Ла Лига: Севиля - Реал Мадрид - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Ла Лига: Севиля - Реал Мадрид (Сряда)

Мнениеот paceto » 27 сеп 2018 00:48

Ей рекох, че поне един гол ще вкараме, ама и това не можахме къде заради късмет, къде не. :mrgreen:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 сеп 2018 00:48

Голям провал тази вечер ..... : (

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 сеп 2018 00:52

Е чак голям не е понеже се очакваше загуба. Както казах в последните 7 гостувания имаме само две победи като едната е от 2011, а по скорошната мисля е от 2015.

Провал е от гледна точка на това, че не вкарахме гол и че не се възползвахме от загубата и на Барса, ама така се случиха нещата. :|

RM3313
Контакти:

Re: Ла Лига: Севиля - Реал Мадрид - 3:0 FT

Мнениеот RM3313 » 27 сеп 2018 00:59

Тази година дали ще победим някой сериозен отбор е въпросът? До тук 3 опита -2 загуби и един х.Оная чупливата кога ще вкара важен гол или само имаме претенции.

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 27 сеп 2018 01:01

Stones.66 написа:
ninjata написа:Сигурно няма да сте съгласни с коментара ми, но ако Кейлор беше на вратата щяхме да падаме с 1-0. Че играем зле играем, но и преди сме били зле и той е правел чудеса. Може някакви магии да прави.

Аре второто поне 3 гола да вкараме.

Ще имаш да вземаш, ама много!! Навас, ако беше на вратата, резултата наистина щеше да е 6:0! Куртоа е единствения, който се мъчи да спасява отбора и няма никаква вина за головете!!

Пусни си 3тия гол и ми кажи защо не излезе поне да скъси ъгъла?

Мача го забравяме. Не е голяма драма да загубиш от Севиля.
Марсело се контузи, което принципно е лоша новина, но от една страна е добре, защото няма да играе срещу Атлети.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 сеп 2018 01:04

Тотално бездушие, тотална апатия! Абсолютно никакво желание за игра преди и по време на мача. Но ще си счупят краката да бягат, за да си вземат заплатата. След този мач трябва да има последствия! Да видим дали Перес има топки. Глоби и изваждане от първия състав!
Не мога да повярвам, че постоянно гледаш отстрани как Барселона печели купа след купа, година след година и ти нямаш грам амбиция и желание да обърнеш нещата.
Ами вън от Реал, бе! Най-малко 95% от състава е за махане.
Последна промяна от LaRgO на 27 сеп 2018 01:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 27 сеп 2018 01:05

Влезнаха в мача, като че ще играят с аматьорски отбор и го приключиха като такъв.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 27 сеп 2018 01:08

ninjata написа:
Stones.66 написа:
ninjata написа:Сигурно няма да сте съгласни с коментара ми, но ако Кейлор беше на вратата щяхме да падаме с 1-0. Че играем зле играем, но и преди сме били зле и той е правел чудеса. Може някакви магии да прави.

Аре второто поне 3 гола да вкараме.

Ще имаш да вземаш, ама много!! Навас, ако беше на вратата, резултата наистина щеше да е 6:0! Куртоа е единствения, който се мъчи да спасява отбора и няма никаква вина за головете!!

Пусни си 3тия гол и ми кажи защо не излезе поне да скъси ъгъла?

Мача го забравяме. Не е голяма драма да загубиш от Севиля.
Марсело се контузи, което принципно е лоша новина, но от една страна е добре, защото няма да играе срещу Атлети.

Ти мач играл ли си? Вратар бил ли си? Защото, ако не си бил, няма да ти обяснявам как се "скъсява ъгъл" при пас от дълбочина, над трима защитници, които спят и то на три метра пред теб, като при това зад гърба ти е седем метра врата! Да видиш ти как се "скъсява ъгъла"! :mrgreen:

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 27 сеп 2018 01:23

Thsmith написа:
Tiberius написа:Еми дано зимата се освежим с нови играчи, но аз не виждам кого можем да вземем. Няма чак такова качество на пазара.

Ще се стегнат и ще "запретната ръкави" и готово! :lol: Защо да даваме пари, нали такава беше сентенцията?

Сега сериозно... зимата няма кой да вземеш. Само периферни играчи и до там.
Първо обаче трябва да се освежи треньорското тяло и след това всичко останало.

Аз говоря за личностно израстване. Примерно- сър Алекс забелязва таланта на 17-годиния Кристиано Роналдо и решава да го вземе. На 17 години Роналдо е само талант, но под ръководството на сър Алекс се превръща в машина на 21 години.

Аз не съм против да се харчат пари за трансфери, а по-скоро искам да се харчат целесъобразно. А не като Юнайтед. :lol:

Зимата вече ще се правят по-сериозни трансфери. Правилото според което един футболист не може да участва в за два различни отбора в един турнир вече не съществува, така че това ще улесни донякъде нещата.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 27 сеп 2018 01:34

Не знам дали говоря глупости, или не, но със сигурност нямаше работа на голлинията. Всеки вратар, който следи играта би излезнал в тази ситуация.

Върни се в “Реал Мадрид”