Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот specter » 18 сеп 2018 19:51

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович тренира извънредно офанзивните футболисти на „сините“. Останалите футболисти бяха приключили своите ангажименти, когато треньорът им нареди повечето нападатели и играчи с атакуващи функции да направят упражнения със завършващи удари.

Да ги натиска яко, че това да имаш толкова много нападатели и нито един, който да покаже необходимите качества за нападател и да си върши качествено задълженията на терена си е просто страшно. Единствено остана да се надяваме Виана да се окаже някой скрит талант и да ни оправи головата немощ... Или това, което отново ми изплува като идея - интервюто на Паулиньо и факта, че каза, че е играл не малко мачове като нападател. Не виждам защо да не се пробва. Поне няколко класи ще е над Буш, това е сигурно.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 сеп 2018 20:08

Да гоева, човек да не иде няколко дни на почивка в гората...осрали сме пейзажа, гледам. Рано или късно щеше да стане, аз там разбрах само резултата и не се изненадах особено. Но днес като погледах мача-лошава работа! Нищо лично към Буш, ама дебел футболист няма как да свърши работа. Несериозно е-дори и за детски формации! Груба грешка на Славиша, а пък Васчук е с класи над Белмонт. Втора груба грешка-вкарва Костов( късничко), а вади...Кабрал :?: . А дебелака остава на терена-защо?
Хирурга я осра за гола-тва е ясно. Всеки прави грешки.
Търкалянето на противника не коментирам-това не е оправдание. Когато знаеш, че така ще се играе срещу теб-нямаш право да пропиляваш 45 минути на ходом. Съвременният футбол е атлетика- затова с дебелаци и заспаляци на терена загубата е логична!
Редно е треньорът да поеме отговорност за тази загуба. И да си направи изводите.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 сеп 2018 07:29

Последна промяна от metodito на 19 сеп 2018 12:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 сеп 2018 11:10

metodito написа:Желю чете форума
https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=1 ... 1#p7731781
:lol:

Сигурно чете, това е необходимо ако иска да е в крак с времето, в унисон с феновете и да забележи някой малък детайл който може да даде своето обяснение за успеха или неуспеха на мача, да маркира грешните решения или успешните изненади. В едно е прав. С трите "Б" няма как да стане. Това го написах още като започна мача на Лаута. Не е нужно да го е прочел, това го знаеха всички които следят Левски от близо. Не знам кой реди състава, но такава елементарна грешка не прилича на решение на сърбина. Поне в друга светлина го гледахме до сега. Но, който не работи той не греши. Снощи гледах мача на Мала Маракана и звездашите ме впечатлиха с тактическа грамотност и технически умения. И имаха само двама негри. Какво пречи да ползваме тяхната методика в ДЮШ.
Чел не чел форума, Желю е прав: https://topsport.bg/levski/slavisha-ne- ... evski.html

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 сеп 2018 11:28

wilge написа:

Сигурно чете, това е необходимо ако иска да е в крак с времето, в унисон с феновете и да забележи някой малък детайл който може да даде своето обяснение за успеха или неуспеха на мача, да маркира грешните решения или успешните изненади. В едно е прав. С трите "Б" няма как да стане. Това го написах още като започна мача на Лаута. Не е нужно да го е прочел, това го знаеха всички които следят Левски от близо. Не знам кой реди състава, но такава елементарна грешка не прилича на решение на сърбина. Поне в друга светлина го гледахме до сега. Но, който не работи той не греши. Снощи гледах мача на Мала Маракана и звездашите ме впечатлиха с тактическа грамотност и технически умения. И имаха само двама негри. Какво пречи да ползваме тяхната методика в ДЮШ.
Чел не чел форума, Желю е прав: https://topsport.bg/levski/slavisha-ne- ... evski.html

[offtopic]Не знам какво точно притежават като грамотност и умения, но съдейки по това, което ни предложиха репортажите, Наполи разкова звездашите насред Мала Маракана и беше цяло чудо, че мачът завърши наравно. :| Този мач още девет пъти да се играе, Наполи ще вземе трите точки и в деветте.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 сеп 2018 11:54

wilge написа:

Объркал съм линка. Иначе няма как да вземем тяхното ноу-хау, което е развивано в бивша Югославия и запазено и до днес. Назад да тичат, ние напред да бягаме, пак няма да ги стигнем. Но има и друго, за което говоря много пъти. Става дума и за манталитета ни. Не знам точно лошо ли е или не. Но от време оно, у нас сякаш има мисленето как всичко отвън де идва е по-добро от нашето. При сърби, хървати, това го няма. Но, разбира се и методиката и тяхната треньорска школа, която смея да твърдя е сред най-добрите не само за Източна Европа, а за целия континент. Иначе човек не трябва да е гений да се сети, че щом с девет чужденци в състава без малко да завършим на четвърто място, отпаднахме от лихтенщайнско джудже и правихме хиксове с Витоша и Славия, че този модел е сбъркан. За Русев и преклонението му към "модела Лудогорец"... видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.

Това няма как да се приложи у нас. Най-малкото... чипът ни е сбъркан. А и комисионни президентите от бг футболисти как ще вземат? Ми нали сега на такива като БББ трябва да им се намери отборче, да възстановят кариерите си, да ги видят, работа да им намерят. За две години смятай колко футбалери са се извървели. А за десет? Това са много пари. Много мръсни пари, ограбвани от клуба.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 сеп 2018 19:38

От една загуба направихте голям проблем! Правим нови 5 поредни победи и оранжевите ще режат вени!
Получих 2 седмици бан за това :
[offtopic]И на този вярвате, че не сте Литекс.....
Изображение Изображение[/offtopic]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 сеп 2018 20:08

TristaNNN написа:
wilge написа:

[offtopic]Не знам какво точно притежават като грамотност и умения, но съдейки по това, което ни предложиха репортажите, Наполи разкова звездашите насред Мала Маракана и беше цяло чудо, че мачът завърши наравно. :| Този мач още девет пъти да се играе, Наполи ще вземе трите точки и в деветте.[/offtopic]

Да не се беше правил на К. Вангелов да гледаш мач по метода на Гонзо, т.е. подбрани моменти от репортажи, а да беше изгледал мача от първата до последната минута щеше да забележиш разликата между представянето на Звезда и Левски. Отделно, че едните играха срещу Наполи, а другите срещу Локо Пд. Нерде Стамбул, нерде Ямбол... Наполи сигурно ще са краен победител, но това е тема на друг разговор. Аз акцентирам на разликата между Звезда и Левски.
Равносметката. Когато имаш силна ДЮШ можеш да разчиташ на свои играчи е нужно само да надградиш с двама- трима чужденци. Но те да са лустро, екстра. Резултатът- бъркаш в меда на лигата на богатите. Само да си оближеш пръстите е сладко. Когато гониш комисионни от трансфери на никому ненужни нарочени за футболисти екзотични субекти със странни имена и с нетърпение чакаш да се провалят и публиката да ги оплюе (че и да ги понабие малко) за да ги освободиш с предварително уговорената неустойка която ще си разделите, резултата е десетилетие без трофей, загубени финали за купата, отбор без идентичност, отлив на публика, повсеместна подигравка (особено в провинцията), никакъв респект от противника (дори Верея, Дунав, Септември, Етър и Витоша се надяват на точки срещу нас). Останахме с един българин в състава, но очаквам до средата на октомри да го сменят и да заприличаме на жалко подобие на бразилската група от Делиормана.
С риск да се повторя, за мен правилния път за Левски е пътя на Звезда, а не пътя на Лудогорец.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 сеп 2018 20:32

wilge написа:Да не се беше правил на К. Вангелов да гледаш мач по метода на Гонзо, т.е. подбрани моменти от репортажи, а да беше изгледал мача от първата до последната минута щеше да забележиш разликата между представянето на Звезда и Левски. Отделно, че едните играха срещу Наполи, а другите срещу Локо Пд. Нерде Стамбул, нерде Ямбол... Наполи сигурно ще са краен победител, но това е тема на друг разговор. Аз акцентирам на разликата между Звезда и Левски.
Равносметката. Когато имаш силна ДЮШ можеш да разчиташ на свои играчи е нужно само да надградиш с двама- трима чужденци.
С риск да се повторя, за мен правилния път за Левски е пътя на Звезда, а не пътя на Лудогорец.

Не е САМО в ДЮШ работата, човече!!!
В Сърбия спортът е издигнат в КУЛТ!!! Ти ходил ли си в Сърбия да видиш за какво става въпрос? Младите там спортуват гьотере!
А тук имат един час физическо в седмицата и тюфлеците се чудят как и от него да избягат!
За какво говорим ИЗОБЩО???
Хората имат Новак Джокович, ние имаме Григор Шарапов.
Да ти обяснявам ли за техния волейбол и нашия? За баскетбол да ти говоря ли? Схващаш ли?
За да имаш ДЮШ трябва да имаш отдолу! За да имаш отдолу, трябва държавна политика за спорта!
Само с ДЮШ не става!!! Ние сме 100г. назад и 50 настрани!
Ква Звезда, кви 5 лева?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 19 сеп 2018 21:06

blue avalanche написа:
wilge написа:Да не се беше правил на К. Вангелов да гледаш мач по метода на Гонзо, т.е. подбрани моменти от репортажи, а да беше изгледал мача от първата до последната минута щеше да забележиш разликата между представянето на Звезда и Левски. Отделно, че едните играха срещу Наполи, а другите срещу Локо Пд. Нерде Стамбул, нерде Ямбол... Наполи сигурно ще са краен победител, но това е тема на друг разговор. Аз акцентирам на разликата между Звезда и Левски.
Равносметката. Когато имаш силна ДЮШ можеш да разчиташ на свои играчи е нужно само да надградиш с двама- трима чужденци.

Не е САМО в ДЮШ работата, човече!!!
В Сърбия спортът е издигнат в КУЛТ!!! Ти ходил ли си в Сърбия да видиш за какво става въпрос? Младите там спортуват гьотере!
А тук имат един час физическо в седмицата и тюфлеците се чудят как и от него да избягат!
За какво говорим ИЗОБЩО???
Хората имат Новак Джокович, ние имаме Григор Шарапов.
Да ти обяснявам ли за техния волейбол и нашия? За баскетбол да ти говоря ли? Схващаш ли?
За да имаш ДЮШ трябва да имаш отдолу! За да имаш отдолу, трябва държавна политика за спорта!
Само с ДЮШ не става!!! Ние сме 100г. назад и 50 настрани!
Ква Звезда, кви 5 лева?
Ох, де да беше само това! Ами възпитанието на децата? Ами това да се научат да се трудят? Ами образованието?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”