blue avalanche написа:specter написа:choko77 написа:blue avalanche написа:Гледам, Д.Иванов за пореден път не е в групата. Това момче ще играе ли ИЗОБЩО в Левски или не???
Да бяха го оставили в Ботев. Във Враца щеше да е титуляр.
Аз не мисля, че в момента проблемът с него е това, че някой не го включва в групата... Да не би отново да се е контузил? Не го виждам из клипчетата от тренировките, които се качват.

Сега си пуснах последното специално, за да видя дали присъства и поне аз не успях да го видя...
Ако случаят е поредната контузия, отново възниква въпросът:
Какъв е смисълът от неговото "присъствие" в отбора? Хубаво е да сме лоялни, но, пък, не сме и санаториум.
Скоро четох, че в "лазарета" нямало никой. И че Стоянович можел да разчита на ВСИЧКИ. Тогава?
Ами при положение, че има петима централни е нормално той да е пети избор. Но от друга страна кой е начина да се наложи поне като трети, ако не с игра. Малко омагьосан кръг става - хем не пускаме юношите, хем искаме да са равностойни на чужденците.
Ето го и Илия Димитров не е в групата. Едва ли щеше да се представи по-зле от Буш срещу Локото, но дори и за резерва не може да се вреди. Няма да е лошо зимата да пускат на пазара Буш и Белаид за някой лев - кой каквото даде, и да оставят на тяхно място Деян и Илия. Поне са показали, че имат потенциал за развитие.