Groucho написа:JackPackage написа:
Мо КР7?![]()
![]()
![]()
To човек може да реагира така и от радост. Един вид "Ай, одете да се шибате, боклуци".
Иначе, от първите мачове за мен най-изненадваща и впечатляваща е победата на Интер.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:JackPackage написа:
Мо КР7?![]()
![]()
![]()
What a difference a year makes for Eric Maxim Choupo-Moting!
19th September, 2017
starts in a 0-2 defeat with @stokecity away at @BristolCity
18th September, 2018
comes on as a substitute for @PSG_inside against @LFC in the @ChampionsLeague ⚽️
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
SilentKiller написа:Не знам какво е говорил миналата есен, ама аз всеки сезон твърдя едно и също за Клоп - миналата и по-миналата в дата.бг, когато пишех. За есента на 2015г. и аз се подлъгах, когато дойде на мястото на Брендън Роджърс, имаше еуфория и започна ударно с победи като гост над Ман. Сити и Челси (на Моуриньо) с 4-1 и 3-1 съответно, след това обаче загуби финала за Купата на Лигата след обрат срещу Сити. После си мислех, че поне ще бие Севиля във финала на Лига Европа, но и там се издъни с 1-3 и пак след като Ливърпул поведе и допусна обрат. За другите сезони е ясно. Айде на финала срещу Реал там мега издънките на Кариус натежаха, обаче те не може да са единственото оправдание, защото Ливърпул изобщо не показа играта, която демонстрира в ШЛ срещу Ман. Сити и Рома при победите с 3-0 и 5-2 съответно. Нямаше и помен, а като излезна и Салах се видя пък тоталната липса на дълбочина в отбора, така шоково подейства тая контузия, мога да го сравня с това на човек да му отсекат единия крак.![]()
Разбира се има вероятност оня боклук Рамос или другия боклук Каземиро да са имали за задачка да дебнат удобен момент за да контузят най-добрия играч на противника (в случая се падна на Рамос да го направи), изобщо не изключвам подобен вариант познавайки манталитета на испанските отбори.
rebelheartous написа:SilentKiller написа:Не знам какво е говорил миналата есен, ама аз всеки сезон твърдя едно и също за Клоп - миналата и по-миналата в дата.бг, когато пишех. За есента на 2015г. и аз се подлъгах, когато дойде на мястото на Брендън Роджърс, имаше еуфория и започна ударно с победи като гост над Ман. Сити и Челси (на Моуриньо) с 4-1 и 3-1 съответно, след това обаче загуби финала за Купата на Лигата след обрат срещу Сити. После си мислех, че поне ще бие Севиля във финала на Лига Европа, но и там се издъни с 1-3 и пак след като Ливърпул поведе и допусна обрат. За другите сезони е ясно. Айде на финала срещу Реал там мега издънките на Кариус натежаха, обаче те не може да са единственото оправдание, защото Ливърпул изобщо не показа играта, която демонстрира в ШЛ срещу Ман. Сити и Рома при победите с 3-0 и 5-2 съответно. Нямаше и помен, а като излезна и Салах се видя пък тоталната липса на дълбочина в отбора, така шоково подейства тая контузия, мога да го сравня с това на човек да му отсекат единия крак.![]()
Разбира се има вероятност оня боклук Рамос или другия боклук Каземиро да са имали за задачка да дебнат удобен момент за да контузят най-добрия играч на противника (в случая се падна на Рамос да го направи), изобщо не изключвам подобен вариант познавайки манталитета на испанските отбори.
Абе ти не беше ли фен на Ла Лига? Като гледам следиш Англия и я взимаш присърце в пъти повече от което и да е друго първенство.
Plovdiv_1926 написа:SilentKiller написа:Не знам какво е говорил миналата есен, ама аз всеки сезон твърдя едно и също за Клоп - миналата и по-миналата в дата.бг, когато пишех. За есента на 2015г. и аз се подлъгах, когато дойде на мястото на Брендън Роджърс, имаше еуфория и започна ударно с победи като гост над Ман. Сити и Челси (на Моуриньо) с 4-1 и 3-1 съответно, след това обаче загуби финала за Купата на Лигата след обрат срещу Сити. После си мислех, че поне ще бие Севиля във финала на Лига Европа, но и там се издъни с 1-3 и пак след като Ливърпул поведе и допусна обрат. За другите сезони е ясно. Айде на финала срещу Реал там мега издънките на Кариус натежаха, обаче те не може да са единственото оправдание, защото Ливърпул изобщо не показа играта, която демонстрира в ШЛ срещу Ман. Сити и Рома при победите с 3-0 и 5-2 съответно. Нямаше и помен, а като излезна и Салах се видя пък тоталната липса на дълбочина в отбора, така шоково подейства тая контузия, мога да го сравня с това на човек да му отсекат единия крак.![]()
Не казвам, че отборът автоматично ще почне да печеши трофеи, но само слепец не вижда как ясно Клоп надгради този отбор, който като единици беше средна класа, а сега е неприятен за всеки съперник. Няма как да очакваш отбор с титуляри Миньоле, Морено, Лалана да доминира и да печели титли и да хвърляш вината върху Клоп, че това не ставало.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта