Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот JackPackage » 19 сеп 2018 13:01

Groucho написа:
JackPackage написа:

Мо КР7? :? :lol: :mrgreen: :mrgreen:

To човек може да реагира така и от радост. Един вид "Ай, одете да се шибате, боклуци".

Иначе, от първите мачове за мен най-изненадваща и впечатляваща е победата на Интер.

Да, може и да убива хлебарка по пода :mrgreen:

За мен най-впечатляващото беше дълбочината на състава на Пе Ес Же, това че нямаха дефанзивен халф и игра Маркиньос и това че легенда като ЕМЧМ влезе да обръща мача :lol: :mrgreen:
What a difference a year makes for Eric Maxim Choupo-Moting!

19th September, 2017
starts in a 0-2 defeat with @stokecity away at @BristolCity

18th September, 2018
comes on as a substitute for @PSG_inside against @LFC in the @ChampionsLeague ⚽️
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 19 сеп 2018 13:02

SilentKiller написа:Не знам какво е говорил миналата есен, ама аз всеки сезон твърдя едно и също за Клоп - миналата и по-миналата в дата.бг, когато пишех. За есента на 2015г. и аз се подлъгах, когато дойде на мястото на Брендън Роджърс, имаше еуфория и започна ударно с победи като гост над Ман. Сити и Челси (на Моуриньо) с 4-1 и 3-1 съответно, след това обаче загуби финала за Купата на Лигата след обрат срещу Сити. После си мислех, че поне ще бие Севиля във финала на Лига Европа, но и там се издъни с 1-3 и пак след като Ливърпул поведе и допусна обрат. За другите сезони е ясно. Айде на финала срещу Реал там мега издънките на Кариус натежаха, обаче те не може да са единственото оправдание, защото Ливърпул изобщо не показа играта, която демонстрира в ШЛ срещу Ман. Сити и Рома при победите с 3-0 и 5-2 съответно. Нямаше и помен, а като излезна и Салах се видя пък тоталната липса на дълбочина в отбора, така шоково подейства тая контузия, мога да го сравня с това на човек да му отсекат единия крак. :roll:
Разбира се има вероятност оня боклук Рамос или другия боклук Каземиро да са имали за задачка да дебнат удобен момент за да контузят най-добрия играч на противника (в случая се падна на Рамос да го направи), изобщо не изключвам подобен вариант познавайки манталитета на испанските отбори. :lol:

Хубаво е да си проверяваме информацията преди да пишем. Във финала със Сити нямаше никакъв обрат, те като единиция тогава бяха на светлинни години и доминираха цял мач, а Ливърпул изравни към края с гол на Коутиньо, след което се пропука при рулетката на дузпите, а Ливърпул тогава нямаше изявени лидери и беше нормално.

От трите мача Клоп единствено, ако въобще може да се каже така, може да бъде винен за финала със Севиля, но и там имаше много субективни фактори- недадени две дузпи и слабия Морено, който на два пъти закопа отбора в началото на второто полувреме и доста го обезвери, а както казах Ливърпул тогава нямаше човека, който да го вдигне от будна кома.

Във финала с Мадрид беше ясно кой отбор е фаворит, но въобще не съм съгласен з първите 30 минути. Ливърпул определено доминираше в тях и ако не се лъжа имаше поне едно чисто положение. После изкараха Салах, пейката беше много къса плюс грешките на Кариус и нататъл е ясно какво последва.

Не казвам, че отборът автоматично ще почне да печеши трофеи, но само слепец не вижда как ясно Клоп надгради този отбор, който като единици беше средна класа, а сега е неприятен за всеки съперник. Няма как да очакваш отбор с титуляри Миньоле, Морено, Лалана да доминира и да печели титли и да хвърляш вината върху Клоп, че това не ставало.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 19 сеп 2018 13:36

