Не знам какво е говорил миналата есен, ама аз всеки сезон твърдя едно и също за Клоп - миналата и по-миналата в дата.бг, когато пишех. За есента на 2015г. и аз се подлъгах, когато дойде на мястото на Брендън Роджърс, имаше еуфория и започна ударно с победи като гост над Ман. Сити и Челси (на Моуриньо) с 4-1 и 3-1 съответно, след това обаче загуби финала за Купата на Лигата след обрат срещу Сити. После си мислех, че поне ще бие Севиля във финала на Лига Европа, но и там се издъни с 1-3 и пак след като Ливърпул поведе и допусна обрат. За другите сезони е ясно. Айде на финала срещу Реал там мега издънките на Кариус натежаха, обаче те не може да са единственото оправдание, защото Ливърпул изобщо не показа играта, която демонстрира в ШЛ срещу Ман. Сити и Рома при победите с 3-0 и 5-2 съответно. Нямаше и помен, а като излезна и Салах се видя пък тоталната липса на дълбочина в отбора, така шоково подейства тая контузия, мога да го сравня с това на човек да му отсекат единия крак.
Разбира се има вероятност оня боклук Рамос или другия боклук Каземиро да са имали за задачка да дебнат удобен момент за да контузят най-добрия играч на противника (в случая се падна на Рамос да го направи), изобщо не изключвам подобен вариант познавайки манталитета на испанските отбори.