остане някой изненадан.
С оглед това нововъдение, когато мача е определен, като рисков, е много вероятно в събота общатата посещаемост да е ниска.

Ще се продават на Армията и на Герена в събота. Малоумна история.

Неподвеждай хората http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... 54ci51h083
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 27 сеп 2018 20:42

Dust написа:
CaptainBertorelli написа:
Dust написа:Сдобийте с билети, че в събота няма да се продават нито на касите, нито On Line, за да не остане някой изненадан.
С оглед това нововъдение, когато мача е определен, като рисков, е много вероятно в събота общатата посещаемост да е ниска.

Ще се продават на Армията и на Герена в събота. Малоумна история.

Неподвеждай хората http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... 54ci51h083

Така е според Труд. Според мен ще познаят и ще се докаже за каква глупост става дума. Иначе, едва ли подвеждам някой. Хората, които четат форуми и им се ходи на мач, вече са си взели или ще си вземат утре.
Хайл Мусолини

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 27 сеп 2018 20:47

Абе в събота, пак ще сме общо взето 50:50. Бяха времена, когато Левски имаха 3/4 от публиката.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 сеп 2018 21:01

Очакват се между 13-15 хиляди левскари на мача и още толкова наши! Явно хората ще отидат да гледат вечното дерби между ЦСКА и "Левски", затова ще са толкова много! А какво да кажем за 1-ят процент говеда сред левскарите?! За тях преди бяхме прасета, а сега сме тирета! Даже второто е по-малко обидно! :shock: :lol:

ПП Та колкото и малцинството от подуенци да повтарят някакви неща, че това не било ЦСКА! Нормалните левскари, които обичат своя клуб, а не мразят другите, ще отидат да гледат точно ЦСКА и любимият им "Левски"! :o :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 сеп 2018 22:17

delqnski47 написа:
Ozzimozzi написа:
delqnski47 написа:

[offtopic]Вие там работа нямате,ако мислите да се заяждате.Аз да не съм перфектен модератор - горе долу съм като тях(в последно време :lol: ).А и потребителите там се обръщат към вас по начин,с който надали ще стане кой знае къв продуктивен разговор.Аз там си позволявам малко,но внимавам,щот знам,че не е редно се прекрачва границата,а и после пискат на Модор на ЛС :lol: А ние,модовете,сме като комуна - подкрепяме се. :lol:[/offtopic]
[offtopic]Няма заяждане, а само друга гледна точка, която обаче не вижда бял свят повече от минута, максимум две, та поради тази причина няма "опасност" да стане какъвто и да е разговор. Десетки примери мога да ти покажа, но не си заслужава. ;) Иначе вие сте "колеги" и е нормално да се подкрепяте и обичате! Абе .. правете любов - не война! :lol:[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”