rebelheartous написа:
SilentKiller написа:Не знам какво е говорил миналата есен, ама аз всеки сезон твърдя едно и също за Клоп - миналата и по-миналата в дата.бг, когато пишех. За есента на 2015г. и аз се подлъгах, когато дойде на мястото на Брендън Роджърс, имаше еуфория и започна ударно с победи като гост над Ман. Сити и Челси (на Моуриньо) с 4-1 и 3-1 съответно, след това обаче загуби финала за Купата на Лигата след обрат срещу Сити. После си мислех, че поне ще бие Севиля във финала на Лига Европа, но и там се издъни с 1-3 и пак след като Ливърпул поведе и допусна обрат. За другите сезони е ясно. Айде на финала срещу Реал там мега издънките на Кариус натежаха, обаче те не може да са единственото оправдание, защото Ливърпул изобщо не показа играта, която демонстрира в ШЛ срещу Ман. Сити и Рома при победите с 3-0 и 5-2 съответно. Нямаше и помен, а като излезна и Салах се видя пък тоталната липса на дълбочина в отбора, така шоково подейства тая контузия, мога да го сравня с това на човек да му отсекат единия крак. :roll:
Разбира се има вероятност оня боклук Рамос или другия боклук Каземиро да са имали за задачка да дебнат удобен момент за да контузят най-добрия играч на противника (в случая се падна на Рамос да го направи), изобщо не изключвам подобен вариант познавайки манталитета на испанските отбори. :lol:

Абе ти не беше ли фен на Ла Лига? Като гледам следиш Англия и я взимаш присърце в пъти повече от което и да е друго първенство.

Следи я заради Гуардиола за да може по лесно да му лиже седалището. Той е влюбен в него и ако не го спомене някъде ще му стане нещо.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 19 сеп 2018 13:42

Първосигнален, виж в темата на Барса че критикувам Гуардиола, ебаси малоумника дето си. :lol:

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 19 сеп 2018 13:46

Plovdiv_1926 написа:

Не казвам, че отборът автоматично ще почне да печеши трофеи, но само слепец не вижда как ясно Клоп надгради този отбор, който като единици беше средна класа, а сега е неприятен за всеки съперник. Няма как да очакваш отбор с титуляри Миньоле, Морено, Лалана да доминира и да печели титли и да хвърляш вината върху Клоп, че това не ставало.

Ако беше прочел в по-назад в темата - аз също написах, че има напредък спрямо минали сезони и малко повече дълбочина на отбора, което е ключово, но че и отново се виждат някои от слабостите макар и в по-малка степен, отпускането и загубата на концентрация в последната четвърт от мачове - вчера сбърка Салах за гола при 2-2, в други мачове, вкл. ПШ други, даже и новия ви вратар Алисон за който изсипахте толкова пари направи оная глупост срещу Лестър (добре че водихте с 2-0). Но гледам просто как някои ваши фенове прекалено са се надъхали че ще печелят всичко едва ли не, а сме средата на септември още. :roll:

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 19 сеп 2018 19:51

Да са надяваме днеска да има екшън и добри мачове .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 19 сеп 2018 20:41

Толкова ли не можеше да се сложи Реал - Рома или Валенсия - Ювентус в ранните мачове? Не виждам смисъл да направиш два отделни часа за ШЛ и в ранните да пуснеш АЕК и Шахтьор. Днес поне мачовете са по бтв екшън/ринг и няма да търсим стриймове.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 19 сеп 2018 21:10

Тия ранни мачове са много дебилно нещо в западна Европа е 19ч, в Англия дори 18, ми те хората са на работа до 17-17:30, доде идат да стадиона мача ще свърши. То и без тва в груповата фаза интересните мачове се броят на пръстите на едната ръка и дали ще ги дават по едно и също време или различно се едно
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 19 сеп 2018 21:21

Много тъпо разпределение на мачовете, ама това зависи и от други фактори, особено страните с повече участници в групите трябва да ги разделят да играят в различни дни/или поне различни часове. Обаче пък наистина по тая логика Реал - Рома и Валенсия - Ювентус би трябвало да са в различни часове, защото и двата мача се провеждат в Испания, но както казах вече там в УЕФА си имат някакви техни си правила...даже разделят групите при жребия на 4 сини и 4 червени и така се определят домакинствата/гостуванията и дните/часовете на провеждането на мачовете. :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 сеп 2018 21:37

Аяксите мачкат с лекота и с много приятен футбол. Двата мача с Байерн ще са много интересни.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”