kempesmario написа:Нищо добро не ни чака : Белмонт отново титуляр, определено най-слабия на терена, Белаид този шмекер отново носи вина за гола на витоша. Голям инат е славиша , желае да разбие най-добрата двойка централни защитници в България. Песемист съм не ни чака нищо добро срещу розовите и лудогорец. Холмар го викат в националния този не го пуска в игра. Имам чувството , че фен на розовите ни е треньор и иска да съсипе отбора. Вратаря също много слаб. Много зле помнете ми думата , ако случайно не се корегира нещо. БУКАРЕВ КАКЪВ ГО ИГРАЕ В ЛЕВСКИ ????? ТОЗИ СЪЩО ЗАПОЧВА ДА МЕ ДРАЗНИ НЕИСТОВО
Аре разбирач,за какъв чеп ти е Холмар в тоя мач,като идва мач с ЦСКА-София?Какво да направи вратарят,при положение,че стрелят с глава от 2м.и топката топа пред него?Утре ще ни извади срещу ЦСКА-София и ще го заобичате!!!

просто мача тръгна прекалено добре за вас ...а пък и Яблонски и Паулиньо вдигнаха нивото на отбора и затова стана 4:1 .....инак щеше да си отиде 3:2 ....просто не знам за къде се слагате с тоя вратар, всеки мач почвате от 0:1 освен ако защитата не е перфектна и противника съвсем да няма късмет да улучи вратата
 просто мача тръгна прекалено добре за вас ...а пък и Яблонски и Паулиньо вдигнаха нивото на отбора и затова стана 4:1 .....инак щеше да си отиде 3:2 ....просто не знам за къде се слагате с тоя вратар, всеки мач почвате от 0:1 освен ако защитата не е перфектна и противника съвсем да няма късмет да улучи вратата  
   предвид, че двамата вдигат нивото може да имате успех и следващите мачове, обаче с тия вратари не знам къде сте тръгнали....
 предвид, че двамата вдигат нивото може да имате успех и следващите мачове, обаче с тия вратари не знам къде сте тръгнали....

Гледам и това "менте" Костов вкарва два гола - дева червения некадърник (цитирам по памет един съфорумец...), на зима - вън!
  Гледам и това "менте" Костов вкарва два гола - дева червения некадърник (цитирам по памет един съфорумец...), на зима - вън! Баш май, както казва drvasko си се оформя като плеймейкър момчето. Браво. Бях скептичен към него...
 Баш май, както казва drvasko си се оформя като плеймейкър момчето. Браво. Бях скептичен към него...