ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2018 13:36

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Аз,например,мога да изтъкна Обертан като по-добър от Тиаго.Ма за друга позиция,която да доминирате и то с ''разлика'' ,много много не се сещам.Ако ми помогнеш,разбира се,ще е чудесно.

Чини ми се, че Холмар/Яблонски са по-добри от клекопикаещото ви миналогодишно капитанче, но това ми мнение е малко субективно, признавам. :roll:

Ми аз не мога да определя кой по-силен,но националът ни значително повиши нивото си. :roll: Признавам,доста го псувах,но се справи прилично със Словения и Норвегия,а сега и при нас.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2018 13:40

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Аз,например,мога да изтъкна Обертан като по-добър от Тиаго.Ма за друга позиция,която да доминирате и то с ''разлика'' ,много много не се сещам.Ако ми помогнеш,разбира се,ще е чудесно.

Чини ми се, че Холмар/Яблонски са по-добри от клекопикаещото ви миналогодишно капитанче, но това ми мнение е малко субективно, признавам. :roll:

Ми аз не мога да определя кой по-силен,но национала ни значително повиши нивото си. :roll: Признавам,доста го псувах,но се справи прилично със Словения и Норвегия,а сега и при нас.

Тогава да дойде някой неутрален привърженик и да каже кой е по-добър. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 26 сеп 2018 13:44

Победа за Левски. Ще е труден мач всепак, ЦСКА-София имат стимул за игра и много нови състезатели. Резултат 1:0 (зависи кой ще е съдия, прекалено много станаха теслите към Левски и бутането на ЦСКА–София от старта на първенството )
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 сеп 2018 13:54

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:

Ми аз не мога да определя кой по-силен,но национала ни значително повиши нивото си. :roll: Признавам,доста го псувах,но се справи прилично със Словения и Норвегия,а сега и при нас.

Веднага :lol:
Значи, Чорбата ако не беше "татин син" макса му е ниво Б група долната половина.
Добре, че е Бодура да му покрива глупостите.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2018 13:55

ivan56 написа:
Значи, Чорбата ако не беше "татин син" макса му е ниво Б група долната половина.

Фатални грешки не е правил тоя сезон.Не е случайност,че е национал и изигра два мача и там пак без груби грешки.Не знам защо си на това мнение,но в сравнение с миналия сезон има значително подобрение.Дет се вика, не са ''писали за него'' от много време. :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 26 сеп 2018 14:01

delqnski47 написа:Ми аз не мога да определя кой по-силен,но националът ни значително повиши нивото си. :roll: Признавам,доста го псувах,но се справи прилично със Словения и Норвегия,а сега и при нас.

Не знам кой се е справил отлично в защита, но причината да бием и в двата мача е една единствена - Пламен Илиев, който спаси 5-6 100% гола. Яблонски и Холмар като защитна двойка, а и в атакуващ план са мноооого по-опасни от Бодуров и Чорбаджийски, за бековете да не говорим за сравнение Лясков с Горанов и десния не знам и кой е с Цветкович. Паулиньо разиграе ли се е от класата на бразилците от Разград, а те са едно ниво над другите + Обертан, в центъра на терена Тиам и Мариани, който е в отлична форма. Това са според мен играчите от Левски, които могат да направят разликата.

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 26 сеп 2018 14:08

Днес отивам в офис на Тикетпро и им искам билет за Литекс - Левски и те си момичетата си знаят, дадоха ми, без да питат нищо! Явно доста хора си купуват така. Бу-ха-ха!
Продължавайте, левскари! Трябва всеки един човек в България да научи позорната съдба на припознавачите.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2018 14:38

ivan56 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:

Благодаря. :) Значи вече имаме две доминиращи "разлики" в наша полза - Обертанов и Яблонски/Ейолфсонов.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2018 14:40

makedonski написа:Днес отивам в офис на Тикетпро и им искам билет за Литекс - Левски и те си момичетата си знаят, дадоха ми, без да питат нищо! Явно доста хора си купуват така. Бу-ха-ха!
Продължавайте, левскари! Трябва всеки един човек в България да научи позорната съдба на припознавачите.

Потвърждавам и приветствам :!:
[offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2018 14:57

TristaNNN написа:
makedonski написа:Днес отивам в офис на Тикетпро и им искам билет за Литекс - Левски и те си момичетата си знаят, дадоха ми, без да питат нищо! Явно доста хора си купуват така. Бу-ха-ха!

Потвърждавам и приветствам :!:

:mrgreen: :mrgreen: Аз нЕма да казвам как си поръчах билет,щот.. :lol:
Иначе ви съчувствам.Оня ден на вашия мач споменаха ''предстоящо Вечно дерби''. :roll: И аз да бях левскар,щеше ми е кофти.Навсякъде говорят за ЦСКА,ужас.Ще се чувствам като в зомби филм,преследван от духове.Дори не знам как не сте сезирали СЕМ още.С правило си мразите Диемаджийте.Ама кво да се прави...
Sofia.

Върни се в “Левски”