И този мач ако не го вземем с 5:0 с този състав който редите значи има нещо объркано генерално в Левски.Все си мисля ,че Левски като се разиграе и надигне игрово глава някой много голям дава заповед свободно ,дърпа ръчната спирачка забранява ни буквално да побеждаваме за да не притесним Тирето и делиормана и ни връща отново в първи клас.И така всяка година едно и също до втръсване.Никой не може да ме убеди ,че на Левски някой нарочно не е сложил вилата на врата.
НЯКОЙ ДЕН ГРОЗНАТА ИСТИНА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ ТОГАВА ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ТОЗИ ГАМЕН КОЙТО СЕ ГАВРИ С ЛЕВСКИ.
ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) /4:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) , Петък от 20:00
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- damyanov1963
Kris_men2000 написа:И този мач ако не го вземем с 5:0 с този състав който редите значи има нещо объркано генерално в Левски.Все си мисля ,че Левски като се разиграе и надигне игрово глава някой много голям дава заповед свободно ,дърпа ръчната спирачка забранява ни буквално да побеждаваме за да не притесним Тирето и делиормана и ни връща отново в първи клас.И така всяка година едно и също до втръсване.Никой не може да ме убеди ,че на Левски някой нарочно не е сложил вилата на врата.
НЯКОЙ ДЕН ГРОЗНАТА ИСТИНА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ ТОГАВА ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ТОЗИ ГАМЕН КОЙТО СЕ ГАВРИ С ЛЕВСКИ.
+
Все едно си ми цитирал мислите!
За мача - 3:0(поне!)! Не го давам, като прогноза, а като задължителен резултат! Иначе Букарев, който се върна понеже ябълката вече не е гнила, да почне да търси червеите и да ги изхвърли, или поне да ги покаже кои са!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- metodito
- Контакти:
damyanov1963 написа:Иначе Букарев, който се върна понеже ябълката вече не е гнила, да почне да търси червеите и да ги изхвърли, или поне да ги покаже кои са!
Е, сам себе си ли да изхвърли?

- damyanov1963
metodito написа:damyanov1963 написа:Иначе Букарев, който се върна понеже ябълката вече не е гнила, да почне да търси червеите и да ги изхвърли, или поне да ги покаже кои са!
Е, сам себе си ли да изхвърли?
Ами веднъж вече се самоизхвърли, така че няма да му е проблем.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- metodito
- Контакти:
[offtopic]А, от хубавото никой не бяга.[/offtopic]
levskarcheto96 написа:specter написа:Нещо такова ми се върти в главата като състав за тоя мач...![]()
Полачек
Цветкович - Холмар - Яблонски - Горанов (Нганиони)
Рейш - Нашименто
Обертан - Васчук - Паулиньо
Костов
Дай Боже!
По- скоро:
Полачек
Цветкович - Холмар - Яблонски - Нганиони
Рейш
Нашименто - Васчук
Обертан - Виана - Паулиньо
Последните индикации са, че ще има сериозно разбъркване в редиците. Дано е за добро. Сега е момента Горанов да изгледа един мач от скамейката. Изпитано средство, което при него даде резултат. Срещу този съперник е нормално да играем с един дефанзивен. Идеален момент да видим какво могат новите. Искаше ми се да видя в игра Дидо, Илия и Ривалдиньо. НО... Едно голямо но. Или Стоянович не разчита на тях, или не са убедителни в тренировките. То на нас феновете няма угодия. Преди Роси търпеше критики, че прави ротации. Сега чувам критики, че Стоянович играе с постоянен състав. И едните и другите имаха право. Тъкмо Костов влезеше в серия и започваше да бележи и хоп на резевната скамейка. Сега Буш оглавява класацията за най- бездарен нападател в ППЛ и всеки мач е титуляр. И този ли има трески за дялане? Или става въпрос на интереси и задкулисни игри? Не е нормално това.
Не бързайте да редите състави, щото утре като нищо ще лъснем с Белаид, Белмонт и Буш. 
Очаквам хеттрик от Бушев

Очаквам хеттрик от Бушев

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
На линия
Румънеца влиза трудно в сезоните... Миналата пролет в началото пак беше скандален, после сам би пребоядисаните.koisa написа:Очаквам хеттрик от Бушев
Яблонски май ще бъде титуляр и ако е така ще има спокойствие в защитата ни. 

Левски завинаги в моето сърце
R.I.P.