ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2018 17:56

TristaNNN написа:От кое няма смисъл бре, тиреец? Нима очакваш и ние да ви припознаем?!? Никакво припознаване и борба с гнусната пропаганда до дупка - да се знае, че автентичния отбор се спомина, а това новото чудо, което узурпира стадион "Народна армия", е Литекс! В събота играем с Литекс от Ловеч, отборът на ГГ, това е положението, ако ще и в студиото на Диема да плямпат друго.

Борба с гнусната пропаганда от хората,които вече искат да ни наричат ''тирейци'',а не ''прасета''. :mrgreen: :mrgreen: Колко продуктивно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2018 18:00

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:От кое няма смисъл бре, тиреец? Нима очакваш и ние да ви припознаем?!? Никакво припознаване и борба с гнусната пропаганда до дупка - да се знае, че автентичния отбор се спомина, а това новото чудо, което узурпира стадион "Народна армия", е Литекс! В събота играем с Литекс от Ловеч, отборът на ГГ, това е положението, ако ще и в студиото на Диема да плямпат друго.

Борба с гнусната пропаганда от хората,които вече искат да ни наричат ''тирейци'',а не ''прасета''. :mrgreen: :mrgreen: Колко продуктивно.

Не, не .... не сте прасета, те вече умряха. Не хитрувай с тия припознавачески номерца, тиреецо. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 сеп 2018 18:02

[offtopic]Стига спам![/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 26 сеп 2018 18:02

Не разбирам защо за този мач се пише като за голямо дерби. Това, че за някои очевидната истина не е видима, не е основание да го приемем сериозно и с уважение. Мене ме боли, че това не е онзи мач, че вместо с най-титулувания и най-уважаван наш опонент играем с прекръстения наш най-злостен и най-омразен противник. Прекръстеният Литекс не е онова ЦСКА, те не могат да бъдат уважавани като онова ЦСКА, ние с тях нямаме обща половинвековна история на борби, победи и падения. Затова този мач не ме вълнува като дерби. Вълнува ме единствено поради омразата на онова човече и поради заслепението не тези, които си затварят очите пред истината и нямат мъжеството да признаят, че новото им ЦСКА-София е в сърцата им, защото старото го няма. А щом е така - каква е разликата между мач на Левски с Литекс и с това ново ЦСКА. Единствената е, че полицията не е ловешка и че до "Васил Левски" не се минава през ловешките села ...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 сеп 2018 18:10

Айде юношите до 15 години повлякоха крак - 2:1 с гол в последната минута. :)
Събота им пожелавам на големите да бият с 3:1 че няма да издържат нервите до последната минута.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 26 сеп 2018 18:26

Без да се надъхваме, каквото стане, стане. Само Левски и пълен сектор В.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 сеп 2018 19:01

Защо Литекс ще домакинства на ст. „Васил Левски“ .... за каква са ги наказали ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 26 сеп 2018 19:05

Сега вече разбирам защо не се появи първият вариант на мнението ми :) По същата причина навярно изчезна и въвеждащото изречение на втория, който - слава Богу, е по-горе - "Ще се опитам да повторя мнението си, което не знам защо не се появи ...".
Надявам се, че тези, които зорко бдят тука, ще допуснат и това прозрение :).

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 сеп 2018 19:09

Странджата написа:Сега вече разбирам защо не се появи първият вариант на мнението ми :) По същата причина навярно изчезна и въвеждащото изречение на втория, който - слава Богу, е по-горе - "Ще се опитам да повторя мнението си, което не знам защо не се появи ...".
Надявам се, че тези, които зорко бдят тука, ще допуснат и това прозрение :).

Сега погледнах логовете в темата. Никой не ти е трил нищо в тази тема.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 26 сеп 2018 19:13

Мачът зависи от съдията. Ако сложат някой от кохортата на Гномът и остави новодомците да раздават обичайните си къчове мача ще стане много тежък за нас и не е изключено от някое статично да ни вкарат баламски гол, който да не можем да върнем.
Дано тренера да намери лекарство срещу антифутбола с балтия при всеки опит за бърза атака и Обертан и Поулиньо да разпилеят смешниците в оранжево.
Голяма драма ще е и с вратаря. На тия единствената им игра е с изсипване на топката в нак. поле, а нашия дотук се показа като голям рибар, който баш в това хич го няма.
Този мач е троен, но ако ни върже добре може да ги треснем със резултат. Да се надяваме, че ще сложат да им пази смешния литовец или какъвто е там, че да има интрига с вратарите :lol:

Върни се в “Левски”