Аз чак сега видях ,че сте играли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ImmortaL_1000 написа:Остава само Ман Сити и Ливърпул да направят някво чудо писна ми все подарените титли на Реал.
Red_Neck написа:И Х нямаше да е драма, но 3-те точки са като 1, само че 3!![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Plovdiv_1926 написа:Наполи издъниха бахти златния фиш с 40 коефициент....
SilentKiller написа:Не знам какво е говорил миналата есен, ама аз всеки сезон твърдя едно и също за Клоп - миналата и по-миналата в дата.бг, когато пишех. За есента на 2015г. и аз се подлъгах, когато дойде на мястото на Брендън Роджърс, имаше еуфория и започна ударно с победи като гост над Ман. Сити и Челси (на Моуриньо) с 4-1 и 3-1 съответно, след това обаче загуби финала за Купата на Лигата след обрат срещу Сити. После си мислех, че поне ще бие Севиля във финала на Лига Европа, но и там се издъни с 1-3 и пак след като Ливърпул поведе и допусна обрат. За другите сезони е ясно. Айде на финала срещу Реал там мега издънките на Кариус натежаха, обаче те не може да са единственото оправдание, защото Ливърпул изобщо не показа играта, която демонстрира в ШЛ срещу Ман. Сити и Рома при победите с 3-0 и 5-2 съответно. Нямаше и помен, а като излезна и Салах се видя пък тоталната липса на дълбочина в отбора, така шоково подейства тая контузия, мога да го сравня с това на човек да му отсекат единия крак.![]()
Разбира се има вероятност оня боклук Рамос или другия боклук Каземиро да са имали за задачка да дебнат удобен момент за да контузят най-добрия играч на противника (в случая се падна на Рамос да го направи), изобщо не изключвам подобен вариант познавайки манталитета на испанските отбори.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:
Мо КР7?![]()
![]()
![]()
JackPackage написа:
Мо КР7?![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта